164

от БСП обещаваме

преди 12 години

БСП като дойде на власт няма да строи магистрали, а ще ги разоре! Ще събори всички спортни зали. Заводите ще ги стине със земята. Всички хотели се срине тухла по тухла. Ще изгони всички чужди капиталисти и ще им вземе апартаментите - само руснаците са купили 350 000 апартамента.ГЕРБ строи, но ние можем да рушим.

163

стефан

преди 12 години

нямам винетка на трактора,тъй че не ме грее магистралата

162

избирател

преди 12 години

КОГА ЩЕ КАЖЕТЕ,КАКВО СТЕ НАПРАВИЛИ БЕ, А НЕ КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ.?ЗА МАГИСТРАЛИТЕ НЕ СЕ ХАБЕТЕ С ХВАЛБИ,ТАМ ХАРЧИТЕ ЕДНИ ГОТОВИ ЕВРА,КАДЕ ДРУГ ВИ ГИ СИПЕ С ЧУВАЛИ.КОРУПЦИЯТА РАЗПРАВЯХТЕ ЩЕ ИЗКОРЕНИТЕ ?!ЗА ПРЕСТЪПНОСТТА РАЗПРАВЯХТЕ НЕЩО В БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ?ЗА ДОХОДИТЕ СЪЩО ГОВОРЕХТЕ И ЗА ОЩЕ 100 НЕЩА?

161

Анонимен

преди 12 години

Лисвай менчето, Лиленце, лисвай, на дядо сладката комунистка, с диплома от тати.

160

до тъпаците герб

преди 12 години

а ще оживеем ли до тогава ***?мафия от нередовни типове

159

до 208

преди 12 години

Социализма е там , където е на път да отиде капитализма. -И сега кво? Очаквате БСП и ДПС да построят селянизъм! Или на Доган ново барбекю за 100 милиарда лева?

158

don

преди 12 години

И президента обещаваше същото преди години разликата сега е че пак се удължава времетоМис пиги обещавай по същия начин може след години и ти да станеш президент . Копирай ноухауто на сегашният лъжи като него и те е гарантирано президенство.А българия пак ще бъде без пътищата.Колко струва на данакоплатеца едно рязане на лента за нещо не съществено - антураж репортери .

157

Анонимен

преди 12 години

188 Много бъркаш. Не комунизма е зло а човека ...

156

до 206

преди 12 години

Най-бедните страни в Европа са Беларус, Приднестровието и Молдова и трите доколкото ми е известно придължават да се управляват от комунисти като Тошо и нашия банкянски селянин...........и ;ошото е, че ние след 20 години сме се запътили към тях

155

избирател

преди 12 години

То тва моме взе да изглежда страшно.То расте с часове бе.Маяшала!!!

154

До 204

преди 12 години

Социализма е там , където е на път да отиде капитализма.

153

ДО 182

преди 12 години

КОЙ ДЪРЖИ ФИНАНСИТЕ? ОПОЗИЦИЯТА ЛИ? ДО ТАКАВА СТЕПЕН БОДЪР ГЕРБЕР, ЧЕ НАПРАВО ЗАБЛУДЕН. ФИНАНСИТЕ СЕ ДЪРЖАТ ОТ ГЕРБ А НЕ ОТ ОПОЗИЦИЯТА! АМАН ОТ ТОЛКОВА ЕНТУСИАСТИ НА ГЕРБ, КОИТО ИСКАТ ДА ЛЪЖАТ.ИЗГОНИ ГЕРБ!СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

152

До пост № 199

преди 12 години

"Когато го изритаха от власт, бяхме най-бедните в Европа. Само пълен *** би се радвал да стане пълен бедняк!"--------------------------------------------Не искам да спорим колко бедни сме били при Живков. Намирам те за читав човек. Знаеш ли днес коя е най бедната държава в Европа ? И кой е премиер на тази държава ? И разследват ли премиера на тази държава в ЕК "Антимафия"за контрабанда, наркотрафик и пране на мръсни пари ?

151

ха сага де

преди 12 години

*** 20, какво стана със социализма? Нали щяхте да строите социализъм, ама се осрахте тотално!

150

Анонимен

преди 12 години

Абе той бат Бойко през 2005 на кметските избори ни обеща, че ше направи завод за ***, ще реши проблема с бездомните кучета и с местата в детските градини :)))Нещо от това да е станало ??? нищо че вече сме 2012 :)

149

БОЙЧО

преди 12 години

ЕТО, ТОВА Е ПРИМЕР НА ПОПУЛИСТКО ИЗКАЗВАНЕ. ГЕРБ МОЖЕ ДА НЕ Е НА ВЛАСТ ТОГАВА, НО ТЕ СИ ОБЕЩАВАТ С НАДЕЖДАТА, ЧЕ ИМА ХОРА, КОИТО ИМ ВЯРВАТ. ТАКИВА ИЗКАЗВАНИЯ СА КЛАСИЧЕСКИ ЗНАК ЗА НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ХОРАТА, НАЙ-ТОЧНО КАЗАНО - ИЗКАЗВАНЕТО НА МИНИСТЪРКАТА Е ЛЪЖА.

148

до 181

преди 12 години

И когато споменаваш името на Тодор Живков трябва да си свалиш шапката, ако не носиш шапка - на колене!--Преди Живков, България беше по-добре от Гърция. Когато го изритаха от власт, бяхме най-бедните в Европа. Само пълен *** би се радвал да стане пълен бедняк!

147

Анонимен

преди 12 години

Аман от тая с нейните менчета!!!

146

Анонимен

преди 12 години

Поредната лъжа - вие ни продължавайте да ни преизбирате, ние ще продължаваме да ви обещаваме каквото поискате, че и каквото не искате. Само че тоя път няма да мине. Ако ще СТРАНДЖАТА да спами и с пуснат CAPS LOCK.

145

До пост № 184

преди 12 години

Нито един от тези които си изброил не е разследван от ЕК "Антимафия" за контрабанда, наркотрафик и пране на мръсни пари. Приканваш ме да гласувам за доц. Б. Борисов. Ще изчакам решението на тази комисия, която в момента разследва генерала наш, за да разбера дали са установили това, което ние тук отдавна знаем.