41

лимонад

преди 11 години

ми да ти каже, *** къде да ти каже за нарушенията? то поне една страница в интернет да бяхте пуснали да се подават онлайн сигнали. То и аз викам - ми да ми кажат , *** като не могат да ме намерят - а да видим как ще ми кажат???? или после пак ще стане - ми така ли , толкоз време пък няма нито 1 подаден сигнал за оплакване.....

40

Анонимен

преди 11 години

Концесионерката иска за плажовете огромни пари и хич не я интересува хората как ще ги искарат, за да й ги дадат да си получи бонуса! То заради това няма концесионери на плажовете. Би било редно от курортната такса изчезваща в нечии джобове да се плаща на фирми които да чистят плажовете, а при нас Попова иска някой да й изчисти плажа, назначи спасители,лекари, мед. оборудване... А пари откъде? Друг да й извършва контрола, а тя само да прибира и пълни гуша!

39

a

преди 11 години

Докладвам за нарушения на Алея 1-ва.От разрушения от *** вълнолом,до края на алеята: строитество и разрушения напук на конституцията ; подписани и продадени от еничеара-фес-Контров,Данчо -плужака,Кирчо змията,мъжа на руската си жена,и изпълнено от ***.А Павлова какво се прави на дръж ми шапката,и тя е от Варна и баща и много добре следи какво става.

38

Елена

преди 11 години

тия от ГЕРБ съвсем се разпасаха- харчат народната пара като едното нищо- едните на олимпиада на острова, другата- на море , уж че служебно. А иначе пари няма!!!!!!!!!!!!

37

Идеалът за ГЕРБ

преди 11 години

Младо, румено, дебело, просто моме от село!На наш човек унуката ...

36

до 32

преди 11 години

не остана форум неосран от тебе- стига с твоите първолашки лъжи

35

кики

преди 11 години

грухчо ми аз като ти казвам за нарушения ти какво ще правиш тогава ЩЕ ЧЕШЕШ БОЙКО ПО ТАШАЦИТЕ ЛИ

34

Анонимен

преди 11 години

С тези ли дрешки се разходи по плажа в Доха?

33

АААААА

преди 11 години

help meeeeeeeee, какво е това на снимката?УЖАС

32

az

преди 11 години

ау, искам галерия с летните тоалети на госпожата....

31

Свинара от Хераково

преди 11 години

Тая туристка Лилето бая голяма гуша е направила за 3 години в ЕТ ГЕРБ.....само асфалтови % папкат и ето го резултата-към 90 кила живо месо!!

30

Анонимен

преди 11 години

Е то с диплома от "университета на тате" какво друго да прави освен да обикаля? :D

29

ПОТЕН КОН

преди 11 години

Тя обикаляла, за да покаже подкрепа на подчинените си -ГОВОРИ СЕ ЗА АНАЛНА ПОДКРЕПА...

28

До 16

преди 11 години

Добре е, че някои плажове нямат концесионер! така няма да ти продават чадър по 5 лева и шезлонг по 15! Хубаво ще и да има малко клутура,а не някои хора да превърщат всичко около себе си в кочинка.

27

БСП

преди 11 години

ИСКАМЕ СИ РУМБАТА-ШАДРАВАНА,серГЕЯ СТАНИШЕВ,ГОЦАКИ ТРИПЕРОНИ,ДОГАН,ТРАКТОРА,МАСЛАРКАТА,РУМЕН ОВЧ.......МУАХААААА ЕТО ТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ БИЛИ АЛТЕРНАТИВА НА ЦЕЦО,БОЙКО,ДЯНКОВ,ПЛЕВНЕЛИЕВ И Т.Н.САМО ЛУД БИ ГЛАСУВАЛ ОТНОВО ЗА ТАЯ ЧЕРВЕНА МАФИЯ.А ТЕ НЕ ПРЕСТАВАТ ДА НИ ГИ ПРЕДЛАГАТ .ЩЕ СЕ СПУКАМ ОТ СМЯХ.СРЕЩУ ТАКИВА *** БОЙКО ЩЕ СПЕЧЕЛИ НА ДВА А ДЕСЕТ МАНДАТА И ТО С ЛЕКОТА.БЪЛГАРИЯ Е С ГЕРБ НЕ ЗАЩОТО СА ПЕРФЕКТНИ,А ЗАЩОТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ.ТАКА ЧЕ...САМО БОЙКО.

26

Анонимен

преди 11 години

госпожата да не се прави на отвеяна, щото учЕните от некои морски институти градят кариери, пишейки трудове за "органичните суспензии в Черно Море", демек разбитите ла*на.каним я след 15 август на Южния плаж във Варна, когато ще може да се наслади на гледката на органичния материал, преди да бъде "суспензиран"

25

до павлова

преди 11 години

като искаш да ти върша работата, дай един ден поне да заместя и Бойко

24

Анонимен

преди 11 години

"Работлива,сгодна женица.Все ходи някъде,все се тюхка"Хахахаха ... тъпо гейберастко парче. Лоената топка ходи да се запържва с лук на слънчева светлина - била работлива сгодна женица! :)))

23

Анонимен

преди 11 години

Работлива,сгодна женица.Все ходи някъде,все се тюхка.Дано бъде полезна с нещо,като знам какви акули са превзели Черноморието.

22

Абе Лиле

преди 11 години

Как така искаш от обикновенния гражданин да следи за нарушения и да казва. То за тая работа си има инспектори на които се плаща. Тук обикновения граждананин не се чувства задължен да рипортва за нередности, не му разваляй рахатлъка. Просто държавата трябва да огрее навсякъде, нали затова плащаме данъци.