195

Що

преди 12 години

Що американците летят с руски космически кораби до МКС ??? А що американците са държавата с най-много ядрени реактори в света ????

194

До ненормален 191

преди 12 години

Аз съм в Германия и искам АЕЦ и в Германия, защото тока ще скочи и тук в следващите години, но никой не ме пита. ЕОН, РВЕ и Ватенфал, немските енергийни компании разпродават дяловете си в чужбина, за да посрещнат удара от затварянето на АЕЦовете, но те са богати и го могат. Може ли България да посрещне удара от затварянето на АЕЦ Козлодуй. Защо САЩ имат най-много ядрени реактори в света. Истина е, че някои немски централи са стари, но те си затварят също и новите. Но причините са политически.

193

magiv1

преди 12 години

Не ако фалираме,ние сме фалирали

192

Анонимен

преди 12 години

Бойко и цялата гербава пасмина скоро ще разберете , че наистина е много жалко да си ционистка *** и кукла на конци

191

Анонимен

преди 12 години

никой не искал руски инвестиции... Пуснии си френска телевизия и го гледай Оланд за 90000000 как се мляскат с Путин

190

Анонимен

преди 12 години

Вятърните паркове в БГ знаем как са разрешени да бъдат постреони от кои и на кой са! Браво, Цветелинке, мъжът ти нас хората леко по-леко ни кара към агония, а ти да не останеш по-назад да доунищожиш и природата не само с лифтове и хотели, ами с вятърни турбини!

189

обективен

преди 12 години

Тоя *** голем шмекер го раздава, къде са ръгнали росатом на чехите да "правят" централа, ами Чехия произвежда собствени реактори и традициите там са сериозни! Смехът обаче е още по- голям относно Великобритания, ха, ха, ха още малко руснаците на арабите пясък, натоварен в камази ще "продават". Абе чудят се от къде да гепнат някое евро "братушките"

188

pimpalicious

преди 12 години

Сългасен съм с мнението на Клава. Как може да говорите за ВЕИ като не знаете нищо по въпроса? Само сте чули нещо, което Боко го е казал и айде всички на хорото. Ние изобщо все още нямаме изградена система и инфраструктура, за да разчитаме само на ВЕИ. Това, за да стане ще трябват поне 15-20 години сигурно, през които АЕЦ Белене ще си е избил инвестицията. И от тогава ще започне да работи само на печалба. Да не говороим колко още FDI трябва за да създадем повече ВЕИ...

187

Анонимен

преди 12 години

Заради г**олизците от ГЕРБ на американските *** ще страдаме ние обикновените българи ,знаете ли колко продават на НЕК тока си държавната ТЕЦ Марица изток 2 и американската ТЕЦ 1 -Гълъбово същите въглища ,същите мощности,,същата технология ,но пиндостанците го дават произведения ток на НЕК двойно по скъпо отколкото държавната ТЕЦ 2 и после не се чудете защо от 1 юли ви увеличават тока с нови 10%

186

pimpalicious

преди 12 години

До 190, И тепърва ще става по-лошо. Точно, когато затворим АЕЦ Козлодуй и сега както няма да имаме Белене, ще се окаже, че ще трябва да внасяме ток от съседите. Съседите обаче ще знаят, че ние сме зависими от тях, защото нямаме АЕЦ и цената ще скочи до небесата. Цената и на другите ресурси също ще расте, защото се отказахме от всички възможни проекти за диверсификация. Само един Южен Поток остана, ама като се сетя кви изисквания руснаците ще имат, май по-добре и без него да сме...

185

до 193

преди 12 години

а ние де ще ги турим тез ***

184

Клара

преди 12 години

И тук пишещите форумци в защита на ВЕИ и относно отказа на някои държави да изграждат атомни централи. Първо тази енергия е твърде скъпа, второ е недостатъчна да захрани и производството и домакинствата, трето Брюксел заплашва България със съд заради вятърните турбини до нос Калиакра защото са пагубни за флората и фауната, четвърто според учените вятърните паркове не само са погаубни за хиляди животинки и растителни видове, а могат дори да променят климата....излишно е какво да се добави повече

183

Анонимен

преди 12 години

34 държави явно искат инвестиции на РОсатом , странно ...

182

Ха-Ха

преди 12 години

Росатом е готова да инвестира, в това няма съмнение, но никой не иска руски инвестиции.Росатом може да инвестира само в Куба и Северна Корея. Ама вече и там не ги искат.

181

Анонимен

преди 12 години

ако фалираме 2013 -Станишев ще е виновен

180

Анонимен

преди 12 години

Дреме ми на шнура, къде си влагат парите Росатом.. малко завлекоха от нас за неизползваемо оборудване - да си ги ръгат където щат. Със специален комплимент от аташето на росатом - Гоце.

179

Анонимен

преди 12 години

Кириенко е истински мечтател :))) Да накараш чех да се довери на каквато и да е руска техника е мисия невъзможна :) и само пиян руснак може да си въобразява, че ще бъдат допуснати до стрителството на 3-ти и 4-ти блок в Темелин

178

Потретвам

преди 12 години

Защо не кажат от колко писти има нужда и да се проведе държавна (обществена) политика по въпроса? Видяхме свободния пазар, какво може в Слъчев бряг.И въпрос: Колко струва едно влекче на старо? Купувам го и искам да строя писта, събирам дървен материал, казвам няма клиенти, местя лифтчето, искам нова писта, събирам дървен материал, няма клиенти, местя лифтчето...Колко трябва да го ядем, за да прогледнем?И къде раздават тези двайсетолевки? Досега да съм изкарал 300 кинта ;-)

177

кк

преди 12 години

е *** наши управници от ГЕРБ пак ни вкараха в блатото ще плащаме по 1лв за киловат и то благодарение на тези ***.....

176

Патриот

преди 12 години

всички фенове на бойко са като ония *** дето изрисувал образа му на капака на опела си ,нормален човек не може посмъртно да е за гроб!