43

Анонимен

преди 11 години

До 43Като гледаш от панелката в София морето до колене ти се вижда,ама в провинцията нещата не стоят точно така.в малките градчета и селца 300-400 лв. е нормална заплата и работата без да си осигурен нормално явление.Избор няма,щото има още 100 човека дето чакат за жалкото ти място и за 300 лева без осигуровки.Престанете да пишете глупости без да знаете реално каква е ситуацията в страната в момента!

42

vall

преди 11 години

предлагам да се махат всички,а ние да протестираме ама не по улиците а да си останем в къщи така няма да ни бият полицаите,и да ни казват че протестираме незаконно щот фандакова не е разрешила протест,и за да не ни крадат не трябва да им даваме пари от данъци и прочие,фаза 2 никои да не плаша ток и вода пак после ше видим

41

do 12

преди 11 години

Ти да не си импотентен в главата ? Кажи ми колко често продаваш кола или имот ? Веднъж на 4 години и то в най - добрия случай, а някой никога дори, което ще рече, че никога може да не плащат ЗО, а каква е гаранцията, че след като си продадеш имота ще продължиш да ги плащаш ? А и против конституцията. А ако доброволно дарим имота си ? И другия го продаде, защото той има ЗО ? Тея глави за какво ги ползвате, освен да слагате храна в тях ?

40

Анонимен

преди 11 години

Добре че тази не си е купила диплома за лекар или за инженер! Що народ щеше да затрие с природната си тъпота... Леле!

39

Анонимен

преди 11 години

Ако не друго, тая наистина влезе в историята с една от най-безумните идеи на безмозъчното правителство!

38

Анонимен

преди 11 години

И тази дуловска *** на снимката е "юрист"! Хахахахахахахахаха!Абе и аз щях да ти кажа, че няма да ти мине т.нар. "поправка"! Конституционният съд на 100% го връщаше! Върни си дипломата и си вземи агнето !

37

някой

преди 11 години

Незабавна оставка на психомутрата Десислава Атанасова!

36

Анонимен

преди 11 години

Щом си се съгласил да бачкаш за 300 лева и без осигуровки, нямаш право да виеш некадърнико. За 300 лева и неосигурени, работят само неставащите за нищо ***. проблемът в БГ е, че има много такъв матрЯл, който докато не изпука България ще се влачи по корем.

35

някой

преди 11 години

Ще се осигурявам, ако искам! Ще внасям толкова средства в частен здравноосигурителен фонд, колкото искам и колкото мога! И когато се разболея, ще си плащам! Аз и сега си плащам, нищо че съм здравноосигурен. Никаква солидарност с ***!

34

...

преди 11 години

Не могат да ми забранат конституционното право на притежание на имущество, защото съм се отказъл от привилегия, била тя и държавна... Верно че си плащам осигуровките, но ако бяха вкарали закона щях да спра да ги плащам само и единство за да осъдя държавата!

33

дупедавци

преди 11 години

Не желаем, да си плащаме здравните осигоровки.... За тая цел си има частни кабинети.... Който има нужда ходи на частно! пък вие си плащайте здраните.... и ходете на държавни лечебни институции :Д

32

БРАД МИТ

преди 11 години

Що за малоумие! Какво общо има здравната усигоровка с продажбата на имоти . Абе не се намери умен политик Аз например съм работил в Кремиковци тринадесет години и имам десетина посещения при личен лекар и то само за обикновена настинка и сега съм безработен но нъмам право на лечение Е питам аз къде са парите дето са ми отдържали толкова години след като почти не съм имал нужда от лечение Сега и да ми се наложи някъкво лечение нъмам право Здравни книжки има мисля в Германия в които се натрупват

31

versaux

преди 11 години

Тази Атанасовата, МИНИСТеРва ли беше... ба'си тъпата гъска.... До кога ще я търпим... Товеа да не е детска градина...идими дойдими ! ! !

30

Анонимен

преди 11 години

Уважаеми Депутати, проблема е следния:В последните 20 години огромна част от българското население се маргинализира:- ***;- турци;- трайно безработни;Тези хора не знаят да четат и да пишат, пък какво остава за квалификация или образование. Затова тези хора НЕ МОГАТ да си намерят работа. Затова тези хора нямат доходи. Затова НЯМА КАК да вземете пари от тези хора.Елементарно е - проумейте го.

29

Анонимен

преди 11 години

Всеки с индивидуална сметка в здравната каса и натрупаните средства да могат да се онаследяват.

28

:-)

преди 11 години

Ей тоя Фейсбук е голяма работа! Оплаках се там от проектозакона и ето, че не минал на второ четене :) Сега ще взема да напиша да ми вдигнат заплатата...

27

тома неверни

преди 11 години

тези се самозабравиха-който има пари да си купи кола или апартамент, значи има средства да си плати здравните осигуровки-ами то по същата логика,държава,която има пари за нови коли запарламента,трябва даимапари за здравето на народа си

26

Анонимен

преди 11 години

дали имаш здравни осигуровки зависи и от това дали работодателят ти е коректен или мошеник. А с това тъпо предложение се целеше да се накаже работникът, за това че работодателят не му е внесъл осигуровките?! Вместо да дадат под съд некоректните фирми те тръгнаха пак по най-лесния начин - да газят безработните и тези, които и без това са сгазени от факта че работят за по 300лв и то във фирми които лъжат държавата

25

Анонимен

преди 11 години

Да бе, работещите честно и почтено, като наети работници що нямат избор дали да си внасят осигуровките. Нали е право, а не задължение? *м ти и правото, дето е само за някои, а задължението само за други - тези неща водят до граждански войни и бесилки по улиците за някои!!!

24

някой

преди 11 години

Накара ме да си направя изследвания, обаче отказа да ми даде направления. Каза да си взема от личния лекар. Отидох при личната и тя вика: "Ама защо от мен, той трябваше да ти даде!" В крайна сметка тя ми даде, но не за всичко и трябваше да си платя 17 лв. за рентгенова снимка, въпреки че имам право на направление. Е, защо да плащам 2 пъти, питам аз? За какво ми удържат от заплатата всеки месец пари за здравни осигуровки? Майната ти, герберска ***!