371

???

преди 11 години

Сега да съм ученик... Да уча история по комикси с Винету...

370

до 461

преди 11 години

За предпочитане е да си отидеш на село и да пасеш там патките!

369

osa

преди 11 години

Може да се напише в учебниците като специален РАЗДЕЛ-ТРИЛОГИЯ за създаването и развитието на мафията в България със заглавие "Дон Боко и неговите братя". В първата част от трилогията да се опише как спортистите, организирани от висшата партийна и ДС-номенклатура формират първите борчески структури с предмет на дейност рекет, охрана и застраховки - т.н. "бухалков период". Във втория раздел да се опише срастването на мафиотските структури с властта и заменянето на анцузите с маркови костюми и вратовръзки или т.н. "период на белите якички". Третия радел от трилогията да се посвети на енергийната мафия в България и източването на Еврофондовете от белите якички....Раздела - Трилогия да бъде документално базирана и богато илюстрирана със снимков материал от последните 22 години, като част от средствата от продажбата на книгите да бъдат използвани за подпомагане насемействата, дали скъпи жертви в усъвършенстването на този рисков, но високодоходен и ненаказуем бизнес у нас.

368

Анонимен

преди 11 години

На костов му са много ясни учебниците все пак е бил преподавател, няма да казвам по какво. Ще го прочетем в музея на дс

367

Тихомир Томов

преди 11 години

Последни новини от МОН - всички завършили средно образование след 1989 г ще държат приравнителен изпит по история по новия учебник за 2013 г да им се признае 11 клас . Скъсаните със минимална заплата .

366

Анонимен

преди 11 години

Защо никой не иска да протестира? Защото народа е тотално изглупял и всеки търси начин се спасява сам. В България хората са разделени основно на 3 групи. Крадци, прости роби(основната маса) и предатели безхаберници (всички емигранти)! има и една четвърта много малка група нормални хора, националисти и патриоти които са смятани за луди!

365

Анонимен

преди 11 години

Щом ревете другари всичко е наред

364

Ха ха хааааа

преди 11 години

Вмузея на дс ще има история и за вас бе другари не се хабете. Около изборите за половината пишещи тук ще има по нещо. Кои предал майка си, кой приятеля си бе нормални неща за комунизма

363

???

преди 11 години

Нещо не разбирам... За какви учебници става дума? По история или по идеология?...

362

винету

преди 11 години

Продължава падението на ***.

361

Анонимен

преди 11 години

Падението за комунистите и престъпниците ще е тотално

360

Анонимен

преди 11 години

Комунист да говори за култ на личноста или костовист? Смяяяяяяях, смяяяяяях

359

Анонимен

преди 11 години

Обикновенно човек влиза в историята с делата си добри или лоши след *** си. А нашия премиер-господ е още жив и знаете ли още колко много ще ги "сътвори"? Падението в държавата е тотално.

358

stoian79

преди 11 години

GERBERSKI DRASKA4I 4ESTIT VI KULT KAM LI4NOSTTA.MINALO NEZABRAVIMO.

357

тц

преди 11 години

Тц, тц, каква народна любов струи от всички Вас :) Добре, че Бъргарина е кротичък човек, че иначе Боко да беше наистина история и в учебниците да пише как НАРОДНАТА ЛЮБОВ ГО Е ПОМЕЛА С ВСЕ ПОДМАЗВАЧИ И ГЪЗОБЛИЗЦИ:))))

356

Ха ха хаааа

преди 11 години

Костов не е гербав, костов е гърбав и много грозен. За сега подкрепя бсп но ако има далавера ще подкрепи и севернокорейците

355

Комунист

преди 11 години

Ще влезне тя...премиерката на РъБъ...догодина в панделата...

354

Анонимен

преди 11 години

След като влезе в историята време е да го канонизират и за светец

353

еколог

преди 11 години

Това е национално безотговорно и неекологично.Догодина като се смени властта със следващото американско протеже, заради тоя айде - всички учебници и плакати за скраб и писане на нови.Сефте.

352

цитат от учебника

преди 11 години

"Б.Борисов постоянно ядосва номунистите,а те постоянно се осираха навсякъде даже и на конгресите си !!!"