20

Анонимен

преди 12 години

Тая *** ли се? 40 минути след втория трус съобщиха по новините.Нито сирени имаше, нито нищо.

19

Анонимен

преди 12 години

Сигурен съм, че повечето тук са навити да живеят под постоянен страх блока да се стовари върху главите им, но не и да се откажат от това да къртят стените и да се "разширяват". Тоя селския чалга манталитет, това е нещото, което би ни затрило. Не календара на маите, не някой друг...

18

lyka

преди 12 години

da ti se re m v pepykata e tova e edekvatno reagirane

17

Анонимен

преди 12 години

Ако 2 часа лутане и чудене какво се случва е адекватно .. тогава да, реагирахте спор няма.Толкова, че се наложи хора от АМЕРИКА да ни предупреждават.

16

Анонимен

преди 12 години

Фандъка, главното и занимание е да се похвали. Това, че не е свършила нищо, няма значение. Въпроса е да се похвали. Да се покаже по ТВ-то, да направи поредния PR. Тъпачка.

15

Tepix

преди 12 години

Наистина реагираха адекватно. В 4.00 часа, полузаспала, несресана и неизмита, но вече беше на крак и успокояваше хората. Добре, Фънди, получаваш точка. И не само тя - полиция, пожарна цяла нощ сновяха, гледам, че и на Перник кметицата е действала навреме. Браво!

14

картоф

преди 12 години

Не знам за вас приятели, цяла нощ не съм мигнал няма кой да ти каже ще има ли нов трус ще се спука ли някой язовир, по едно време мина хайка кучета викам край изядоха ме добре, че явно бяха уплашени и не се занимаваха с мен.

13

Анонимен

преди 12 години

Един приятел искаше да си избие капандура на тавана, за да си направи кабинет, но не му разрешиха,. В Англия се случва това, пропуснах ли да го кажа?Всички селяни с къртачи са за затвора и общественополезен труд. Аз не знам защо законоа и ДНСК си затваря очите за подобно нещо, при условие, че живота на хора е заложен на карта? Това не е просот причинено неудобство!

12

Д-ра

преди 12 години

Сега сериозно, видях хората по телевизията, каква адекватна реакция какви пет лева, те седяха навън в дъжда , и се криеха под одеала няма кой да им каже, че всичко е наред, ако не беше репортерката така и нямаше да разберат, че язовира няма да се изсипе в Пернишко. Чак към 7 от червеният кръст им донесоха вода. Но от червеният кръст, докато Бойко бе зает да говори с Бареков, Цвъцьо по битиви а Фандъкова да се прави на сведуща в института по земетресенията.

11

гербецид

преди 12 години

Да си направим PR няма значение какво казвате важното е че медиите ще ме излъчат, хайде отивайте да работите и помнете че ако не сме ние нямаше да оцелеете пасмина мързелива.

10

Анонимен

преди 12 години

Лъже! Не са реагирали адекватно както тия така и преди тях Ако бяха реагирали адекватно нямаше да има един куп изкъртени стени и трегери по блоковете. Нямаше също така да има ***, които си живеят на балкона. При явно нарушение на закона трябваше да има адекватни мерки и санкции. Затварянето на очите адекватна реакция ли е?Ами ако следващият път природата не е толкова благосклонна?Знаете ли, че в Англия даже не всички видове теракоти са разрешени да се слагат на балкона, защото се наруша

9

Д-ра

преди 12 години

Спокойно дами и господа Бойко се извинява за причиненото неудобство за земетресението предизвикано от пробиването на дупката за метрото до Перник1 което ще бъде открито на 21.12.2012!

8

Житан

преди 12 години

И националната телевизия помогна за информацията,като не даде никаква

7

КуРти

преди 12 години

И за кое реагирахте *** селска пръчко?!? Тя самата казва, че хем нищо не са свършили, защото не се е наложило, хем пак по герберстки не пропуска се изтъкне за пореден успех..............

6

Запрян

преди 12 години

Харесва ми това, че ГЕРБ-аджийте са винаги на място, не може да се отрече, че в 4 часа Фандъкова беше вече в телевизията. Но не разбирам с кое е реагирала адекватно - това не е пожар или наводнение, за да направиш нещо. Освен ако бате Бойко не го е спрял със силата си.Иначе - евалла й! ВИнаги е сред народа, макар и популистки!

5

Анонимен

преди 12 години

Реагирахме адекватно - AHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA :))NA KOE ?

4

???

преди 12 години

Данче, а Бойко добре ли е? Ще го видим и чуем ли днес? А дано, а дано.

3

Анонимен

преди 12 години

Какви експерти търси па тая земетресение имаше, реакция нула, хвана хората по-бели ***. Добре че не разклати по-силно, смахнати гербери.

2

jen

преди 12 години

Слава Богу, няма жертви. Този път наистина имаше адекватна реакция - и медиите започнаха почти веднага да отразяваат случващото се, което мн помогна. Дано няма повече трусове.

1

ГЕРБери

преди 12 години

Важното е, че можем да си правим от всяко бедствие.