141

Лольо

преди 11 години

Не искам да критукувам никой, но за последните 3 години, ми отвориха колата и ми откраднаха 300 кинта кредитна и дебитна карта и мобилния телефон. Откраднага ни фрезата от двора ( още 1000 лв) На съседа му откраднаха чисто ново лизингово пежо и навсякъде чувам за повсеместни кражби. Не знам колко тона кокаин са заловилии какви гръбнаци са пречупили, но положението с битовата рестъпност е отчайващо.

140

Потен и Бесен

преди 11 години

ЕК отчита липса на посока в политиката, което задържа реформите!!! Каква посока господа Европейци....това е държавата на мафията,премиер мафиот с доказани контрабандни провинения,вицепремиер който чрез корупциони практики лапва 6 апартамента,гаджетата на властимащите си пазаруват банки и препират парите им! Посоката е ясна господа европейци,Британския премиер го каза много правилно на кацлерката Меркел,България и Българите са на ръба на мизерията! Бойко лъжеца кой не го познава!!!

139

Анонимен

преди 11 години

пълни глупости на търкалета, по безсмислени нещо едва ли може да има

138

Кайо

преди 11 години

До 173:Че то няма да остане народ в държавата, ако взмеме да се гърмим тези, които искаме Белене! Аз предлагам да се гръмнат всички, които защитават днешните управляващи, та да останем само качествения матр'ял!

137

!

преди 11 години

ЕК отчита липса на посока в политиката, което задържа реформитеИмаме политика?!

136

Гюро Михайлов

преди 11 години

до 173 Ами, до този момент- 500 000 искат АЕЦ!!! Ако предположим, че още толкова искат и като мен не са се подписали- отиваме на милион! Кое е по- добре? Един милион да се гръмнат или един, като теб?

135

Радио Свободно слово

преди 11 години

МАЛКА ГРЕШКА---БОЙКО БОРИСОВ Е ЖИВ ЗА ДА СИ ИЗКАРА И ВТОРИЯ МАНДАТ.

134

Анонимен

преди 11 години

Абе къде се е покрил Батко ? Вече втори ден не съм го виждал и започна да ми става мъчно за него !

133

Анонимен

преди 11 години

ДОКЛАДА Е ДОБЪР НО ТУКА СЕ ПРЕДСТАВЯ ПО ТОЗИ НАЧИН...ЗА ДА СИ НАПРАВЯТ КЕФА ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ НА БСП И ДА СИ ИЗПЪЛНЯТ ПОРЪЧКАТА.НО КОЛКОТО Е ПО-ЛОШ ДОКЛАДА ТОЛКОВА ПО-ДОВОЛНИ СА КОМУНИСТИТЕ,ЗАЩОТО ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ДОБРЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА ДА САБОТИРАТ ВСИЧКО ПОЛОЖИТЕЛНО ЗА КОЕТО СЕ РАБОТИ ОТ ГЕРБ.НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА ВТОРИЯ МАНДАТ НА БОРИСОВ Е СИГУРЕН И НЕИЗБЕЖЕН.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БОЙКО И ДА СИ ИЗКАРА И ВТОРИЯ МАНДАТ.

132

Пич

преди 11 години

"Искам да попитам защо вече колко години все критики към съдебната система, а никой не прави нищо- нито мутрата Борисов"А, защо? Ами нали вие тук 2 седмици ревете за една корумпирана съдийка, която уволниха. Нали Цветанов правел полицейска държава и пречел на независимия съд? И ти после питаш защо! Как да се променят нещата в една затворена система, в която кадруват няколко пенсионера на хранилка към Позитано? Всеки един опит за намеса и тук ще оревете форума и държавата.

131

ЗА ОСВЕЖАВАНЕ НА ПАМ

преди 11 години

:55 ч. от aferaДнес Цветан Цветанов ще представи отчет за работата на Министерството на вътрешните работи (МВР) за последните три години. Домакин на събитието ще е заместник-председателя на Народното събрание Анастас Анастасов, а докладът ще бъде представен на депутатите от парламентарната комисия по вътрешна сигурност. Темата на презентацията на Цветанов е МВР 2009-2012 г. равносметката. Дневник.бг, 17 юли 2012Според мен ще е добре равносметката да се обогати с припомняне на обещан

130

Анонимен

преди 11 години

Който иска АЕЦ Белене да вземе да се гръмне.

129

КОШМАР

преди 11 години

ЧЕ ИДВА КРАЯ НА НАЙ- КРАДЛИВАТА ХУНТА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ - МУТРОКОМУНИСТИЧЕСКАТА ГРАБИТЕЛСКА КЛИКА ГРОБ Е ВЕЧЕ ЯСНО И НА МАЛКИТЕ ДЕЦА ! НО ВСЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ СЕ ЧУВАТ ЧЕ СЛЕД ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ДА ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА КРАХА НА ДЪРЖАВАТА НИ И ЗА НЕЗАПОМНЕНАТА БЕДНОСТ ДО КОЯТО НИ ДОКАРАХА . И ОТ ПРОФЕСОРИ - ИКОНОМИСТИ,ПОЛИТИЦИ,ГРАЖДАНИ,ОТ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ. ОТ НАС ЗАВИСИ ДА СПРЕМ БОКО,ЦЕЦО- КРАДЕЦО,ФИДОСОВА И СИЕ ДА НЕ ИЗБЯГАТ ОТ СТРАНАТА !

128

Пич

преди 11 години

Просто искам да видя посраните физиономии на форумните мишоци, когато излезне истинския доклад. Докава ше разберете, че е едно да четете подбрани текстове, съвсем друго е да прочетете целия текст. Много е лесно един текст чрез съкращения и тенденциозно поднесен, да придобие съвсем различен смисъл. Да не окаже утре, че доклада не е толкова критичен, ами дори е по-добър от предишния? Защото аз от тези изрезки, които любезните господа от Труд ни поднасят цял ден, разбирам само, че има критики към съдебната система (както и в предишния доклад) и се подчертава напредък в редица области. Говори се за смекчаване на мониторинга и за разделянието ни от Румъния, защото се справяме по-добре. И това е версията на мафиотите от Труд, които в момента се следствени. Смятайте каква е истината!

127

до Марио-37

преди 11 години

Човече , трият те,мачкат те,гонят те ,преследват те ***. Не си губи времето тук. Нямаш думата в сайта. Само ти губиш така. Някога след време ще съжаляваш за изгубеното време и пропилените години. Никой не те чува теб- веднага те трият, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕ КАКВО ПИШЕШ.

126

Батето

преди 11 години

Ми ОБИДНО МИ е, казвам ти! Защото ти не знаеш как се появи Бойко?!?! Аз бях в управителния съвет на застрахователното дружество СИК... Защото всичките мутри ме знаят кой съм - по спортна линия и не само по спортна. (И Георги Илиев, лека му пръст, и брат му...Нямаше техен рожден ден, на който аз да не съм централния гост.) И така, седя с Тодор Живков - ден, два, три, да кажем...след като му махнаха горе пазачите. (Които не пазеха вилата, а пазеха той да не излезне някъде. Домашен арест.) И...пристигат горе посред бял ден, и влизат: Венци Стефанов и Пашата - Заповядайте, какво ще пиете? И Венци тогава казва: Другарю Живков, добре си живеехме при вас(А те бяха бензинджии) И сега виждаме какво стана, искаме да ви върнем малко от добрините, които сме видели, дайте ни една стая тук и ще имате 24 часа охрана. И така се появи Бойко там... ...А те тогава не го пускаха да влезне вътре в кръчмата, бe! Cикаджиите! B кръчмата, дето избиха бай Миле! Бойко седеше отвън да пази колите... После охраняваха и царя... Така се появи частната му охранителна фирма... И после е търсен такъв - за главен полицай, който да снася абсолютно всичко на американците! А не на европейците!

125

Анонимен

преди 11 години

Догодина Сергей се връща на власт и нещата ще се подобрят. Дотогава ще стискаме зъби.

124

"007"

преди 11 години

Докато опозицията (разбирай БСП) държи финансите (разбирай милиардите откра.днати от българина), те ще имат възможноста да клатят власта с всякакви непозволени прийоми и хватки! От както БСП са в опозиция нищо съществено, което да подкрепи положението на българина не сме видяли... Опозицията полага неимоверни усилия и финансови ресурси, за да съботира всичко разумно създадено от сегашното правителство, което би помогнало за преодоляване на кризата. В никоя страна в Европа не съм видяла таклова чудо ,където опозицията , съботира всяко начинание ,което би помогнало на страната! Въпреки неистовите опити на БСП да фалира България и с това да ни покаже , че ГЕРБ не са способни да управляват страната. Въпреки взривовете, пожарите, и какви ли не още проблеми, нещата у нас се подобряват макар и бавно, и то на пук на ония мър.льовци и мър.зеливци от БСП. Те могат да ни вземат всичко , да ни фалират , да ни принудят да гладуваме(заради новата АЕЦ Белене), но не могат да ни вземат това което мислим и имаме в съзнанието си! Всичко могат да ни вземат БСП , но нашата вътрешна убеденост и омраза към тези кра.дци и моше.ници не могат да ни вземат или изтрият!

123

Анонимен

преди 11 години

Искам да попитам защо вече колко години все критики към съдебната система, а никой не прави нищо- нито мутрата Борисов, нито мишката Станишев, нито дедо от Мадрид, а за Костов и Доган няма да споменавам?

122

Карло

преди 11 години

До Анонимен 156:Стига, стига ама после ти ли ще ми плащаш сметките за ток! Без строежа на Белене единственото, което си гарантираме е скъп ток, внос на ток от съседни държави и тотална енергийна зависимост! Кога най-накрая правителството ще направи енергийната стратегия за бъдещето на Б-я, политика не се прави от ден за ден, то лошото е че политиката, която правят е само с мисъл за обслужване на нечий интереси!