24

Анализатор

преди 12 години

Камикадзето е продукт на Гербавите за да успокоят страстите и недоволството от шоковото покачване на ток..хранителни продукти и горива...с помоща на Мосад и ЦРУ беше отклонено вниманието на българското общество и в същото време беше реализирана конспиративната операция за намиране на виновник в лицето на Иран! Заигравките с гореспоменатите терористични групировки е изяло главите на много по голями и уважавани политици в световен мащаб! Герб ни въвлича в чужда война и това е факт!

23

Анонимен

преди 12 години

Пълни глупости. Какви ли версии вече не използваха с надеждата да улучат. Некадърници!!!

22

a?

преди 12 години

Японец ли е бе ???

21

Невярваща

преди 12 години

Глупости на търкалета! А как бихте обяснили факта, че само краката на "загиналия атентатор" тежат 52 кг.?? Това означава, че заедно с торса и ръцете си той би тежал поне 100-ина!! Е, бихте ли обяснили, г-н Илиев, може ли момчето от записа да тежи 100 кила? Милиционери!!!

20

Анонимен

преди 12 години

Хаха, доказано :)?! Все едно вълкът да ти доказва, че не той е изял агнето."Той обясни, че българските власти вече са изпратили в Израел въпросите си към част от свидетелите на взрива, които не са могли да дадат веднага след атентата качествени показания."- Пълен смях, пуснали свидетелите, сега ще ги разпитвали с писма. А защо не със СКАЙП???

19

ЗА КЛИНИКАТА ЖОРКА

преди 12 години

Бражо Жорка,браво!Я сега си кажи,че единственото ти доказателство е SMS,който "камикадзето" ти е изпратил от небето,дето сега се гушкал с цял взвод хубавици... Жорка,товаче си *** е видно ама да мислиш и другите като себеподобни е множко.Чакай ново небесно съобщение,че е от ливанското Хизбула!

18

бг

преди 12 години

Тая тема се изчерпа.Поднесоха ни се разни версии и предположения от кой ли не.Накрая ще обявят официално онова становище, което е угодно на всички - и на американци, и на евреи, и на ЕС.

17

възмутен гражданин

преди 12 години

Всички патоанатоми закърпили атентатора и позволили да избега от моргата да бъдат отлъчени от църквата.ДАНС въпреки това ще го харестува.Съд за мизерниците моргаджии.......

16

да бе

преди 12 години

камикадзе, аллаах, къси *** - три неща които няма как да се вържат в едно...но едно нещо ... е ОЧЕВИДНО

15

doobre

преди 12 години

dooore ,

14

Анонимен

преди 12 години

Атентаторът от Бургас е Българин, което доказва че революцията е започнала! Само с такива смели хора можем да се отървем то еврейското иго! Мир на праха му!

13

Радио Ереван

преди 12 години

Според последна информация от неназован източник от ДАНС,камикадзето си е събрал чарковете и ДИМ ДА ГО НЕМА от моргата у Бургас!Пуснат е за издирване чрез Интерпол.

12

по бермуди-камикадзе

преди 12 години

Да но...специалисти в тази област казаха, че камикадзе НИКОГА НЕ БИ СЕ ЯВИЛО ПРЕД АЛЛАХ ПО ТЕЗИ КЪСИ ПАНТАЛОНКИ и че цялото му поведение показва, че не е знаел, че ще е взризен! Аз мисля, че това звучи правдоподобно и логично. И на кого да вярваме сега?!

11

един БИВШ ....

преди 12 години

Следовател Г.Илиев просто не разбира за какво става дума...както никога не е и разбирал от следствие -това е едно недоразумение в следствието ...и докато има такива личности няма да има и резултати Човека е началник на отдел и никога не работи а просто се прави на следовател .... и с простотията си е пословичен ....който го познава да каже една хубава дума за него

10

Анонимен

преди 12 години

Как МВР са сигурни, че е камикадзе като пише, че свидетелите са били упоени с лекарства и може да имат халюцинации.

9

Анонимен

преди 12 години

Да бе да.

8

1

преди 12 години

5 годинитоя дотогава ще се е пенсионирал...смешници

7

Гарибалди

преди 12 години

Америка открихме!!!!!!

6

Теxas

преди 12 години

Сборен образ на читател на днес.бг.Тъжно,но факт

5

Анонимен

преди 12 години

Добре