61

Размисли

преди 12 години

А сега парадокси де. Хомосексуалистите се определяха като душевно болни по време на комунизма. Все още е същото в диктаторски държави като Русия,Куба, Северна Корея. Интерестно в Европейската държава България, която се управлява от демократи и десни и е пълно с бойковисти защо се мисли още по сталинистки.

60

Анонимен

преди 12 години

Ти си долен мазен противен пендак.И НИЩО НЕ РАЗБИРАШ ОТ МЪЖЕ.

59

Анонимен

преди 12 години

Ей супер 69 ми се пада коментара.Трябва да призная, че имам конфликт на интереси в тая тема - лъскам само на лезбийско порно.

58

Равносметка

преди 12 години

Мъжете в България се делят на две основни групи.Първата- задръстени чалгарски селендури които не са били по далече от селският мегдан.Втората-семейните които нямат нищо против след работа да се отбият в обществените тоалетни и тъмните храсталаци в градските градинки, преди да се приберат в къщи.И двете групи обаче си приличат в едно. Яростно лаят по форумите срещу хомосексуалистите. С този пещерен манталитет България никога няма да достигне цивилизованият свят.

57

Анонимен

преди 12 години

тъпо

56

Анонимен

преди 12 години

Е много ясно като ви изнася какво казва медицината ще го споделите, като не ви изнася значи служи на елита. То сигурно и стотиците видове при които има хомусексуализъм служат на елита... en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animalsСледващия път като видя две мъжки кучета да се е*ат на улицата ще съм сигурен да им кажа, че ще горят в ада ако не престанат с греха си и не се покаят.

55

до 66

преди 12 години

А аз отреждам на бог че е мъртъв,та той не се е раждал...Не е съществувал..."Бог е мъртъв" - Ницше!

54

до томас

преди 12 години

Не ме интересуват митовете ти за измислени градове ,като Содом и Гомор...Тези щуротии не могат да трогнат един атеист-материалист от 21-я , техно-научен век ,като мен.

53

Томас

преди 12 години

65Не си ти тоя, който определя до кога продължава света - колкото и да се пениш. Бог е отредил времето на тоя свят - и остава малко.

52

ДО ТОМАС

преди 12 години

Откровението си го заври знаеш къде.Ти си ОТКРОВЕН ***... Щом толкова ти се иска да свършва света и да се преселиш в владенията на твя исус,заколи се,нашият свят си продължава,пък ти си вярвай в откровения и разни такива...

51

Томас

преди 12 години

57Медицината, както и голяма част от науката въобще служи на политиците и на корпорации - каквото им кажат - това казват. *** не е физическо увреждане на тялото - това е просто грях, на който хората се поддават - много често по собствено желание. Напълно съзнателно се правят тия паради, за да се върви по стъпките на содом и гомор - нищо ново. Всичко е ясно, което става и ще става.

50

Томас

преди 12 години

Откровение 18:1-51 След това видях друг ангел, който слизаше от небето, имайки голяма власт; и земята се просвети от неговата слава. 2 Той извика със силен глас, казвайки: Падна, падна великият Вавилон и стана жилище на бесовете, свърталище на всякакъв нечист дух и свърталище на всякаква нечиста и омразна птица; 3 защото всички народи пиха от виното на нейното разпалено блудствуване, и земните царе блудствуваха с нея, земните търговци се обогатиха от безмерния й разкош. 4 И чух друг глас от небето, който казваше: Излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й; 5 защото греховете й стигнаха дори до небето, и Бог си спомни нейните неправди.

49

До 60

преди 12 години

То си личи, че за теб е нормално да ти бъркат отзад!!!

48

Анонимен

преди 12 години

Спрете с тоя край на сета и с тоя Христос бре... КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА УМНИ С ТЕЗИ ФАНТАСМАГОРИИ. ЗАРЕЖЕТЕ ТИЯ МИТОВЕ И БЪДЕТЕ СЪВРЕМЕННИ ХОРА...

47

до 57

преди 12 години

Да,но според МЕДИЦИНАТА НА 20 ВЕК... От две десетилетия не се счита за болест...може би е болест в болните ви прашлясали мозъци,прости човечета... Кой какво ти е натрапвал бе... Недостатък е за теб,за мен си е нещо като различния цвят коса и очи...

46

Анонимен

преди 12 години

1. Барак Обама за гей браковете го направи първия гей президент2. *** са бъдещето на България според Джеймс Уорлик3. Марси Рийс била на ТИ с турците и ТурцияЦъвти и вързвай нещастна Българиьо !

45

Анонимен

преди 12 години

И какво против гейчетата имате вие бе ?? а?

44

Анонимен

преди 12 години

Според медицината обратните са мозъчно увредени!За това не могат даже да проумеят, че като ни натрапват недостатъка си, те необратимо ни отблъскват.

43

Анонимен

преди 12 години

Браво на братята Гейове! И на Бойко!

42

Анонимен

преди 12 години

първия гей президентПе*дитата ще управляват чрез своя президент америка, което значи, че ще ни управляват и нас.Каквото кажат обратните светофари, това ще става в България.