34

Анонимен

преди 12 години

Ако някъде чешмяната вода е отвратителна, то това е заради старостта на преносната мрежа по сградите. Стари 40 годишни поцинковане тръби... какво искате. В момента, в който източиш водата за 1 мин. и потича приятна на вкус вода.

33

до Лекар

преди 12 години

Би ли казал- кои води се обработват с озон?

32

Анонимен

преди 12 години

тровят ни а ние си трайкаме браво

31

Анонимен

преди 12 години

Гледайте филма Tapped. Тогава ще разбере какви манипулации се правят чрез медии най-вече, за да се внуши на хората, че чешмяната вода е вредна и да се купува бутилираната, коята е 1900 ПЪТИ по-скъпа от чешмяната. Повечете тестове на бутилираната вода не се правят от независими лаборатории, а само такива от съответното предприятие. Много често фирми за бутилирана вода са хващани да пълнят шишетата с чешмяна или сондажна и да я продават на цена над 1900 пъти по-скъпо.Ако какво ще кажете за флуор 4мг/л в бутилирана вода за ежедневно ползване. Този така токсичен газ.

30

Анонимен

преди 12 години

ще се реве за бай Тошо тогава всичко беше супер

29

Мария

преди 12 години

До 25-ти" Сипвам бяла вода в чашата, супер много хлор" - ами само да ти кажа, е това не е хлор, а е от старите тръби и най-често от батерията ти- получава се аерация на водата! Вода, с 30% хлор в нея си е КРИСТАЛНО ПРОЗРАЧНА! Май нещо в час по химия си спинкал ;)

28

ФАКТ

преди 12 години

НЯМА ЖИВО СЪЩЕСТВО, освен човека, което да пие филтрирана вода. Замислете се върху това, като смятате, че водопроводната вода е негодна.

27

феномен

преди 12 години

Прочетете Световната кконспирация срещу здравето" ще видаде много отговори за флуора в питейната вода и не само за нея.

26

ГУРБЕТЧИЯ

преди 12 години

Колко хора в Бг. могат да си позволят всеки ден да купуват минерална вода ?! Тук в Германия чешмяната вода не е по-*** от вашата ,т.е. долу горе става за пиене , но никой не пие чешмяна вода ,дори и безработните могат да си позволят всеки дан да си купуват минерална вода ! Аз от както се помня в Бг. се пие от чешмата !

25

Анонимен

преди 12 години

Статията незнам дали е платена или не ама като пия чешмяна вода ме боли корем и имам киселини.Като пия минерална не.От години се опитвам да каеам майка ми да готви с минерална вода.Достатъчно е човек да види стара водопроводна тръба как изглежда отвътре с 2 сантиметра кал,чакъл и ръжда за да повярва колко я пречистват.А тези неща са безобидни на фона на разни бактерии и микроби които са невидими с просто око.Пийте си чешмяна вода.Като станете на 30 -колит и гастрит на 50-рак.Нищо и няма -сълза е

24

Анонимен

преди 12 години

В София водата е идеална, бил съм в почти цяла България и северна Италия, но като софийската няма никъде.

23

Сиси

преди 12 години

Всеки е с правото си да реши коя вода е най-добра за него и семейството му.Аз лично близо 10 години не пия чешмяна вода.Ходя до близките извори и си пълня тубичките и по този си реших проблема.Какво слагат във водата или не то аз не знам.Но знам,че здравето ми е 10 пъти по-добро.

22

Лекар

преди 12 години

НЕ консумирайте вода, обработена с озон!!! Озонът е химически много активен и пробива антиОКСИдантната защита на тялото! Ако искате да си навлечете онкологично заболяване - това е най- добрия начин! Озонът, също както и хлорът се използва за ОБЕЗЗАРАЗЯВАНЕ на водата, защото убива всичко живо!!!

21

Анонимен

преди 12 години

В някои части на страната - може би да. Пил съм чешмяна вода в подбалканските градове Сопот и Карлово - чудесна, студена, чиста вода. В София е ужасна. Сипвам бяла вода в чашата, супер много хлор. А хлора в големи количества ти разкатава фамилията на зъбите! Затова си купувам вода.

20

Анонимен

преди 12 години

Чешмяната вода е отвратителна. Слвожих си филтър на чешмата и ако знаете какви *** събра. Представям си в чашите ккаво е влизало. Чешмяна - само в планината. През старите тръби в градовете, където са разложени и пълни с ръжда, не става за пиене!!!!

19

Анонимен

преди 12 години

Аз редувам трапезна и минерална, но май вече минералната не става. А това с озона наистина е така и ми изгежда по-чиста от другите води

18

Мария

преди 12 години

Извинявайте, но това не е ли ПЛАТЕНА РЕКЛАМА???Много ви разбира на вас главата от обеззаразяване и контрол качеството на водата!Този младеж да дойде и да ми обясни що е обратна осмоза - чул и той не разбрал, ама си говори!Мога да посъветвам всеки който иска да разбере за водата в София- да иде в ПСПВ- Бистрица! Там има специалисти, които обясняват как става пречистването на питейната вода и последващото обеззаразяване!Аз отивам да си налея една студена чаша вода от ЧЕШМАТА!

17

Анонимен

преди 12 години

12-ти - проектът флуор си тече с пълна сила - загледай се в съдържанието на всяка по-известна бг марка минерална вода - F има.

16

Анонимен

преди 12 години

флуорът над 1,5 на литър е вреден, химик съм

15

se

преди 12 години

Поредната платена публикация.Народа обедня и все по малко се купува скъпата вода.Паднаха печалбите и с такива публикации всяват страх у хората.Ако водата не е за пиене то ХЕИ ще алармира госдпода демократи.Това не е времето на Чернобил.Хайде стига истерии!