51

Анонимен

преди 12 години

Нострадамус ще излезе прав!Война идва!

50

Анонимен

преди 12 години

Ястреб във форума. Ама е в Торонто.

49

Анонимен

преди 12 години

за 58Като ти чета коментара се сещам за глупостта, която баща ти е направил.А именно, че не е изкарал онова нещо малко по-рано и вследствие на това си се родил ти!муаххааххахаха

48

Найденов

преди 12 години

Госпожо Клинтън, а няма ли кой да Ви каже,че и външната политика на САЩ е супер-цинична!!! Подклаждахте и продължавате да поддържате финансово и с оръжия "бунтовници",които съсвсем ама съвсем си нямат понятие от някакви демократични ценности,а после говорите надлъж и нашир за "международен" тероризъм, с който трябвало да се борите безцеремонно ! Ами каквото посееш това ще пожънеш,казваме ние тук!

47

Анонимен

преди 12 години

До 60:Аз съм срещал мусюлманин да хули в интернет други религии и то в български нет, че ако се разровя и линк ще изровя.На религиите това им е работата -да твърдят ,че те са най -правите,че мнението на една е много по-миродавно от на друга и останалите религии кучета ги яли.Въобще фанали са господ за ония висящите работи/да ми прости богохулството/.

46

Анонимен

преди 12 години

Макар,че не е по темата тия сърбомакедонци ще представят като кандидат за Оскар филма ,,Трето полувремие'' за наградите на Американската филмова академия.Новината е от тяхния вестник Дневник.

45

Анонимен

преди 12 години

Чуйте песента на Джон Ленън 'Imagine'. Стига с този ислям. Ислямистие живеят в каменната ера :)И защо гледат да се разкарат от любимите си страни? Само по икономически причини ли?

44

Анонимен

преди 12 години

До Анонимен47-по форумите не съм виждал мюслюманин да пише лошо за някоя религия.лошото пишете вие които казвате че сте християни,но аз се въздържам да обвинявам християните,не мисля че вярващ християнин ще постъпи като вас, по скоро това се прави от атеисти които нямат престава от никаква религия.

43

помооощ

преди 12 години

абе откога и що слагате вампиро-мумии на водещи новини....

42

Анонимен

преди 12 години

Исляма е глупост голяма. Най-бързо се бил разпространявал... и къде ?Исляма е болестно състояние в нашия век. Ще дойде време никой да не го зачите, вярвай ми.

41

do 43

преди 12 години

Християнин съм обаче е срамота да говориш така,при положения ,че основите на астрологията и математиката са поставени от гърци и араби като се включи десетичната числова система и самите числа,първи араби решавар уравнения,основите на тригонометрията и тригонометричните уравнения също са измислени от тях,а да не говорим за постиженията им в медицината,тогавашните кръстоносни лекари са им се възхищавали как са спирали масивни кръвотечения при ампутация и по този начин са спасявали хиляди животи.

40

Анонимен

преди 12 години

След като не и е харесала играта на актьорите, или сценария, въпроса на дневен ред е защо американците снимаха този филм?

39

Анонимен

преди 12 години

Ние българите казваме"След дъжд качулка". Къде бяхте преди това? Опит за оправдание, което е твърде наивно и да ме извинява госпожата но и много глупаво.

38

Анонимен

преди 12 години

за 43Голяма работа си!Сигурно и iPhone, си дал на света.Само да ти напомня, че преди да дойдат османците в България, прадедите ти са се къпали един път в годината.Исляма е дал банята на такива като теб!Мисля, че това ти е достатъчно засега!

37

простак

преди 12 години

Филма си е такъв, какъвто чuфyтите са си го поръчали

36

до 47

преди 12 години

кръстоносци? Хитлер? Сталин е учил в семинария? Свери си учебника.

35

брадваро

преди 12 години

*** :))352 тройно критичен ден ли му казвате?

34

Анонимен

преди 12 години

Много добре стана! Света видя истинското лице на САЩ за кой ли път! ***!

33

до 42

преди 12 години

те американците тепърва ще има да страдат , криза е все пак а навсеки ъгъл го чака някой арабин да го заколи да не си на мястото на американците сега .

32

Християнин

преди 12 години

Абе християнската религия е най-стабилната религия, християните сме пичове а мохамеданите са некви *** ***. Християнството е най-стабилната религия, затова се казва православие и това е доказателство, че християнството е правилната религия защото идва от право, православие и православните българи сме дали цивилизацията на света и компютъра на света и писменоста на света сме дали а мохамеданите не са дали компютъра на света и писменоста а са ни клали 500 години. Ако не бяхме ни е българите да дадем компютъра на света и писмеността какво щеше да прави Бил Гейдс без компютър, какво щеше да прави Германия без компютри - нямаше да имат нито Мерцедес нито инсдустрия нито нищо ако не бехме ние българите православни християни да им дадеме технологии на немците. А мохамеданите само могат да колят и да убиват и са развъдник на тероризъм.