58

До 66

преди 11 години

Не турците са ни проблем бре *** кратуно.Помаците са по надъхани главорези и по радикални от турците.Радикални мерки не помагат.. просто службите да си гледат работата и да секнат каналите на радикализъм се иска само.

57

до 53

преди 11 години

Турция и турските терористи са заинтересовани да се дестабилизира България и Македония, хвърлят яки пари за хиляди джамии и обучение в Корана, отмъщават на Израел за турските рибари и удрят българския туризъм по морето! Ситуацията с Иран и Сирия в момента е идеална за това! С един куршум - три заяка! На тях много им "приляга" този почерк!

56

българин

преди 11 години

Болшинството български мюсулмани са добри и трудолюбиви хора. Лошото е, че наивността им се използва от ислямистите, които им строят джамиите където им промиват мозъците и насаждат омраза. Тероризма скъпоплатена ислямска пропаганда.Аллах не е заплаха за нас. Заплаха е ислямистката пропаганда.

55

Анонимен

преди 11 години

Незнам тези които защитават изляма какви са и кога са ги пуснали от психото..но само ще ви кажа..има ли джамиии рано или късно ставаме 3ти свят, защото където е исляма там са и фанатиците с КРИВО-разбрано мнение отностно живота и свободата на човека и там са и камикадзетата и атентаторите..так че замислете се дали искаме турците в България!

54

Анонимен

преди 11 години

Повечето от вас май не излизат от уютните си панелки и не знаят за какво става дума. Разходете се малко из България и ще намерите цели градчета и селца където един хляб не може да си купиш ако не им знаеш езика

53

Анонимен

преди 11 години

В България мюсюлманите са около 10 % от населението или около 700 000 души. Във Франция и Германия мюсюлманите са между 5 и 10 млн. В Брюксел има около 400 000 а в Белгия са сигурно около милион. Да не ни мислят нас макетата , че в самата Македония, албанците са вече 40 % от населението. Българските мюсюлмани са родени тук и нямат нищо общо с онези в западна европа и албанците.

52

за 57

преди 11 години

ХУБАВО Е, ЧЕ ИСЛЯМОФОБИЯТЕ ТЕ КЕФИ. ТАКА ПОВЕЧЕ ЩЕ СЕ РАДВАШ КОГАТО НАПРАВИМ ИСЛЯМИСТИТЕ НА САЛАТА.

51

до 39

преди 11 години

напротив религията е създадена точно да разделя и нищо друго

50

Анонимен

преди 11 години

За едно съм съгласен. Всички турци трябва да бъдат изгонени от тук, защото те са терористи потенциални. Извършвали са терористични нападения в миналото и може да извършат и сега. Затова най-добре да бъдат изгонени. Да си ходят в родната джамахирия и там да дивеят.

49

яро

преди 11 години

нещата вървят към Трета Световна Война,и този път ще е на религиозен принцип-християни срещу мюсюлмани,и конфликта ще се запали в Израел,има писани пророчества за това в Новия Завет.....

48

Стани

преди 11 години

За едно нещо да са прави макетата !

47

ЗА 57

преди 11 години

ИСЛЯМА ВЪН ОТ ЕВРОПА.

46

lubo

преди 11 години

ти щото ме познаваш и мн ого знаеш на къв хал съм хахаха....

45

До 55

преди 11 години

Ти луд ли си бре.1. Тук не е мястото за този коментар...2. Ще ти се вдигне с 0.1% разхода.. но ще спести сумати поражения.3. Аз без такъв закон си карам 100% от времето с пуснати фарове.4. Винаги съм се дразнел кагато в сумрак или на шарена сянка разни призраци се движат по платното и ги виждаш в последният момент!5. Ай сиктир, аман от *** готови по всяко време да мрънкат същества!

44

до lubo

преди 11 години

Ти и в себе си не вярваш, затова си на тоя хал. И не си мисли че си много страшен, или много хард, понеже очевидно никога не си срещал кофти хора.

43

Анонимен

преди 11 години

хахахаха, кефи ме ислямофобията, в същото време ме кефи как вас ви кефи разни евреи да се взривяват, а вие да врескате долу иран, долу ирак, долу арабите, долу не знам си кой. иначе като ви запукат, същите тия ще се правят на ни лук яли, ни лук мирисали.п.с. аз до сега лошо от мюсюлмани лошо не съм видял, видял съм от *** и евреи, като последните нищо чудно да ни вкарат в некой конфликт.

42

Анонимен

преди 11 години

А бе и македонците не са цъфнали и вързали с тези албанци. Нашите *** поне все още кротуват, докато албанците вече открито се показват като различна и враждебна група. Сърбите също си го отнесоха, цената беше Косово. Изобщо, в световен план нищо добро не ни чака с увеличението на тези ***.

41

До 25

преди 11 години

Именно.Не само че не забелязахме да е осъдила тер. акт, но и забелязахме че тя би имала най голяма полза от такъв акт.Но споко.. всичко по реда си..

40

Анонимен

преди 11 години

*** МАФИЯ - Депутатите приеха на второ четене промените в Закона за движение по пътищата. резултатът от тези промени ще бъде защитата на корпоративни интереси. повишеният разход на гориво на превозните средства заради целогодишно включените фарове ще струва 750 млн. лв. годишно.

39

lubo

преди 11 години

изкоренете всяка религия вярвайте повече в себе си и възможностите си и проблемите ви ще станат с един помалко :)