43

българин

преди 11 години

Не виждам нищо лошо в това всеки да се жени за когото си иска - не ме дразни фактът че българките се женят за чужденци, напротив, приятно ми е да виждам как "българските зетьове" проговарят български, как научават неща за страната ни и т.н. Има само две неща, които не одобрявам - когато бракът е от чисто сметкаджийство, както често се случва, или пък когато българката придобие гигантско самочувствие понеже мъжът й е англичанин/немец/американец и едва ли не връзка с българин е под нивото й.

42

Сериозна и красива

преди 11 години

Аз не съм, за колежката незнам

41

булгар

преди 11 години

Не е традиционализъм, въпрос на среда е.Като не живее в България жената (мъжът) вероятността за смесен брак е много по-голяма. Българите лесно научават друг език, сравнително лесно се интегрират, затова и има много смесени двойки . Няма ги в статистиката, защото не сключват брак или не им е трябвало да го легализират в България, но фактът си е факт.А при 2 милиона българи в чужбина, статистиката за следващото поколение ще е 60% смесен брак . Много българчета не говорят хубав български.

40

Анонимен

преди 11 години

Абе кой се интересува за кого искали да се омъжват? буахахахаха!Я в лево!

39

Орко Борко

преди 11 години

Българката иска, българката би се омъжила и за най-големия ***, стига да има пари, с които да й купува парцали, а тя да не работи и да обикаля по цял де по моловете с "приятелки"...чужденците обаче българки не искат...Всеки бардак в Холандия е пълен с българки...Кой иска да си вземе такава лека жена вкъщи...

38

qwerty

преди 11 години

От лични наблюдения смятам, че статистиката не е правилна, ако ги попиташ нашенките: "Би ли се оженила за западно европеец или не?", гарантирам 95% отговор -"Моментално.". После да видим дали били консервативни. Но за сватба те не ги искат заради имиджа ни и защото нашите ги мързи да учат езици.

37

Анонимен

преди 11 години

Ако не се омъжа за българин, бих се омъжила за аржентинец - горещи, работливи и темпераментни.

36

Анонимен

преди 11 години

Тонита - в грешка си, нашите си мислят, че са страшни в леглото...;-)

35

Hollywood Jack

преди 11 години

Ще има място и за двете. Само да не сте на по 15 години :)

34

Анонимен

преди 11 години

как точно се роди изводът, че са "традиционалистки"?

33

Анонимен

преди 11 години

nonsence

32

антонио сакс юнайтед

преди 11 години

Като погледна имената и фамилиите нещо не ми се вярва това с традициите. Отново баластра в сайта.

31

rwere

преди 11 години

fsdffds

30

Сериозна и красива

преди 11 години

до 34Естествено, кажи къде да идвам

29

do 39

преди 11 години

Ти нормален ли си, бе?Кой ти е казал, че някогашните крале са изглеждали зле? Имаш ли дъщеря? Съгласен ли си да се ожени за някой черен африканец и и внуците ти да са кафяви мулатчета? Значи по твоята логика всички бели, които се женят за бели, трябва да раждат уродчета?

28

Анонимен

преди 11 години

33, не рачо, не го мисля така, идва народа и се установява да живее на територията, и постепенно почва да се омешва с околните народности

27

преди 11 години

Марето е мъж.

26

do 4

преди 11 години

Geneti4na 4istota li? Smesenite brakowe syzdawat deca s naj-hubawite geni. To4no poradi fakta 4e sa smeseni. Raznoobratqwa se genoma. Ina4e horata zapo4wat da izglejdat kato ednowreme6nite krale. Urodliwi, poneje se jeneli samo po mejdu si.

25

Тонита

преди 11 години

Само нашите са си секс-първенци, другото е пари и блудкав сексуален живот с помоща на вибратора...

24

Анонимен

преди 11 години

Смесени бракове-изпожениха се българките за араби,*** и анадолци.......даваш ли даваш балканджи Йово.....сега вече са дашни.....!!!!