124

до пачата 171

преди 12 години

Българка си по паспорт. Това не те прави българка. Ти си една ибрикчииска ***. Сигурно даже не си жена ами си някой турски евнух продал *** си в харем на ***.Казах истината. Проблем?

123

do 178

преди 12 години

Aми не може д аги изгоним, много са и навсякъде.

122

Анонимен

преди 12 години

Тая си е чиста туркиня или ***, или помакиня.Каква българка, какви 5 лв.

121

Анонимен

преди 12 години

Доган най богатия човек в България, неофициално контролира 5 милярда $.. а сега да видим плювачите колко жълти стотинки имате в джоба? :)))))))))))))))))

120

Анонимен

преди 12 години

Слушал съм го как говори турски - под всякаква критика.Но нали никой от симпатизантите му не може да каже "царят е гол".Български говори с акцент.Интересно какъв е родният му език?Неук е горкия.

119

до 172

преди 12 години

какво те интересува теб Доган бе момче, виж си живота колко ти е мизерен, остави Доган той има пари до 9 ти пра внук... и най малко го интересува да ли го мразиш или не, или пък коментираш нещо по негов адрес, мършооо

118

българка до 166

преди 12 години

Българка съм ,заклевам ти се : майка ми и баща ми да умре ,ако лъжа !

117

Анонимен

преди 12 години

Ако някой знае да каже да каже дали Сава знае добре ***.Защото турски не знае.Български не знае.Е поне родният си език трябва да знае.

116

до 166

преди 12 години

Българка съм, проблем? Защо си мислите че всеки който плюе по вас е Турчин или ***, не ми обяснявай каква съм, а се виж ти какъв си, Форумен коментатор ! СМяхххххххххххх обаче тръгнал да плюе Доган, ти ако станеш колкото нокъта на Доган, аз ще се самоубия заклевам се в Господ

115

Отвътре

преди 12 години

Да разбираме 'отвън',че миеш прозорци,копаеш канали,возиш се в метрото,бачкаш 18 часа на ден и после бам в кочинката,нареден до другите сардели....И омаян от миризливите чорапи на съседа,сънуваш 3000 паунда и Мазиратиту,даже пушиш и пура бомбе !!! Д'ба бастуна ти,аман от комплексари !!!

114

Анонимен

преди 12 години

Топ 10, ама от българския топ 10 е на 10000000000000000000000000000000000000000000000 място в световния. Може и повече нули да има, не ми стигна мястото.

113

Анонимен

преди 12 години

Г-н Вълканов, не е нужно да се правите на ощипана девица, цял свят знае, че Минстрой е собственост на А. Доган, само Вие ли не знаете? Колко хапнахте от рязането на блока в Белене? Сега и ББ ви толерира, лесно е когато наистина си плащаш и то на точните хора и в точното време. То и Люси сиренето го знае и той се налапа от Белене, нищо че няма нищо общо с Евробилд. Далавера да става. Гледайте да се уредите на новата атомна в ...

112

до 152

преди 12 години

Не лъжи че си българка

111

емир

преди 12 години

Браво на Доган, догодина ще удушим и Бойко с прегръдки и целувки...

110

до 143 "отвън&q

преди 12 години

Отвън си и отвън ще си останеш, г-н Никой! Паундите и марковите дрехи си ги натикай ... знаеш къде. С тази ценностна система, дето я демонстрираш, си остани там, където си! Достатъчно *** алчни си имаме и тук.

109

Анонимен

преди 12 години

DO 81 'В България са проиавждали самолети преди 9-ти...'Az tezi maketi sam gi vijdal..... xa xa xa ..

108

Анонимен

преди 12 години

дааааа Хидро хомоинженер знае как се мие *** с ибрика

107

гурбетчия

преди 12 години

Оппалаа ,този ненормалния "отвън 143" пак се появи и вече десети път пише все едно и също ! Господ да ти е на помощ ,братле =Аллах ярдъмджън олсун ,кардешим ! Много си зле !

106

Анонимен

преди 12 години

Който е Умен има пари, независимо и кражбата иска акъл, а който няма се прави на много умен, но е само форумент коментатор който злобее и завижда на който и да е било, избива комплекси в коментари, "Колко велик и умен е бил Българския народ", НЕ НАРОД А *** ! БРАВО ДОГАНЕ ЧУКНИ ТОЗИ НАРОД ТО И БЕЗ ТОВА НИЩО НЕ СТАВА ОТ НЕГО...

105

БТА

преди 12 години

Българският лев да стане световна валута предложиха от МВФ.Българският лев да стане новата световна валута предложиха от МВФ. Предложението идва в момент на огромни политически и икономически състресения в световен мащаб, предвестници на една бъдеща още по тежка, но вече не само финансова, а и политическа световна криза. Анализатори предполагат, че зад този апел стои натиска на Китай, който изгуби близо 300 милиарда долара след като рейтинга на САЩ бе понижен. Изборът е паднал върху лева поради изключително добрите показатели на българската икономика, която показва стабилност въпреки сътресенията в световен мащаб. Още повече, че българският лев е валута с 1300 годишна история, а според съвременни български изследователи това е била и първата световна валута и е възникнала близо 5000 години преди да бъдат построени пирамидите, като самият строеж на пирамидите и Сфинкса са били финансирани с левове, както и строежа на останалите шест чудеса на света.Единствения крах на тази парична единица в световна история се е случил по време на изграждането на Вавилонската кула, свидетелства за което има в библията и в резултат на което се появили останалите световни парични единици. Факта, че тази парична единица е изключително надежна се подкрепя и от наблюденията върху българското общество, които живеят с от 200 до 700 лева средно на месец на човек, доволно и охолно без да протестират, докато останалите нации получаващи заплати от 2 3 хиляди евро тънат в мизерия и се избиват в протести.Стабилността на българският лев е гарантирана и от небивалите за земните мащаби инвестиции в българската икономика, в размер на 4 трилиона вселенски кредита, които Междугалактическия Съюз за Икономическо Сътрудничество взе решение да инвестира в тази най стабилна държава на земната повърхност. С тези пари ще бъде изградена нова междугалактическа магистрала и завод за преработка на космически отпадъци и отломки (астероиди; комети; умиращи слънца и др.) и превръщането им в нови планетни системи. Подобна мащабна инвестиция е прецедент и за Вселенската история, което е още един факт в подкрепа на стабилността и сигурността на българският лев. За сигурността и стабилността на тази хилядолетна валута говори и факта, че Общността на Развиващите се Планети е взела решение да наложи междугалактически валутен борд на своите членове, които отчаяно се борят за да не изпаднат в черна финансова дупка, като ги задължат да обвържат паричните си единици именно с българският лев.Допълнителен любопитен факт дойде и от публикация на Вселенската археологическа общност, в която се твърди, че българският Лев води началото си от планетата Лъв в съзвездието Лъв, откъдето са пристигнали и първите българи населили Земята, които са довели и първата ***, която също била българска. Това придава един енигматичен ореол на българите и тяхната парична единица, още повече, че обитателите на съзвездието Лъв и на планетат Лъв, която се огрява от три Слънца, са най-развитата, но вече изчезнала раса във Вселената.