30

коко

преди 12 години

Колко са милички...Кога най-сетне ще ги приберат в приют?Не *** и ман.г..алите,а властимащите *** дето 22 години харчат държавни пари за развъждането на *** и ***.

29

new koz

преди 12 години

22 така си е, от както се отвориха вратите за *** така стана.

28

до vlady

преди 12 години

Относно отговорите на 2, 3 и 5 - тези НЕ-та са достатъчни, за да не искаме свободно реещи се кучета в града. Заравят, но къде? Пак там - в градинки и пясъчници.

27

new koz

преди 12 години

33 при толкова бездомни кучета, колко пъти ти си видял да акат?????? А колко пъти си вядял домашни да акат????????????

26

new koz

преди 12 години

28 *** са били най нишите същества в Индия повтарям Индия. Не са им давали да пият вода от там където кравите са пили дори. Явно има причина, но поради липса на лидер-ска воля се нанесоха трайно на балканите. НО НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА ИМ ПОКАЖЕМ ВРАТАТА!

25

ссл

преди 12 години

Да направят пункт за събиране на кучешки мъде. *** ще ги ловят и ще получават по 5 лв на мадо. Така за 1 месец всички кучета ще са кастрирани пък и няма да е скъпо.

24

Село

преди 12 години

Ето това са Софиянци. Носят си покъщнината в каруца,а ние от село в коли

23

тъп и прост

преди 12 години

Еми парите в държавата свършват - тоест свършиха - от тук натам не само броят на кучетата ще се увеличава , ,ще се увеличава броят на бедните,на базработните,ще се увеличават цените - ДО ФАЛИТ - В КАКЪВТО СМЕ НА ПРАКТИКА !!!

22

.

преди 12 години

най-добрата улична *** е мъртвата улична ***......

21

Анонимен

преди 12 години

На мен кучетата не ми пречат, лежат си кротичко и не ме закачат. Виж, ***... като сте почнали борба с вредителите, не трябва ли първо с тия *** да почнете? Че колкото и кучета да се съберат, никога няма да успеят да направят толкова много поразии колкото ***! Пък и доста от кучетата живеят покрай катуните, като изчезнат катуните и кучетата ще намалеят!

20

нищо не разбрахте ..

преди 12 години

Фъндъкова и Материал бойко и найденов свършиха парите ... сега искат още че лятото наближава и е добре да има за море ... не може хуманно да се направи нищо ... *** искат 2-3 - 100 милиона ... разбрахте ли... ??

19

Discovery

преди 12 години

До 17:Само на последния въпрос мога да ти отговорая с ДА...

18

Анонимен

преди 12 години

*** и столицата - ***, каруци, глутници кучета.

17

Ядосан

преди 12 години

"Аз съм информирала и Общинска полиция, ще информирам и Столичната дирекция. Има видеонаблюдение."Те се информират и снимат кучетата с "видонаблюдение"... а кучетата само от време на време хапят и разкъсват някой. Дане не се появи от някъде бяс, че тогава ще стане настина страшно като се има в предвид колко са много кучетата.

16

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

DA VIDQ KUCHE...MI E PO PRIQTNO..OTKOLKOTO ***...ZNACHI IMA RAZLIKA....

15

...

преди 12 години

Снимката обаче е супер! Като е погледнеш и си мислиш колко навътре сме влезнали в Европата, та направо и от другия и край сме излезли!

14

viktoria35

преди 12 години

Столичани в повече:) От кучета, провинциалисти и софиянци, в тая София въздух не остана.

13

Анонимен

преди 12 години

Въпроси:1. Кастрираното куче спира ли да хапе?2. Кастрираното куче спира ли да *** по детските площадки?3. Кастрираното куче спира ли да *** в пясъчниците на децата?4. Кастрираното куче спира ли да вие по цяла нощ?5. Кастрираното куче спира ли да пренася тении, бълхи и кърлежи?6. Кастрираното куче продължава ли да носи приходи на екозащитните организации?

12

Анонимен

преди 12 години

a kolko *** ima zaloveni ma fandakova?

11

Анонимен

преди 12 години

И бездомните кучета искат да стават столичани. в провинцията има глад