105

истински театър

преди 11 години

и точно в този момент бащицата на наглото кокеленце върти като луд гсм-и в полиция и прокуратура за да позамаже осирането на синчето.

104

До 119

преди 11 години

Отиди в Сомалия. Може и на ония остров в Норвегия или поне си запиши децата в някое американско училище, което някой психопат с пистолет е набелязал.Давай по-надалече.

103

Анонимен

преди 11 години

За Мерцедес кинти има, но за подръжка НЕТ !

102

Нели

преди 11 години

Чие синче е тузара с мерцедеса?Не вярвам сам да си го е купил, освен ако още от детската градина продава наркотици.

101

Един от Всички

преди 11 години

Радвам се че не си купих пистолет навремето, когато ми се предлагаше разрешително и оръжие за ''без пари''...колко ей такива случки имам подобни не е истина...такъв като тоя с кеф да го напълня с олово, ама кой знае колко щяха да ми лепнат...аман от такива пубери с мерцедеси !

100

ИВ

преди 11 години

Скоро съсем скоро някой няма да му издържът нервите и ще заколи някое такова гомненце публично. Като гледам как ескалита насилието до някоя друга година ще започнат и в България да се гърмат по училищата за неизвинено отсъствие.

99

Анонимен

преди 11 години

При нас е закона на джунглата. Лудите и престъпниците са на свобода и който от нормалните успее да оцееле, оцелява.

98

Анонимен

преди 11 години

Че що да не го пребие, като може? Нито в затвора ще лежи, нито някой ще го съди

97

kill them all

преди 11 години

Като няма закони и правосъдие, има само един закон - на джунглата. Като се въоръжим всички и започнем да се избиваме по улиците, тогава ще докажем научно, че еволюцията има обратен ход.

96

ina

преди 11 години

Ами като няма да има последствия за 19 годишния защо да не го набие????? Нямам думи просто за тая държава

95

Герберче

преди 11 години

Важното е, че има открити 30 км. магистрала. Това, че селските бекове върлуват необезпокоявани в столицата не ме вълнува.

94

Hollywood Jack

преди 11 години

Продавам всичко каквото има в родната татковина и Дим Да Ме Няма.Колкото се може по далече от Bulgaria.

93

Водач

преди 11 години

В никакъв случай не го оправдавам, но пострадалите от водачи в градския транспорт са в хиляди пъти повече в сравнение с пребитите такива, които нарочно ни удрят колите и после нагло се хилят. Просто в Свинария всеки трябва сам да раздава правосъдие за да има възмездие. Сами сме си виновни. Аз лично не бих съдил младежа а бих осъдил кавала да плати щетите по колата. SORRY

92

До НПК

преди 11 години

Не се изказвай неподготвен,счупването на нос никога не е било СТП !Освен ,ако не му го е счупил , от към тила , ама тогава вече ще е тежка !

91

така ще е

преди 11 години

Това е рецидивът на безнаказаността - малката перука, синове на магистрати, прокурори и олигарси, че и разни депутати .... все безнаказани!Зави си кой е татко му, сега могат да изкарат, че тролея е изцепил направо - без контактна мрежа!Държаво, държавооооооо!Сега в НАЙ-добрия случай, ще муспретнат едно "спъразуменийце"......к*пелдак нещастен

90

Знаете ли че...?

преди 11 години

Знаете ли защо става така ? Чувството за безнаказаност в БЪЛГАРИЯ е много силно !!! Закони има, но няма кой да следи за стриктното им спазване ! Всеки с доход до 1000 на месец може да си позволи нормален адвокат и да се измъкне лесно от подобна ситуация ...актове се потулват...плаща се на полиция...шуреи, кумове , лелки и стринки навсякъде....затова *** като тоя 19 годишния бият наред !

89

Анонимен

преди 11 години

Тия дришльовци се правят на големи бабаити само защото не го е пратил някой в интензивното със спукан череп.Пък после пак да е Конан Варварина

88

ЛИЧНИ НАБЛЮДЕНИЯ

преди 11 години

ПО улиците карам колата и гледам....мутрите - тези с мерцедесите С класи , аудита и тн с еднакви номера, карат бавно, дават мигачи и не се юркат...малки нагли лекенца с Ц класи и коли от този клас се правят на ''кой съм аз'' и то редовно...голфове бмв 5 та серия преди 2000, абе с една дума псевдо ***, на които им се иска да са мутри...ама ни са мутри ни са никви....селяни на които е отпуснат потребителски кредит за мерцедесче...ех комплексииии

87

Анонимен

преди 11 години

Миналата седмица един тролейбус нарочно ми счупи огледалото на колата. Шофъорите от градския транспорт също са вандали.

86

Дядо Мраз

преди 11 години

Оф, как можах да напиша предният си коментар с краката си. Ето поправената версия - Тоя малък пикльо заслужава да го вържат с по-голям кабел, да му събуят обувките и да ко закачат за контактната мрежа на тролейбусите. Да видим тогава дали е резистентен.