61

Анонимен

преди 11 години

щастие - спестихме пари които ще изпием

60

Продължение на 81

преди 11 години

3. Тези 40 милионс евро са за пътища, според думите на г-н Борисов. Разбирасе че ще са, просто защото досега путищата са строени с български а не с евро пари. 4. Пари за училища! Кога последно чу че се прави ремонт на училище? Аз лично не помня.

59

Анонимен

преди 11 години

ПО - ДАЛЕчЕ ОТ ГАДНИТЕ РУСНАЦИ и ВСИчКО щЕ Е ОК !!!

58

Анонимен

преди 11 години

Цената на ел. енергията от Уестингхаус ще бъде колкото цената от американските ТЕЦ Марица изток1 и 3 - два пъти по-висока ! Така ни дере нас българите, Големия Бял Брат.

57

До 41

преди 11 години

Ти луд ли си?Какво се хвали г-н Борисов с това което е подписал?! Не чети какво пишат по вестниците а мисли малко.1. Няма да се разреши удължаване на експлоатацията на "Козлодуй", пари за опити да се направи това са ненужни разходи и комисионни в нечий джоб. Решението е "Белене"2. Нефт и газ за 30 гонини напред?! Дори и това да е вярно, което е съмнително, не си видял договора - французите си гледат собствения интере и не им пука за българите.

56

Георги

преди 11 години

N 37-лъжеш се,че няма техника,технология и персонал за проучване и добив.Тези неща се правят от 60-те години.Тов,че държавата продаде на *** този бизнес е друг въпрос.

55

Анти

преди 11 години

Долу мутрата и неговите прислужници министри, долу неговите US началници,

54

д-р Менгеле

преди 11 години

Гледай народе - и запомняй! Ще дойде видовден,когато ще съдим тия ,дето сега разпродават държавата! Същите демократични близачи се радваха,когато Костов продаде Нефтохима и Балкан и Кремиковци за 1 долар,когато царя продаде БТК и ЕРП-тата,сега се радват че Тикваря ни натресе ВЕИ-тата и продава природните ни ресурси за 50 г. напред...Спомни си народе, когато дойдат изборите...

53

Унуфри

преди 11 години

Идат избори, партийните каси на всички партии в България са празни затова почва едно наддаване за "чужди инвеститори" на коитоп се обещават концесии, договори за консултации и държавни поръчки. Създават се едни лобита на запад и на изток, които да дават пари, за да си гарантират евентуалните бъдещи инвестиции. Така работи демокрацията в треторазредни страни, като нашата. Всички избори са едно голямо разпродаване.

52

морски

преди 11 години

До 56.....мноооооого са ти промили мозъка ГЕРБ.

51

Анонимен

преди 11 години

Колко от милионите по "спортни пътечки" ще отидат в касата на ГЕРБ ?Там има едно ненуждно министерство с един ненужен министър, което отклонява милионите.Все пак избори наближават а закупуването вече започна от Родопите.

50

по-далече от РУшНЯЦИ

преди 11 години

Докато подписва с ЗАПАДНИ фирми - има доверието на народа, на Европа и на белия свят.Да стои по-далече от *** !!!

49

До 58

преди 11 години

Огромно Благодаря.Вече съм спокоен - няма съмнение,*** съм.Ако попрочетеш днешните заглавия,ще разбереш колко много *** освен мен има още.Те силно оценяват "роботата" на Вожда и искат да напуснат България.Ето това е свършил - гони хората оттук и то предимно млади и кадърни хора.Но както ти казваш - те са пълни ***.

48

$

преди 11 години

Ами ако се окаже, че Уестинхаус искат пари за един реактор, колкото руснаците искаха за двата в "гьола" Белене, какво правим? Дали ще научим цената?

47

морски

преди 11 години

Снимка на най-големите крадци и престъпници в България.

46

Унуфри

преди 11 години

Дами и господа коментиращи, "Уестингхаус" не е инвеститор, а консултант на който държавата, т.е. всички ние ще плащаме за консултации, трите компании, които ще проучват за газ не са инвеститори също, защото всички посочени компании няма да създадат работни места в България, ще работят техни специалисти, които ще си харчат парите не в България, а някъде там навън откъдето и да са.

45

Анонимен

преди 11 години

Аз доколкото знам при бат ти Стамболов от България не са искали да емигрират 35 процента от населението, което си е кажи речи работещите хора .

44

7 7 7

преди 11 години

БУНТ,СВОБОДА НА НАРОДАСВОБОДА ОТ АМЕРИКА,ИЗРАЕЛ И ЕУ ,НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА И НАРОДЕН СЪД ЗА ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 24 ГОДИНИ

43

що е то?

преди 11 години

3г. правим зали, а спортистите ни удариха дъното навсякъде. tinyurl/Bulgaria-New

42

до 54

преди 11 години

пак си гледал тв СКАТ