81

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Аз пък мисля ,че няма да се стигне до навлизане на Турция в Сирия ,това и Иран го знае и затова казват ,че са готови да помогнат на Сирия !!! Ясно е ,че Иран иска Сирия да му бъде благодарна и Иран да има някакво влияние над Сирия като приятел и защитник !!! А да видим пък ако се случи така ,че Турция да навлезе в Сирия , тогава да видим дали Иран ще удържи на думата си ?! Мисля ,че не !!! ДУМА ДУПКА НЕ ПРАВИ !!!!

80

КОСТАС ПАНТЕЛИС

преди 11 години

ГЪРЦИЯ ЩЕ ПОМОГНЕ НА БРАТСКА СИРИЯ..ЗАЕДНО ДА ЗАВЛАДЕЕМ НАШИТЕ СИ ГРЪЦКИ ЗЕМИ..И ДА ОТВОРИМ ПЪТЯ НА КУДРИ,АРМЕНИ И СИРИОТИ НА ИЗТОК..

79

Анонимен

преди 11 години

Ало запознатия не че си прав , но Хизбула според теб нещо по различно ли са.

78

Анонимен

преди 11 години

До 94 ти Пустинна буря помниш ли , вятрно тогава нямаше интернет иначе сигурно щеше да ги пишеш същите за Садам и какво в първите няколко часа няма ПВО ,а след няколко седмици бомбардировки няма и армия боеспособна да се изправи , като малките мамченца сте , спокойно няма да се стигне дотам ,а стгне лио се ще завърши бързо и безапелационно за Асад.

77

Запознат

преди 11 години

Иран подкрепя Хизбула, а не тия терористи от Ал Кайда и Ислямските братя. Тия се подкрепят от Катар, Саудитска Арабия и съзадателите им от САЩ!

76

do 91

преди 11 години

Турция ако имаше по-модерна техника от Ахмединаджат, досега да са нападнали ! Ама нямат! Имат само американски *** и морално стари руски оръжия.

75

Анонимен

преди 11 години

До 95 ходи се прегледай цялата Арабска лига и Турция помагат на опзицията единствено Иран подържа стария режим.

74

Историк

преди 11 години

Мачкай турския башибозук! Свобода за кюрдите от Кюрдистан!

73

Анонимен

преди 11 години

Някой ще ми отговори ли на въпроса как Иран няма да позволи на врага да влезе в Сирия чисто практически ,а също така и кой е врагът според вас , съвсем се обърках нали режима на Асад е светски а иранския е фундаменталистки , нали уж бунтовниците се подкрепят Ал Кайда и Мюсулмански братя ще влязатв управлението а те са съюзници на Иран. Кашата май е пълна .

72

Анонимен

преди 11 години

Щатите признават ,че само с въздушна операция няма да успеят,но от брега ще имат колосални загуби.На практика няма от къде да влязат в Сирия,понеже въоръжението на брега е огромно.Танкове - 4700-4800 единици;Реактивни системи за залпов огън - 300 руски "Град", 200 китайски "Тип 63";Артилерия - около 1500 единици; гаубици - 450 самоходни установки "Акация" и "Гвоздика";Около 4000 противотанкови ракетни комплекси, в това число 1000 съвременни руски "Корнет";Противовъздушна отбрана: 30 комплекса "Бук" и "Оса", 36 комплекса "Панцир", около 50 комплекса "Волга" и "Печора". В процес на изпълнение е доставката на 8 дивизиона "Бук-М2";ВВС: 49 машини "Миг-29", 50 "Миг-25", 100 "Миг-23", 20 Су-24". Според някои данни Сирия има около 20 "Су-27;В процес на изпълнение е доставката на най-новите противотанкови ракетни комплекси "Бастион" с далечина на стрелбата 300 км

71

...

преди 11 години

Америка и Русия да седнат и да се разберат,че нещата екалират,да си прегътнат гордостта и да седнат на масата!

70

евреин

преди 11 години

Снашите братя турците ще сразим Сирия.

69

а

преди 11 години

Ме мога да разбера защо аятоласите си го търсят?

68

Анонимен

преди 11 години

До 73 питаш до кога ще търпи народа ли , а какво решение има народа , какво смяташ че ако нещата се обърнат и ти дойдеш на власт ще бъде по различно ли , та нали преди 60 години го направихме и какво стана , така се окопа партийно стопнаската номенклатура ,ч е и промените не можаха да и повлияят , а само претърпя метаморвфоза , защо си мислиш че народа е умен и може да даде разумно решения.

67

до 66

преди 11 години

Ти на място ли беше или го гледа по CNN?

66

дядо ви мраз

преди 11 години

Персите ще ядат дървото в Иран.

65

Не сме балъци!

преди 11 години

11:33, 31 июля 2012Генеральный штаб турецкой армии подписал новый договор с местной метеорологической службой, сообщает Hurriyet. Отныне артиллеристы, ракетчики и офицеры ВВС страны начнут получать подробный 36-часовой прогноз погоды на территории Сирии.На българскиГЩ на турската армия подписа нов договор с местната метеорологична служба, съобщава вестник Хюриет. От този момент офицерите от артилерията, РВ и ВВС ще получават подробна 36-часова прогноза за времето на територията на Сирия.

64

до 66

преди 11 години

По тази логика трябва да мразим и България, защото и тук съотношението е същото.

63

Анонимен

преди 11 години

До 67 и ти какво смяташ ,че Асад не е попжизнен диктатор ли , а какво е според теб , каква е преобладаващата форма на собственост в Сирия , каква партия е БААС и не е ли закрепена на власт както беше у нас БКП с член номер 1 от Конституцията.

62

Анонимен

преди 11 години

Танка е Т-62 бе пичове,доскоро и в БГ ги имаше ама отпътуваха за Македония