65

до 77

преди 11 години

не се пали-тоя е американец. Не са виновни арабите, нито радикалистите, че ги пускаме безконтролно тук

64

мизантроп

преди 11 години

кога успяха да установят кой е, откога е в България, кой стои зад него? Ами като са знаели, защо Бойко си пече дупето на морето, а не го покани на гости да му обясни нещо за националната сигурност, дето ще му разкаже играта?

63

Дани

преди 11 години

Сега е рай за всички параноици.

62

за България

преди 11 години

затова трябва да не се пускат араби в БГ, а тези които са тук да се изселят без никакво но....

61

Митю Пайнера

преди 11 години

Родната полиция ни ОПАЗИ!Песен на Веселин Маринов, по действителни случаи.

60

какво доживях

преди 11 години

жив американец да дойде да ни взриви- те американците не бяха ли най-големите демократи?

59

Анонимен

преди 11 години

Спомнете си следната поредност от събития. САЩ уволняват меко казано нелепия трубадур на гей-парадите и защитник на *** катуни Уорлик и на негово място изпращат дипломат, специалист по Иран. В София каца Клинтън, държавен секретар на САЩ. България прави сериозни антируски заявки, подкрепя похода на финансираните от САЩ ислямисти към Дамаск. В София каца началника на ЦРУ. В Бургас избухва взрив. Още не се е разнесъл димът и не се знае броят на убитите и виновникът вече е обявун. Иран

58

възмутен

преди 11 години

Незабавна оставка! Тяхната некомпетентност и глупост вече застрашават националната сигурност на държавата! Опасни са!

57

така ще е

преди 11 години

като нямаме ни разузнаване- че било от стария модел, контраразузнаване, ВКР, ДС, служби по сигурността, на хартия и на щат има поне 7-8 такива звена, които люпят семки и бройкат паричките си, премиера е зает за разтървава министрите си, фидосова разпределя порциите, цветанов си пази апартаментите и Веско Маринов, Бойко всичко е втасал, сега ще ги размества по градовете атгенциите и министерствата, че съвсем да ги затрие- разграден двор, в който всеки си прави, каквото си иска безнаказано

56

Майор Деянов

преди 11 години

Много моля, да не наричате днешните упралвяващи МИЛИЦИОНЕРИ. Ако бяха милиционери, вчерашният случай нямаше да съществува. Атентаторът щеше да бъде арестуван със самото му стъпване на българска територия, съден и осъден, в затвора щеше да лежи докато му дойде акъла в главата.

55

Професора

преди 11 години

Много хора се питат на кого да вярват е ще Ви кажа.Не вярвайте на Израел,че е Иран,защото това им изнася.Не вярвайте и на МВР,защото те хабер си нямат за какво става дума по която и да е тема.Истината е не вярвайте на никого,а просто се молете да няма повече такива атентати,защото е видно,че няма кой да ни опази в България.

54

DARK

преди 11 години

62Е и ? Тоя на снимката изглежда по бял от повечето българи.

53

Геле

преди 11 години

Хехе... ще ме скъсат коментаторите тук! Какви анализи, какви умозключения се правят само! Ще каже човек, че работата и на Мосад, и на ЦРУ, и на нашите служби е първо да пусне на глъмовете-читатели на днаес.бг всичката налична информация и да чакат тук от дежурните коментатори да се роди най-достоверната версия за атентата!Полека, не се бутайте, всеки ще може да се изкаже, а най-начетените ще получат и регистрационно картонче за сътрудници в аналитичния център на Мосад... хаха!

52

Анонимен

преди 11 години

Казват че е бил камикадзе,а експертите казват че взрива е станал от багажното отделение,е последно на кой да вярваме,или той камикадзето се е сврял при багажа и така се е взривил,въобще тези знаят ли какво е камикадзе,или говорят наизуст,аман от некомпетентни хора в тази държава.

51

МДА

преди 11 години

Номер 3 и на мен това ми се завъртя в главата като прочетох името и от къде е шофьора.

50

мони

преди 11 години

Нямаме държава. Как е възможно действащ порицай от смолянско да бъде на безплатна екскурзия,финансирана от ДПС-то в Турция? Този полицай наравно с другите учеше турски език 10 дена. На какво прилича това . ей цецооооооо

49

Цитат

преди 11 години

Че съмнителни типове с дълги бради и налудничав блясък в очите финансират строежа на нови джамии из цялата държава.Че в *** махала в Пазарджик посред бял ден се проповядва радикален ислям и противодържавни теории за това, че България трябва да е халифат. Че из Студентски град в София и по малките улички около джамията могат да се видят всякакви типове от арабски произход.

48

Цитат

преди 11 години

"Безпощадно ясно стана едно - държава не се пази с дюнери на всеки ъгъл, с ритане на мачле с "***". Държава се пази с разузнаване, контраразузнаване, служби за сигурност. От години повтаряме, че България е разграден двор за емисарите на ислямския терор. Че из Родопите безпрепятствено се шляят всякакви тъмни субекти, предимно с произход от Йордания, Йемен, Северна Африка и Близкия изток."

47

до 56

преди 11 години

не виждаш ли, че са се уплели като пиле в калчища- показват някаква снимка на момче, което после е убито и го набеждават, че той е атентатора- е как да го докажат? Просто искат да се изкарат герои.Знаят, че е бил в България, пък не го хванали.Минал граница със шофьорска книжка-смях!Тия мислят, че само те са летели със самолет и само те са минавали граница. Ами нали е американски гражданин- те там са само ангели, затова дават акъл на другите как да живеят-хак ни е-*** сме на америка и Хилъри

46

до 55

преди 11 години

Страшен си, от къде го изкопа?