95

За по-глупавите :)

преди 11 години

Кофти доклад = гръмнал бушон :)

94

МАЗЕН ГЕРБЕРАЗ

преди 11 години

задържан ли си от полицията = виновен си.логика, гарантирана от ГЕРБ!

93

до 98

преди 11 години

Държавата беше раграбена преди тях отдавна- нима пенсиите са били по-високи от днешните или минималната де била 1000 лв преди да дойдат ГЕРБ. да не би те да разпродадоха предприятията и да нямаме промищленост. не преувличавайте- други "патрити' свършиха тази работа против наорда- за ГЕРБ не остана нищо

92

Анонимен

преди 11 години

Това е разликата между герб и червените позитанковци. Едните ловят айдуците, независимо къде са, а другите крадат. Затова само Герб може да изхвърли комунистите веднъж завинаги на бунището на историята.

91

преди 11 години

Хахаха, гербаджиите жертваха някъв ***, за да отклонят вниманието от доклада на ЕС и вече почнаха да се тупат в гърдите:))) Жалки сте бе, смешници

90

тъп и прост

преди 11 години

"СПОРТНО ДРУЖЕСТВО ЕТРОПОЛЕ" - собственост на депутата от Герб - Емил Димитров !!!

89

Ужас!!!!

преди 11 години

Какъв е тоя ***!....Такива ли ни управляват!!!.........Тоя дори няма чело! Може ли поне да говори?

88

текезесар

преди 11 години

Ето заради такива издънки като този нямаме селско стопанство и нашите хора ходят да робуват в Гърция, Испания, Португалия, Италия и Англия.Всички имат селско стопанство (дори и гърците, при които условията са по сухи) - само ние нямаме.

87

тъп и прост

преди 11 години

ОЩЕ ЕДНА КОРУПЦИОННА СХЕМА :В гр.Етрополе,област София .На извънредната сесия съветниците решиха да дадат съгласие да се учреди безвъзмездно право на строеж, без търг или конкурс, за срок от 10 години, в полза на Сдружение с нестопанска цел СПОРТНО ДРУЖЕСТВО ЕТРОПОЛЕ" върху недвижим имот - публична общинска собственост, представляващ Спортна зала 1 - Чавдар" със застроена площ от 1058 кв.м. ТОВА Е ГРУБО ПОГАЗВАНЕ НА ЗАКОНА ЗА ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ !!!!БЕЗ ТЪРГ ИЛИ КОНКУРС !!!!

86

mutro milicioner

преди 11 години

BOIKO pede..SA ku..ta si DJASA

85

hagen

преди 11 години

Мехлем им падна на сърцето на симпатизантите от Позитано 20.Виждате ли колко са корумпирани от ГЕРБ.А това че техните депутати които не закусват си купиха хотели яхти и вили за милиони те не са виновни.За тях може.Може но е от джоба на всеки от нас.И за тях няма съд и присъда.За тях мястото в следващият парламент се пази.Затова и редиците на столетницата намаляват.

84

Анонимен

преди 11 години

А за Лъчо Мозъка си трайкатее айде бе Герб айде бе

83

Анонимен

преди 11 години

до 91Браво!Браво, Цецо!Браво, Бойко!Браво, ГЕРБ! хубаво крадете

82

rumen.nikolov.944

преди 11 години

Toва е поредният скандал с представител на ГЕРБ и мисля, че не е изненада за никой. Герберите направо разграбиха държавата за последните 3 години и ни набутаха толкова много с взимането на скандални решения като отказа от един проект като АЕЦ ''Белене'', който щеше да допринесе толкова много към нашата икономика, но уви! И там парички са лапани, само че дали ще има задържани - никой не знае...

81

тъп и прост

преди 11 години

Излиза - това според гербаджии-че това което се случва е невероятно,страхотна - ами драги гербаджии не сте прави - никак -Този човек се оказва замесен за пореден път в корупционна схема , вчера Цветанов е осъден от ВАС , днес излиза уникален доклад на ЕС , а вие потривате доволно ръце и сте щастливи !!! АКО ЖИВЕЕМ В ЦИВИЛИЗОВАНА СТРАНА ТО ДНЕС В 14.05 часа БОЙКО БОРИСОВ СЛЕДВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА !!!

80

Анонимен

преди 11 години

*** мазен. Само вреди на рейтинга на ГЕРБ. Дано го вкарат в затвора. Как нямаме депутати с европейско мислене. Те и в Европа крадат ама го правят тънко. Тука този си мисли, че ще прави договорки в парламента както се договаря на пазара в *** махала.

79

Анонимен

преди 11 години

който е депутат от Монтана............ами там нали е безработица,за това е дошло момчето в софия,да изкара някой лев!

78

Емилия Ценова

преди 11 години

А Фидосова колко пари е прибрала в Монтана от влияние ама това не Ви интересува хайде де размърдайте се малко!

77

Анонимен

преди 11 години

Браво Бойко, мачкай навсякъде и дано да се оправим и да заприличаме на нормална държава, а не прогнила от корупция.

76

Анонимен

преди 11 години

Граждани за Евромутренско Разграбване на България