32

1001,защо?

преди 11 години

Защо съдии защитават ---Тодорова ?Дали и "Те",не БАВЯТ ДЕЛА?Който бави ДЕЛА,....ВЪН !Да попитаме ли ,и ...КрасЮ Черния ,на какво мнение е?

31

Анонимен

преди 11 години

Сред процесите, забавени от шефката на съюза на съдиите Мирослава Тодорова, е дело за грабеж на мъж и жена и бруталното изнасилване на двете им деца. Близо 4 години тя бави делото срещу седмината бандити, гаврили се със семейство Анчови, като накрая го прекратява с мотив, който е трябвало да обяви още при започването на процеса. През това време бандитите продължават да са на свобода и извършват още 43 престъпления.

30

Анонимен

преди 11 години

ЖАЛКА КАРТИНКА !

29

Анонимен

преди 11 години

Този човек кога успява да ги върши всичките тези работи, за които пишат журналята - да прави копки, да реже лентички безброй, да играе футбол, да дава съвети, да обвинява непрекъснато предишните, да пише любовни есемеси, да коментира "компетентно"всяко събитие в държавата и пр..... Не ми е ясно кога си стои в кабинета и се занимава с държавните дела, за които го избрахме?

28

БОЗО

преди 11 години

ЗА КАКЪВ СЕ ИМА ББ, ЧЕ ДА ДАВА СЪВЕТИ НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ. ВСЕ ЕДНО ТЯ МУ Е ДАВАЛА СЪВЕТИ. ДА СИ СТРОИ МАГИСТРАЛИТЕ И РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ. ЦИРК БУШ.

27

Професора

преди 11 години

Чудя се какъв ще е краят на диктатора.Дали ще свърши като Кадафи или само с камъни ще го гонят като по Виденово време?Къде е главния прокурор спи ли?Предлагам на главния прокурор да се самосезира за следните факти:-Цветанов има недоказани доходи за имотите,които притежава-Борисов за случая с Мишо Бирата-Борисов за случая Сесил Каратанчева

26

Гошо Тъпото

преди 11 години

Страх ги е...независимите...съдийчета,защото отпуши ли се затлачената им...система,по този параграф,за нищоправенето,могат да ги...уволнят половината.Ама как се...изтърва тази синекурна държавна...службица,на екстраплатен държавен и то...независим служител.Иначе трябва да се блъскат като никому неизвестни...адвокатчета на хонорар,дето ги има под път и над...път.

25

възмутен

преди 11 години

Това от БЛИЦ ли го копна!

24

шишо

преди 11 години

Боко ти си нарицатено. И тук понеже няма министър да обере унижението на хората, се вижда кой си ти.

23

Мутрата

преди 11 години

Брато, мани тия съвети ами взимай бухалката, че тая тенисистката много се разприказва

22

:)

преди 11 години

Как може вече в края на мандата да излиза още с предишните управляващи? Ако спечели следващите избори, пак предишните ще са му виновни :)

21

Анонимен

преди 11 години

Писна ми....бах ти и тъпанарите...те си мислят че България е тяхна,и ние сме тяхна собственост........

20

someone wrote

преди 11 години

Национален Протест Блокада на Орлов мост в защита на жертвите на съдия Тодорова и наработещата съдебна система. Неделя 15 Юли 2012 / 17 часа . Нека покажем на всички корумпирани чиновници, че ни омръзна от глупостите им.

19

Анонимен

преди 11 години

Циркаджийте пак почнаха да акат интервюта....

18

Погнусена

преди 11 години

В качеството си на какъв Борисов ще съветва независимата съдебна власт какво да прави? Или пак се прави на добър...Аман от постните им циркове!

17

БОЗО

преди 11 години

ГЕРБ НИ ЗАНИМАВА С ТЪПИЯ СИ ТЕАТЪР. ВЕРОЯТНО НИ РАЗСЕЙВАТ ДА НЕ МИСЛИМ ЗА НИСКИТЕ СИ ДОХОДИ И ВИСОКИТЕ ЦЕНИ. НАДЯВАТ СЕ ДА НИ ПРИСПЯТ, НА НЕ ИЗЛИЗАМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ.

16

!Въпрос?

преди 11 години

А малолетната тенисистка няма ли да я изслушват?

15

Социалист

преди 11 години

Това е! И нашият пожарникар почна да "съветва" ВСС!?!?! Той така съветва и президента кога да налага вето и кога не! Софийската кметица също е много често "съветвана"! Общо взето един пожарникар си взе собствена държава!

14

Анонимен

преди 11 години

За генерала всичко се свежда до това какво ще заповяда.

13

Пресцентъра

преди 11 години

След като посъветва ВСС какво да прави, неговосветейшество ББ се отегли в хотелската си стая в компанията на няколко 14-15 годишни млади спортни надежди