68

крис

преди 11 години

и тия "журналисти" - некадърници, вместо да пишат актуалното и истинното.., те си циклят пред комповете, за да трият неудобни коментари.. ЧЕТЕТЕ В CNN, тоя сайт го оприличавам на един ПАЗАР.

67

член на БСП

преди 11 години

ГЕРБ взривиха автобуса, лично Цветанов сложи бомбата. Това предполагам е пределно ясно на всички другари във форума. Е сега е момента да поискаме оставка на всички гербажии, за да можем да си дойдем ние, начело с другаря Серж и другаря Хохрегер да управляваме. Да вземем пример от другите държави, където като гръмне бомба и веднага правителствата хвърлят оставки и идват комунистите на власт!

66

Жител на Земята

преди 11 години

Каквото и да си приказваме по тук и каквото да ни приказват по медиите.... Поне според мен ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ може да бъде спрян само при луд късмет от страна на нечий тайни служби да чуят или да видят нещо,което да издаде терористите.... :( ! Явно просто през Януари са се натъкнали на някаква информация от някъде че се готви НЕЩО ПРОТИВ ЕВРЕИ В БЪЛГАРИЯ но кога... как... къде... в колко...НИКОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ НЕЩО ПОВЕЧЕ!!! Затова НЕ виждам защо обвинявате България?!? Какво трябваше да направят?!?

65

Анонимен

преди 11 години

Ето така се подклажда етническо и световно напрежение.Избий един автобус с хора от твоите и после мачкай, мачкай мръсните и гадни араби!!! Стадо!Промити мозъци!Рая! Това сме ние в лето господне 2012. Господ да прости умрелите в името на нечии интереси!

64

Анонимен

преди 11 години

така е: 1) ако бомбата е внесена от самолет, значи охраната ни не струва, 2) ако е внесена през граница, значи и там охрана няма и 3) ако е направена тук и е дадена на терориста, значи и разузнаване нямаме, нито национална сигурност. Атентатът не може да стане без помощ от България, нали не вярвате, че някой е кацнал у нас, наел е хотел където е имало бомба, купил си е раница и е взривил пакета на летището?

63

Лео

преди 11 години

Да вземе бате Бойко да се включи лично в акцията нали е бивш пожарникар и полицай а не да ръси само бисери

62

УПРАВЛЕНИЕ

преди 11 години

КАКТО КАЗВА ТАТЯНА ДОНЧЕВА ПРОСТИ И ПРИМИТИВНИ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ. МНОГО БЪРЗА БОКО ДА РАЗРЕШЕ СЛУЧАЯ/ЗАЩО СПЕЦИАЛИСТИ ПО СИГУРНОСТТА НЕ ОБЯСНИХА ТОВА,А ПРОСТИЯ ПОЖАРНИКАР СЕ ПРОИЗНАСЯ ЗА НЕЩА,КОИТО НЕ СА МУ РАБОТА/.БОКО БЪРЗА,ЗАЩОТО СЛУЖБИТЕ МУ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ СЪЩО ТОЛКОВА ПРОСТИ ФИЗКУЛТУРНИЦИ И ОБУЩАРИ -ФЛОРОВ НАПРИМЕР/.ОЩЕ ПРЕЗ ЗИМАТА БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ПРЕДУПРЕДЕНА ТОЧНО ЗА АТЕНТАТ С/У ЕВРЕЙСКИ ТУРИСТИ.В СИРИЯ Е ВОЙНА,А НАШАТА ДЪРЖАВА СЕ НАТЯГА ПОВЕЧЕ ОТ НЕОБХОДИМОТО НА ЕВРЕИТЕ.ТЪПО ПРОСТО

61

SF

преди 11 години

такова чудо нямахме до сега ама доживяхме да видим и у нас. Хората строят и изграждат а радикалните ислямисти и прасета разтурят създаденото - Беслан, Москва, Грозни, Сомалия, Ню Йорк, Лондон, Мадрид, Бургас ... Тези прасета да си живеят там където си живеят, а имено в 10-11 век и да се разкарат от Европа. Какво сме ви виновни ние та да идвате тука убитаци ниедни!? А шофьора Мустафа не е ли и той мюсюлманин като вас бре ***? Мама ви ***...

60

крис

преди 11 години

Бойко, що не се скриеш в някоя миша дупка и да не излизаш от там, че МЕНЕ ме вбесяваш вече, *** ***, ще дойда до НС да ти го кажа в очите, бе ***, я ми кажи, бе Бойко, ако 10 българина ги взривят в Израел ТИ К'ВО ЩЕ НАПРАВИШ БЕ, ще чакаш другите да ти перат парцалите мръсни, нали така или ще звъннеш на "колегите" ?!

59

ЕИМ

преди 11 години

Искат ли да те взривят, винаги има начин. След това коментари и неща които са без значение.

58

до Въпрос-продължени

преди 11 години

И Нетаняху каза, че не са имали сигнал за терористичен акт. Или и той лъже?

57

до 77

преди 11 години

Вярно е, че израелци са били целта, защото са искали да си мислим, че те са целта."Целта оправдава средствата"-Игнаций Лойола,основател на Орденът на Йезуитите.

56

Въпрос-продължение

преди 11 години

Имаме съгласуване на изказнанията на ББ и ЦвЦв. И тази глупост, че не сме били предупреждавани от Израел. ЦвЦв е чакал да му кажат точната дата, място, час и снимка на терориста, за да може с МВР с любимото му НСБОП за направи филм как се бори с престъпността. Да има пиар. Въпрос: Как се използуват тези 100 млн. за подслушване? Или се подслушват само политически опоненти и бизнеш конкуренти - в контрабандата и др. доходоносеги забранени дейности. Защо не отделиха 50 млн за ДАНС?

55

Бургазлия

преди 11 години

Много неща трябва да променим,трябва да станем и по-задружни,както и по-наблюдателни.Светът става трудно място за живеене.БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

54

timi

преди 11 години

Dokumentite sa bili fal6ivi fbr i mosad sa tam ne izklu4eno da e suzdadena kletka na mestno nivo na na6a teritoria taiva nesta se podgotviat ot grupa vuzmojnoe da ima i oste kamikadzeta no grupata moje ida e suzdadena i vbulgaria

53

Анонимен

преди 11 години

разхождащият се на летището терорист ВЕЧЕ Е БИЛ в България. Крайно време е да разберем, че всички тези джамии, мюсюлмански училища у нас, затваряне на пътища по пиринско от религиозни *** не са случайни. Не чакайте някой да е влязъл от Гърция, това не може да се случи без да има материална, базова, парична и техническа подкрепа от България! Това не е пътник от предишен полет, защото няма как да пренесе бомба в раницата си. Бомбата е направена в България от наши мюсюлмани и логистиката е наша!

52

ЕИМ

преди 11 години

Интересно е само как така взрива е дошъл от багажното отделение, в същото време предната част на автобуса я няма, и най-пострадал е дългокосия (камикадзето). Значи или той е бил в багажника като се е взривил, или това което пише е пълна глупост.

51

Анонимен

преди 11 години

Защо камикадзето се е взривило в автобус пълен с туристи от Израел, а не в центъра на Бургас в тълпата българи? Израелците са били тези, които са били целта. За това има само един загинал българин. Терористичните организации, които са против Израел се опитват да им докажат, че няма безопасно място за техните граждани и успяват. Вярно е, че охраната не проверява извън граничните зони, но всякакви подобни проверки преди атентата биха направили лошо впечатление, а след него надявам се да зачестят.

50

rossen.kulov

преди 11 години

Tova e dobre izgotven atentat ot USA i Izrael. Poneje ne ostanaha na4ini ,po koito da najejat obstanovkata mejdu Iran i Izrael bez da pokajat 4e USA i Izrael iskat voinata, koaliciqta USA-Izrael pribqgva do takiva na4ini s koito iskat da kajat eto te sa teroristi i da se opravdae edna tehna voina tam.

49

Въпрос

преди 11 години

Когато терористичния акт е дело на терорист, той не се скрива в багажното и от там да се взривява. Той щеше да е в автобуса, в средата и щеше да има някакъв ритуал, молитви, заклинания преди да натисне копчето.Според мен е много рано за тази версия, но ББ и ЦвЦв са за оставка и сега всячески гледат да покажат някакво, дори и невярно твърдение към надупените медии. Чухте, че ЦвЦв веднага запя колко трудно е било да се познае един терорист, маскиран като обикновен турист.