188

ХИТОВЕ

преди 11 години

Качете я на видео тази прословута церемония на премиерът Бойко Борисов по награждаването на лекарите, които са лекували ранените израелци след атентата в Бургас.

187

ванко

преди 11 години

НАБИРАМ ХОРА ЗА ЕКСКУРЗИЯ В ШВЕЦИЯ - 20 ДНИ ,НАСТАНЯВАНЕ В ГОРИТЕ,ПЪЛЕН ПАНСИОН ОСИГУРЕН ОТ БГ ПОСОЛСТВОТО И ПРОСИЯ ПО УЛИЦИТЕ,ГАРАНТИРАНО ВРЪЩАНЕ /БЕЗПЛАТНО / С ПРАВИТЕЛСТВЕН САМОЛЕТ-ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ. ТРЯБВА САМО ДА ПРИСТИГНЕТЕ В ШВЕЦИЯ ,ДРУГОТО Е ОСИГУРЕНО ОТ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО .СРЕЩА В ШВЕЦИЯ ПРЕД ПОСОЛСТВОТО,КОГАТО ИЗХАРЧИТЕ НАЛИЧНИТЕ ВИ ПАРИ.ОЧАКВАМЕ ВИ !

186

Герберският PR

преди 11 години

Правителството ще отпусне извънредни средства, за да осигури прибирането на нашите сънародници, които са отишли за сезонна работа в Швеция без трудови договори и са били измамени.Младенов, от кого са измамени тези ***?Нали са се юрнали към Швеция без трудови договори.Кой ги е измамил?Ти да си видял измамен ***?

185

Berta

преди 11 години

Поредните идиотизми на комунистите. Това ако беше нормално управление, досега измамната агенция да е установена и извършителите да са осъдени по бързата процедура. Но по-лесно му е на цецко да си пише измислените милиционерски сводки и да плюе по предшествениците си, за оправдание на некадърното си калпаво управление. Пълна анархия и разсипия във всяка област. На какво ли ще сме свидетели до края на това комунистическо управление.

184

Анонимен

преди 11 години

А къде е оня, якият касапин, интимно запита премиерът Бойко Борисов по време на церемонията по награждаването на лекарите, които са лекували ранените израелци след атентата в Бургас. Въпросът предизвикал смутени погледи и лек стрес у медиците, които не знаели за кой касапин иде реч.

183

Анонимен

преди 11 години

Браво ГЕРБ

182

Бай Ставри

преди 11 години

Боко, *** работи правиш.

181

Държавният Ларж

преди 11 години

Че защо да не дадат. Да не си ги вадят от джоба.Естествено, че ще са ларж с държавните пари.Както каза Борисов преди време, чуждите пари се харчат на сладко.И според него самият парите се изкарвали трудно, ама много трудно.Затова се предполага, че влезе в политиката. За лесно изкарани пари.

180

do 198

преди 11 години

*** ... :) Смешен си !Леко да не си счупиш пръстчетата.

179

не син

преди 11 години

Държавата дава на *** 150000 лв. за да се устроят на първо време в Швеция и се отърваваме от необразовани , неосигурени без професии хубавци ! След това намира този , който ги е закарал там , глобява го 100000лв. и всички сме доволни !

178

Анонимен

преди 11 години

za rabototdatelite ,evrei, imase pravitelstven samoletza glasopodavatelite, mangeri, sho ne im dadat po edna lodka i da se priberat po vod...

177

gft

преди 11 години

чакай, чакай колко??? с какво ще ги извозват ? със совалка ли?

176

150 000

преди 11 години

А дадените от всички нас българи 150 000 лева за транспорт да се вземат от фирмите, които са ги пратили. Конфискация на имуществото на тези тарикати.

175

по кабеларките

преди 11 години

А бе, важното е, отново да ме дават по кабеларките - заяви другарят Борисов.

174

Riko

преди 11 години

Никога повече герб. Такова разсипническо управление никога не сме имали през последните 23 години.

173

до 173

преди 11 години

Лично колегата шофьор дойде миналата година от София до Копенхаген точно за 186евра бе другар от копенхаген на електричката и по моста в Малмо за 15 евра.А аз пътувах с автобус от Скопие до Малмо за 193евра в двете посоки и няма значение колко щях да престоя в Швеция,така че ти не си пробутвай лъжите.И работил ли си в Швеция или въобще бил ли си там за да говориш...

172

kh

преди 11 години

ние сме си виновни, че ги търпим. И на мен да ми предложат да ми платят някое връщане отнякъде и аз няма да откажа.

171

ванко

преди 11 години

НЯКОЙ ИМ Е КАЗАЛ ДА ОТИДАТ И ДА СПЯТ ПРЕД ПОСОЛСТВОТО,ТАКА СРАМ НЕ СРАМ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ГИ ПРИБЕРЕ ! АКО БЯХА ОСТАНАЛИ В ГОРАТА НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ИМ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ. ПАК ГЛЕДАТ АВАНТАТА .

170

няма боровинки

преди 11 години

В България в момента няма боровинки. За сметка на това си имаме режима на пожарникаря!

169

Голямото източване

преди 11 години

Предвидените със Закона за държавния бюджет на Република България за 2012 г. средства за Администрацията на президента са в размер на 4 136 000 лева. Този размер не позволява посрещането на разходите във връзка с функцията на президента да представлява Република България в международните отношения.