441

ДО 608

преди 11 години

...МИСЛЕХ ДА ТЕ ПСУВАМ,НО СЕ ОТКАЗАХ,МНОГО СЕ ПЛОДИТЕ...ОТ *** НА ПЛЕТ ХВАЩАТЕ..

440

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте за правителството на КДС-КуневаДоганСтанишевЩе направим тока 2 стотинки, а всеки пенсионер ще има гъркиня за домашна помощница. Дерзайте другари!!!!!!!!!!!!!

439

ДО 606

преди 11 години

ЛЪЖЕШ НАЙ- НАГЛО- ИНДЕКСАЦИИТЕ ИЗПРЕВАРВАХА ИНФЛАЦИЯТА, ИМАШЕ КОЛЕДНИ ДОБАВКИ, ИМАШЕ ПЕНСИОНЕРСКО МОРЕ, ИМАШЕ ИЗЛИШЪК ОТ 5 МИЛИАРДА ВСЯКА ГОДИНА- ЧУВАШ ЛИ? кРИЗАТА В СВЕТА ЗАПОЧНА 2006 ГОДИНА- ТРИ ГОДИНИ ТРОЙНАТА УПРАВЛЯВА В ПЕРИОД НА НАЙ-ТЕЖКА КРИЗА.

438

бесепар

преди 11 години

До 606/Разбира се че не е вярно. *** и тия, които са се кланяли на Тато и са крепяли милиционерщината му са при гербавите ви-там други няма. А индексациите бяха точно 4, като тавана на пенсията стигна до 700. Айде червените гербери и ченгета да го направят на 900. Но по-лесно е да се плюе по предишните за оправдание на скапаното си некадърно.

437

БОЙЧО

преди 11 години

ГЕРБ БИЛИ КОМУНИСТИ? СМЯХ! КОЛКО СТЕ БЕЗПОМОЩНИ! ГЕРБ Е ДЯСНА ПАРТИЯ, КОЯТО Е КРЪГЛА НУЛА, ПЪЛНО Е С НЕКАДЪРНИЦИ, КАЛИНКИ И ОТКАЧАЛКИ ПО ФОРУМИТЕ.ДОЛУ ГЕРБ!

436

до 605

преди 11 години

Ако знаеш само колко си прав - Бе Се Паре!Изборите догодина, наистина ще са края на любимата ти столетница!

435

Анонимен

преди 11 години

С две ръце за Доган и Станишев, но никога повече за тия ***. Айде стига комунизъм и експерименти вече-45 години са ни водили към идиотското си комунистическо светло бъдеще. Сега още 4-трудно се издържа

434

ДО 598 ТРОМПЕТ

преди 11 години

ВИДЯ ЛИ Я ФИЗИОНОМИЯТА НА СВЕТАТА КРАДЛА МАСЛАРОВА?...ТЯ ЛИ ГО Е ЗАКЪСАЛА КАЗВАШКРАДЕ И С *** СИ...Г%ЦЕВОТО КРИВОСЪДИЕ ТАКА И ЛЪСНА ИМИДЖА ТА СВЕТНА И СЕГАПОП МАРИН,КОЙТО НЕИЗКА ДА КАНОНИЗИРА АПОСТОЛА НА БЪЛГАРСКАТА СВОБОДАВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ--ЛЕВСКИ,ЗА СВЕТЕЦ Я КАНОНИЗИРА ЗА СВЕТИЦА...СВЕТАТА КРАДЛА МАСЛАРОВА...

433

до 600

преди 11 години

Стига с тия "индексации", бе латерно!А случайно да споменаваш, че цените винаги изпреварваха прословутите "индексации"! Не - защото не ти изнася! А тогава нямаше световна икономическа криза и може да проучиш за тези 4 г. къде по дяволите отидоха индексациите в бившите социалистически страни и къде сме ние!Ами ще ти кажа - на последно място, щото ни управляваха полуграмотни и крадливи наследници на партизани! Или ще кажеш, че не е вярно!

432

бесепар

преди 11 години

Ако искат всеки ден да го вдигат тока, още няколко месеца ще се оцелее. Важното е, че това е краят на последното комунистическо и разсипническо управление. Приказката на тия *** и ченгета, че ония окрадоха всичко отдавна свърши. Да му мислят след изборите за тая разруха и разсипия, до която ни докараха.

431

руми

преди 11 години

А комунярите да не би да ги разтоварваше? Долу БСП!

430

диди

преди 11 години

Бяха 7% , после около 9% ---- решиха да е 13 % ---- но в сметкатта ми излизат 17,5 % . НА КОГО ДА ВЯРВАМ . Едно е ясно --- ВСИЧКИ ЛЪЖАТ - НАЙ НАГЛО !

429

Разтворигъзец до 598

преди 11 години

Кутев ,ти ли си?Мислих ,че вече се съвокуплявате с Доган и Серго свирача на некой плаж.

428

ЦЕЦО

преди 11 години

ГЕРБ КРАДЕ И ЛЪЖЕ - ДОЛУ ГЕРБ!

427

Анонимен

преди 11 години

До 595/ Разтворигъзец/ Напротив, не само Доган, а и Орешарски им е най-добрия експерт, не напразно го ползваха още 2 правителства. Но то фактите са ясни-станишевци няколко пъти вдигнаха заплати и пенсии, тия нито веднъж за 3 години не ги индексираха. Днешните са единственото правителство през последните 23 години, които дори не дадоха 13 заплата и пенсия-това са факти. Само с оплюване на предишните и с измислени милиционерски бюлетини трудно се пълни хазна.

426

Реалист

преди 11 години

Абе какво ги бавиме тия всичките изедници..не ни трябва нито простата кратуна..нито бсп или кунева..Трябва ни единствено безпартийно експертно павителство и да се оправяме най накрая че тия постояни кризи от 1989 година досега ни умъртвиха като народ! Време е за истински бунт че зимата идва а дали ще я преживеем? Да хвърлят всички оставките и да изчезва тая неграмотна крадлива ***

425

БОЙЧО

преди 11 години

590 ГОВОРИ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИ ***. ТИ СИ ПСЕ, ГЛУПАВ И НЕДОДЯЛАН ГЕРБЕР! ВСИЧКО ОТИВА НАДОЛУ, ХОРАТА ИЗНЕМОГВАТ, А ТИ ГИ НАРИЧАШ ***. ОСВЕН, ЧЕ СИ ГЛУПАВ СИ ОТКАЧЕН, НЕЩАСТЕН ЛЪЖЕЦ.

424

DO 588

преди 11 години

НЕПИШИ ГЛУПОСТИ,ВСИЧКИ ХОРА ЗНАЯТ,ЧЕ КОМУНИСТИТЕ,НИКОГА,АМА НИКОГА НЕКРАДАТТЕ ТАКА СИ ДИШАТ...ВДИШВАТ С ПЪЛНИ ГЪРДИ ЕВРОФОНДОВЕ И ИЗДИШВАТ...ЛИЦЕМЕРИЕ.ВДИШВАНЕ,ИЗДИШВАНЕ,ВДИШВАНЕ,ИЗДИШВАНЕ...И Т.Н.Т.

423

Анонимен

преди 11 години

До 590*bkp-Не става ясно кои определяш като комунисти. То тия, които крепяха живковизма и милиционерщината му към светлия комунизъм-идиотизъм и плюеха по загниващия капитализъм са при гербавите, там освен *** други няма.

422

Разтворигъзец до 592

преди 11 години

Да.Най добрият им експерт беше Доган хидролога.