49

Анонимен

преди 11 години

Аз мисля , напразно се демонизира Вълкът,защото именно той е творческата личност /спомнете си от филмчето по колко начина се опитва да хване зайчето/.Той е непохватен ,нестандартен в решенията и постъпките си, и с упорита последователност гони поставените цели, макар и не по най-правилния начин.А заека е "правилната" личност-винаги постъпките му са предсказуеми и такива каквито се очакват от социалистическото общество.

48

62

преди 11 години

Зайчето с тая муцка и тия предни зъбки е бъдещия съветски Фреди Меркюри, Бог да го прости човека... :)))

47

Анонимен

преди 11 години

вие спорите кое е по - добре том и джери или ну погоди, ама сега на децата им пълнят главите с китайски измислици, нищо общо с тия от 90та

46

до 53

преди 11 години

Ну Погоди" е олицетворение-огледало на хумористичния начин погледнат през анимационната призма на човек и погледнат също така толкова сериозно през своя мироглед на комунистическият човек, който е бунтар(вълкът) спрямо зайчето и всички типажи около него. --------------- Ахахахаа! Неуважаемий, я прочети на глас това, което си написал, на тебе ти е възпален мозъка...

45

Анонимен

преди 11 години

Вълкът не е никакъв бунтар, а обикновен квартален хулиган, нищо антикомунистическо няма в него, просто пие и пуши на провала, непоправим ретрограден тип. А зайчето е послушното момченце, от което трябва да израстне новия съветски човек. Само че във филмчето зайчето както го виждам е бъдещ *** (голубой). Оттук и безнадеждността на съветското общество и неговият предизвестен край.

44

Анонимен

преди 11 години

56 - ТИ КОЙ ФИЛМ СИ ГЛЕДАЛ? Какъв бунтар, какъв комунизъм те гони? На кого си тръгнал да обясняваш?

43

да живее"Ну пог

преди 11 години

Във ВСЕКИ един вестник по реповете ВСЕКИ има поне по една ПОЛУГОЛА ЖЕНА. Нямат проблем да ги гледат децата още от 6.00 сутринта. Това нормално ли е?! Това по- приемливо ли е от филмчето "Ну погоди"? Била съм в Италия, в Чехия, Германия- никъде не видях такова нещо Може ли някой от "творческите мозъци" слагащи тази анимация в 18+ да обясни кое по-точно във Вълка е неморално- смешен, глупав вълк оставащ все прецакан!? :))) но безкрайно симпатичен и в крайна сметка не проля и капка кръв!

42

Анонимен

преди 11 години

- Дааааааа! - както би въздъхнало зайчето.Ние трябва да преосмислим Ботев и Левски, а руснаците - "Ну погоди"!Определено ние сме по-зле!

41

Ну, погоди

преди 11 години

ntv.ru/novosti/326840/ntv.ru/novosti/326854/Трябва да си доста зле с главата и нейните функции, за да обявиш това за нещо от което децата трябва да бъдат закриляни. При нас закона за детето бе спрян, но представям си новия, където ще има такива текстове, които ще бъдат причина да се спре четенето на български приказки и филми за деца в които поне единият герой е "лошия". Накъде отива света воден от психично болни управляващи? Примери много.

40

zakito

преди 11 години

6to za glyposti kak moje da zabranqt tova film4e e istoriq

39

Анонимен

преди 11 години

Съмнявам се.

38

още забрани трябват

преди 11 години

А компютърните игри- пълни с насилие и убийства явно са подходящи за децата- така ли?! Защо не ги забранят тях, както и всички филми с убийства и секс - след 24 часа? А филмчето /Ну погоди/ е прекрасно- смешно, весело и свежо!

37

дам

преди 11 години

значи едно дете може да си гледа порнофилми през целия ден , а както тръгнало , скоро и ТОМ И ДЖЕРИ , ще мине в графа - за възрастни

36

Анонимен

преди 11 години

Е.ал съм ти и заекът.....Вълкът е номер 1

35

Анонимен

преди 11 години

Така и не са си научили урока "отговорните" институции.Всяко забранено нещо предизвиква още по-голям интерес, особено по телевизията!Така че авторите най-вероятно ще трябва да благодарят за безплатната рекламна кампания. А на фона на сегашните анимации за деца филмът направо ще блесне.

34

Annonimus

преди 11 години

Пише се Комунист, бе умник.

33

Анонимен

преди 11 години

плоскоповърхностен като самите хамериканци създали този филм------------ А къде е дълбокия замисъл на Ну, погоди!, ще ме открехнеш ли, да стана малко 3D?

32

Анонимен

преди 11 години

Ами аз откога разправям, че и Чебурашка си е откровенно, долнопробно съветско порно! :)))

31

неучуден

преди 11 години

В Русия ,местните либерасти-космополити имат изключително силно влияние.По тази причина е много смешно когато някои "реотани" обвиняват руското ръководство едва ли не в дикатура и прочие нелепости.Питайте руснаците ще ви кажат точно обратното.Хората искат твърда ръка.Но децата на демокрацията облъчвани с откровени лъжи не знаят какво е ред,дисплиница и морал.

30

Руснак моралист

преди 11 години

Одобрявам!Аз даже и сега, ако видя малко по-разголена жена на ТВ-то, веднага сменям канала, а ако дистанционното не е до мен, просто затварям очи!