146

Анонимен

преди 12 години

Тези протести са активно мероприятие. Не се поддавайте на манипулации.

145

Анонимен

преди 12 години

Е, с твоята логика, да хвърлим всичко по дяволите и да няма никакви условия в планините,щото ти вяра нямаш на никого,а ти не искаш да строиш. Е това е градивна логика.

144

Истина

преди 12 години

Ама ти сериозно ли вярваш в това, което говориш?! Богат в българия да спазва закони или и ти не си вярваш или си достатъно ненормален да си вярваш.

143

Анонимен

преди 12 години

Протестирай и за пожарите! Защо не протестираш? В България също има ангажимент за залесяване, това не е Сталинска държава, че правилата да не се зачитат. Държава в ЕС искате да я направите като изоставена поляна. Нека залесяват и да има условия,че иначе нищо не става.

142

До 196

преди 12 години

Първо, ти що не протестираш срещу изсичането на гори от нелегитимни секачи? ЗАЩО?Второ, тия приказки- така се започвало. Нали има договор ,бе, нали обществеността ,както сега,е запозната с договора.Нали и срещу това протестирате. Ти какво искаш- никой да не сече,никой нищо да не прави,а всичко да се разпадне,както се е разпаднало сега. Защо Швейцария и Австрия секат и правят чудесен печеливш туризъм,а тук фанатиците не искате!Смешни сте.

141

До 193

преди 12 години

Ама кой ти говори за цялата природфа да отсекат. По договора, СРЕЩУ КОЙТО ПРОТЕСТИРАШ!!!!! ОТ 0,010 ИЗСЕЧЕНИТЕ ГОРИ ЩЕ СТАНАТ 0,015 % ОТ горите! Това е нищо!!! ИМА гори в изобилие и никой няма да ги изсича,става въпрос за малко дървета,за да се създадат модерни условия както в западна Европа,а не както в Пакистан.

140

Друг планинар до 186

преди 12 години

Да, прав си, подобен спор е излишен. Наистина такива неща се оставят от други планинари, но не и от бандитски 'бизнесмени', според които гората и планината трябва да се ползват само за генериране на голяма печалба. Апропо, ако си бил на връх Голям Купен в Стара планина, там изброените от теб неща ги има в метална кутия на върха /без кафе и чай, естествено :)) / Трябва да има лифтове, трябва да има удобства, но нека това да не става с подобен 'закон' за унищожаване на природата за частни интереси

139

До 189

преди 12 години

Тоя пък сега за залесяване говори. Инвеститорът се задължава да залесява след като изсече тези точно 800 дървета по договора. И тези дървета са за разширени ена съществуващи писти и построяване на нови съоръжения,които да посрещнат нормални туристи,а не хижари.Хижарите да си ходят по хижи,никой не ги спира. Но тия туристи,които плащат, искат условия, за да има условия трябва да се отсекат 800 дървета,което е нищо на фона на горите! Смешно е да се коментира.

138

до 190

преди 12 години

То и на морето имаше една дъълга плажна ивица.

137

Анонимен

преди 12 години

Абе,ти знаеш ли какъв процент от горите на България са писти- 0,000000000001%, сега искат да ги направят 0,0000015 и вие викате като бясни. Я първо виж какъв туризъм и каква природа има Швейцария и пак се върни да обясняваш,че ние нямаме гори! ГОРИ ИМА ПРЕДОСТАТЪЧНО В БЪЛГАРИЯ, но от фанатици не може да се инвеВсе някакви изпаднали искат

136

Анонимен

преди 12 години

Не, ти си гледай работата.Защото туризмът налива много пари в икономиката на страната. А такива,които искат гора и стръмни склонове- ПЪЛНО Е В БЪЛГАРИЯ С ГОРА. Оставете тези 0,0015 % от цялата гора да има писти и хотели за хората,които не искат да спят по поляни и ливади,защото протестиращите почвате да ми приличате на комунисти- да забранимм на всички да се чувстват добре и да ги накараме да живеят според нашите разбирания- в гората на палатка. Да,ама така туризъм не се прави.

135

Митака

преди 12 години

Първо се информирай колко се залесява на годишна база в България и колко се обезлесява и после пиши че не се залесява, защото явно не си наясно

134

Планинар до 180

преди 12 години

Не искам да влизам в излишен спор с тебо,когато за пръв път се натъкнах на подобни "екстри" ми обясниха,че те се оставят от други планинари преди мен.Просто хората мислят и се грижат за хората след тях,опитват се да помогнат на някой изпаднал в беда.Колкото и да ми е болно и горчиво,в България тази практика я няма.

133

do 173

преди 12 години

В която и хижа,постройка или заслон да попадна в чужбина има кафе,чай,аптечка,неща от първа необходимост,камината или печката е заредена с дърва."TИ СИ АБСОЛЮТЕН ЛЪЖЕЦ, БЕДЕН МИШОК И НИКОГА НЕ СИ ХОДИЛ В ЧУЖБИНА НА ПЛАНИНА. ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА ТИ Е ЯСНО, ЧЕ ТАМ НОЩУВКИТЕ В ХИЖИТЕ СА 15 ? И СИ НОСИШ СПАЛЕН ЧУВАЛ - ЧАРШАФИ И ЗАВИВКИ НЯМА. ПОЛОВИНКА МИНЕРАЛНА ВОДА Е 5 ?, А ЧЕШМА КАТО ТУК С ПРЯСНА ВОДИЦА НЯМА НИКЪДЕ! ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ ЦЕКО МИНЕВ ГО ИНТЕРЕСУВАТ ХИЖИТЕ ?САМО ХОТЕЛИ, ПИСТИ И СКУБАЧЕСТВО!

132

Истина

преди 12 години

Самият факт, че си правиш такива изводи автоматично те причислява към тях (безспорно има такива) но аз не говоря измислици и ти много добре го знаеш, просто не искаш да го признаеш защото си мислиш, че съм някой тийнеджър, който е чул нещо и веднага е подръник. В случая смешният си ти, защото се захващах с "тийнове", нямаш сърце да се опънеш на някой по-силен, това те прави по-слаб и от тези, които са там - те поне имат сърце ако не друго. Жалък,малък човечец стой приведен нали това е умно?!

131

Цецо Апартаменто

преди 12 години

Абе ако е да намерим някой дето вика 'Не искаме бетон в горите' може веднага да го открием и арестуваме и осъдят колегите даже по бързата процедура..Ама ако е да намерим Братя Галеви - няма как , те са толкова неоткриваеми.. Успяха да напуснат без проблеми и неоткриваемо Дупница, Кулата, България, Гърция че чак до ЮАР стигнаха или Дубай или не се знае къде. Не можахме да ги видим на нито 1 камера, нито 1 КАТаджия не ги спря, нито една митница не ги засече, нито на 1 граница не ги познаха !!

130

Анонимен

преди 12 години

Герб съсипа и ограби България.

129

Друг планинар

преди 12 години

до 173: сложих ти минус, защото пишеш за несравними неща. Да не мислиш, че Цеко Минев и сие, ще се загрижат за "кафе,чай,аптечка,неща от първа необходимост,камината или печката е заредена с дърва"? Тях ще ги е грижа единствено за хотелите, пистите, лифтовете и скубаческите цени. Мислиш ли, че ще се загрижат за елементарни удобства по хижите, които не са във вилаета им? А при тези, които са им във вилаета, за споменатите неща ще се плаща по европейски цени, при ескимоски 'удобства'.

128

муспи

преди 12 години

Бях на протеста, народа е за премахване на жълтите павета защото евреите се обиждат.

127

До 171

преди 12 години

Пич, излез с името си и сезирай прокуратурата! Стига си лаял тук! От форумни плъхове-отворковци за това сме на тоя хал!!! Всезнайковци сте в нета, а на живо сте мишки!