7

se

преди 11 години

Ха,още един клоун в сайта на ДНЕС.До преди малко гледах голямата мутра сега се изперчи малката мутра.Ха така.Като ги гледам двамата идеме да се гръмна защо не избягах от тук преди 20 години.Ако знаех че ще дойдат такива мутри да ни управляват и да ни определят минимума да съществуваме щях да съм избягал отдавна.А бре да взема да се гръмна за да не се мъча да ги гледам тия......

6

Анонимен

преди 11 години

"А статистическите проучвания продължават да твърдят,че управляващата партия има 50% подкрепа..":))) Дори и Мира Радева на си позволява да каже такива числа. Сопри се малко.

5

георги

преди 11 години

гадна работа.. с това постоянно вдигане на цените, няма производство и износ и бизнеса не може да си позволи да дава големи заплати. Ами ще стане като в европа, ако нямаш наистина добри качества и не си добър в някаква област започваш да дърпаш назад. За това работете съвестно и учете. Ония социализъм дето куцо и сакато има по една лада и един апартамент вече няма да се върне.

4

Анонимен

преди 11 години

Интересно,коментарите под статиите са 90% против управлението на ГЕРБ.А статистическите проучвания продължават да твърдят,че управляващата партия има 50% подкрепа...Усещам как ще минат пак на изборите.

3

Анонимен

преди 11 години

Де го героят с 40% растеж на износа за последните две години?

2

Дo 1

преди 11 години

Рече ли нещо?

1

Galabin_Boevski

преди 11 години

ОСТАВКАААААААААА! ТИКВИИИИ ,съсипахте държавата!!!