228

до СТРАНДЖАТА

преди 11 години

От списъка със съветите ти бих променил следното :- При тройна блокада - ПУСКАЙТЕ. (Като разпределител със 7 години стаж това е моя съвет). Но това да става на втора топка. Демек - Жоро.- При неудобна топка играйте с блокадата - за блок/аут. - Играйте втори топки, когато са извадени удобно при мрежата. Няма смисъл задължително да Ви бъде 3-та топка и да им давате шанс да се прегрупирват. - на 100% подкрепям - играйте повече през центъра. Нито веднъж не видях Жоро да даде метър топка.

227

Димитър

преди 11 години

Какво коментирате заглавието, не сте чели чужди вестници да видите те какво пишат като бият някой !!!!

226

Стига комплекси!

преди 11 години

Впечатляваща победа!Браво на момчетата!Само че малко по-кротко с еуфорията!Чак Велика България!Да се радваме,но с мярка!

225

И КАКВО???

преди 11 години

МОМЧЕТАТА СА ДОБРИ - ЗНАЧИ МОЖЕМ И БЕЗ СТАРИЯ ТРЕНЬОР ЗЗАРАДИ КОЙТО КАЗИЙСКИ СЕ ОТКАЗА ОТ ОТБОРА

224

Анонимен

преди 11 години

Малко радост и за българския народ:)

223

Анонимен

преди 11 години

Ае сега, ще видим Шенген ама друг път! :))))

222

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Няколко съвета от състезател - аматьор:- Никога не правете пуснати топки, а рискувайте и забивайте- Увеличете атаките през центъра - имате на разположение 180 градуса на действие- При несигурна атака забивайте леко за да хванете топката и пак отново атака- Тошко да се научи да бие сервиз, а не да го подарява- Задължително Вальо Братоев да бие сервиз вместо него- Владо беше чудесен играч, но времето му мина - никога да не сменя Цецо- Забравяте да подсигурявате при блок- За Цецо висока -

221

Анонимен

преди 11 години

УТЕПАХМЕ ГИ :)))) ХИХИХИХ

220

Ивайло до Лари

преди 11 години

Нещо не си ср*л ли? Да не те е запекла злобата нещо? Някъде да хвана заядлив тон в коментара ми? АМАН от такива като тебе. И само да допълня - 100% съм по-компетентен от теб. И поне пиши на БЪЛГАРСКИ.

219

тцЪ

преди 11 години

Страшен мач! Срещу руснаците ще е доста трудно. Но дори и да не успеят - много достойно представяне на тази олимпиада. Като се вземе предвид, че седмица преди началото й още не се знаеше кой ще е треньор, нашите "балерини" (както се изказа един по надолу) продължават да трепят всичко живо. Дано този колектив да не пропадне, в момента играят като един, а не всичките - за да играе един.

218

Анонимен

преди 11 години

Благодаря ви, момчета!

217

хахо

преди 11 години

Тц, тц, тц... Ядосахме Меркел...

216

Анонимен

преди 11 години

СТРАХОТЕН ОТБОР!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЗЛАТЕН МЕДАЛ!

215

Идиотско заглавие!

преди 11 години

"Велика България помете Германия!"По-кретенско заглавия едва ли може да се измисли!Просто ги бихме на волейбол - това не ни прави велика държава, нито пък прави Германия нисша страна!

214

Ния

преди 11 години

БРАВО МОМЧЕТА! ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ И В ОСТАВАЩИТЕ МАЧОВЕ!

213

Ивайло

преди 11 години

Победихме грандове като Германия, Италия, Полша! Мисля НИЩО няма да ни спре и срещу Русия !!! :))) БРАВО за постигнатите резултати и ГЛЕДАМЕ КЪМ ЗЛАТОТО! Успех, момчета!!!ТОЧКИИИИИИИ!!!!

212

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

*** винаги ни се изпречват на пътя... - няма мира от тях...

211

Мммммммм

преди 11 години

И к'во ги фалят теа? Ни владеят чалга денса, не се напиват, не бегат от спортни лагери, не ги фаштат в сфетските хроники, ни мачкат плеймейтки и силиконки....

210

Един Българин

преди 11 години

Напред ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!! "С гняв и дързост да издигнем глас! Времето няма все да чака нас. Нека в битка славна влезнем ний Наш'та десница бог ще подкрепи!"

209

,,LARI,,

преди 11 години

OLIMPIISKI SHAMPIONI BEZ PREDATELI,TOVA SHTE BADE UNIKALNO !