524

Томас

преди 12 години

герб - граждани за европейско разграбване на България

523

Гард

преди 12 години

В Мин. съвет дали палят вече от най-дебелите църковни свещи, преди да отидат на работа?

522

Анонимен

преди 12 години

Най-голямата грешка е, допускането на тия *** и наркоманчета, криминални типове да нарушават обществения ред. Просто полицията трябва да си върши работата в тия случаи и да не позволява такива ексцесии на обществени места.

521

до 635:

преди 12 години

Може, може. Ето, примерно Северна Корея, държави от третия свят, диктатури в Близкия Исток и др.

520

Охранител

преди 12 години

Настоящата, управляваща клика май се разтрепери и ще трепери, защото тези протести не бяха само срещу този закон. Те са против цялото неадекватно управление на тази клика. И няма да спрат, ще стават все по - многобройни и все по - продължителни. Може и да не се стигне до изборите...

519

Минарет Калян

преди 12 години

Всеки премиер трябва да има чисто минало, .това което липса на Лентореза - Винету. Държат го американците на къса каишка като булдог. Боже,пази България!

518

do 666 super

преди 12 години

Ti bi li obqsnil na horata shto za *** si? Predi vreme izsipa 1-ton gluposti po povod Makedonia samo i samo da opluesh Boiko i da obidish vseki normalen bulgarin. Koi si ti? sataninska mutra ili prosto pazient na psyhodispansera?

517

филия с мас

преди 12 години

Шубето е голям страх. Ха..ха..ха генерал

516

наблюдател

преди 12 години

Откриха, че предизборрния слоган на ГЕРБ "Градим България" бил с печатна грешка и трябвало да се чете "ГраБим България"

515

хитър петър

преди 12 години

Кой ще си спомни, че едно от предизборните обещания на ГЕРБ, беше да премахнат монопола на ЕРП-тата и да си ги избираме, както мобилните оператори...ПАРТИЯ ГЕРБ НЕ СИ ИСПЪЛНЯВА ПРЕДИЗБОРНИТЕ ОБЕЩАНИЯ

514

Обиден

преди 12 години

Разните му снахи на БКП ще обвиняват?*** дайте право на ОХРАНАТА на ПЪРВИЯ СЕКРЕТАР НА БКП да ви каже що е демокрация!Беше охранител на на др. Живков, но ВЪТРЕШНО бе против комунистите. И с отвращение се кле във вярност към партията ръководител, славната БЪЛГАРСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ.Тъй, тъй охранителю. Дето си търпял тормоз от пртийците, сега си ВЗЕМИ или открадни своето.

513

Анонимен

преди 12 години

Не харесвам герберите, но най-интересното е, че червените позитанковци не могат да проумеят още че са загубили изборите и че никой никъде не ги иска. Другарите трябва да разберат, че е 21 век и никой не вярва на измислените им приказки за светлото бъдеще на комунизъма-идиотизъма. Нямат и срам и от стогодишната си история от провеждания си геноцид над собствения си народ.

512

Анонимен

преди 12 години

Без много приказки и спорове- повече нито едно скитащо куче в София! И никакви пари в тази беднотия и мизерия за разни къщички, храна за тях и т.н.! Помислете за възрастните хора и болните! Там насочете парите!

511

Охранител

преди 12 години

Я да видим днес какво ще направят гърците/византийците, че може да се наложи много неща да се преразгледат...

510

Винету

преди 12 години

Лошия матр'ял се поддава на провокациите на Октопода, не се поддавай племе, аз казах. Хау.

509

666! СУПЕР...

преди 12 години

...У ХОЛА МИ СЪМ ТУРИЛ АСФАЛТ...АСФАЛТИРАН Е ... И ОГРОМНА ИКОНА С КАНДИЛО И ПОЖАРОГАСИТЕЛ С МАРКУЧ 5 МЕТАРА НА СВЕТЕЦА КАТО ЖЕНЕРАЛ НА КОНЬ С МАДОНАТА ФИДОСКЯ...!...НА ДРУГАТА СТЕНА СВЕТА ТРОИЦА ЦАЧКА ЦЕЦКУ И МИН ДЯН...КАТО МОНАХ ОТ ТИБЕТ...!

508

ДО 622

преди 12 години

Мойче, а ти колко пъти си правил нещо за да се пребориш с мизерията, бандитизма и непрекъснатото увеличение на тока, парното и данъците? Или само си лаеш из форуми колко си зле. Представи си, много от хората на протеста са засаждали дървета ( аз лично поне три ) и проблема, срещу който протестираме не са само горите. Пък и никой не те кара да четеш статии за протеста и сам да се занимаваш.

507

Анонимен

преди 12 години

Бойко, нахапаният от кучета старец от Редута днес в 7.00ч. е починал в Пирогов! Спешно направете нещо , защото народът ще тръгне да избива безстопанствените животни масово и ще стане лошо! Умъртвете тези кучета културно и без много шум!

506

Rad

преди 12 години

Не ми е ясно как може тия наркомани, които нарушават законите, блокират противозаконно кръстовища, пречат на движението да се наричат екоактивисти. Срам и позор е вече да се живее тука. Така е като няма стабилна полиция да предотвратява тия идиотизми, които стават.

505

Анонимен

преди 12 години

Поредните измишльотини и поредното отвличане на вниманието от истинските проблеми. Горите ли са най-голямия проблем днес на фона на ширещата се мизерия и бандитизъм, с непрекъснатото увеличаване на цените на тока, парното, такси, данъци, без увеличение на заплати и пенсии от 3 години. Тия измислени еколози и ***, които и дръвче пред панелката не са засадили и едва ли знаят откъде се хваща лопатата ще ни занимават с тъпотиите си.