57

Анонимен

преди 12 години

Глобите може и да са несъбираеми, но пък никой не може да ме спре да докладвам за нарушителя на най близкия контролен орган и да му разваля кефа, като дойдат да му напишат акт.

56

:)

преди 12 години

Трябва да има цивилни инспектори , които в началото да следят , като глобят така няколко 100тин човека и ще се научат. Реално глобата трябва да е около 100 лв.

55

Гласоподавател

преди 12 години

Защо излъгаха хората миналата година да правят преустройства и вентилационни системи в заведенията си за хиляди левове! Кой ще ги обезщети сега? Или ще стане като "обещаните" 1 милион от ПП герп за къщи на хората в с. Бисер и все още се ослушват, а кога ще се обявяват конкурсите за строители и кога ще се строи - зимата!?+!?! Или пък да дадат "бонусите" за празненства, а не за лечението на нуждаещи се деца!?! поредното безумие на самозабравилата се и изкукуригала политическа върхушка на герп!!!

54

анонимен

преди 12 години

До 60-ти и др. герболюбители - Все още българското законодателство "останало" от тройната НЕ ПОЗВОЛЯВА НА който и да е "кредитор" включително и Държавата да посяга на НЕСЕКВЕСТИРУЕМО ИМУЩЕСТВО /освен за издръжка и при причинени вреди от престъпление/, представляващо - единственото жилище, покъщина, посуда, техника, дрехи и т.н. да не говорим, че с обикновен собственоръчно написан договор за послужване от приятелите ми ще се окажа НЕсобственик на тв-то си, хладилника и т.н. ще вземат на босия цър

53

Гласоподавател

преди 12 години

Поредния много *** закон "измислен" от интелектуално импотентното ръководство, съветници и парламентарна група на герп! Представете си: диско/чалго/тека, автобусна спирка по време на дъжд, заведение в което едновременно запалят цигара 20-тина човека - как ще се контролира и ще се съставят актовете, при бягство и какъвто и да е опит за осуетяване на това по закон ще се вика полиция, а дотогава кой ще "задържа" нарушителите и ако солидарни в този момент запалят и други, кои ще "ловим".... БЕЗУМИЕ!

52

Анонимен

преди 12 години

несъбираеми - друг път! Не лъжете хората! За 60 стотинки неиздължени към държавата те водят "длъжник", камо ли за 300 лева глоба!Само м*нгалите ще минават метър - както винаги за всичко!

51

Анонимен

преди 12 години

държавата ако беше загрижена чак толкова за здравето на хората, нямаше да се пострае да досрине съществуващата здравна системавсичко е просто пушилка за пред европеците, "вижте ни колко сме послушни, кво ни кажете и търчим да го изпълняваме" - иначе ако с още нещо сгафят... щото шенгеня се отдалечава сериозно и без това е пуснатите по живо по здраво галеви

50

ЛИЦЕМЕРИ

преди 12 години

Правителството е одобрило държ.субсидия за производство на тютюн за 2013 - 73 млн.лв.!Що за лицемерие!Защо тези пари не се насочат в здравеопазването ако правителството толкова се е загрижило за здравето на хората?Глоба за хвърлен фас-добре,но всички градове са нашарени от грозни реклами за бързи кредити,продажба земи,купувачи на ятагани и какво ли не по всички възможни обществени места.Приличат на гета.Общините НЕХАЯТ!зА ТОВА ЕСТЕСТВЕНО НЯМА САНКЦИИ,за пушачите има.Същото е и за дрогата.

49

Анонимен

преди 12 години

Журналята които са писали тази статията не са разбрали изобщо за какво става дума. Пушенето не е забранено и никога няма да бъде забранено - никой не може да ти забрани да пушиш, това е абсурд! Все едно да ти забранят да правиш секс или да онанираш. Не е разрешено само да се пуши на обществени места, както не е и разрешено да се прави секс и да се мастурбира публично, и много други неща не могат да се правят публично, но това не означава, че са забранени. Няма никаква връзката между минималната заплата и глобата! Пълна идиотщина - аз нямам додтатъчно доходи да плащам глобите, затова ше си правя безнаказано нарушения. Да ама не - като направиш няколко глоби тогава съдът налага запор на сметките и имуществото и съдията изпълнител идва и продава всичко което имаш - никой няма да се интересува, че нямаш доходи да си плащаш глобите, до гроб ще те гонят докато платиш.

48

ПУШАЧ ОТ 15Г

преди 12 години

АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА НЕ СЕ ПУШИ В ЗАКРИТИ ЗАВЕДЕНИЯ И ДА СЕ ОБОСОБЯТ МЕСТА ЗА ПУШЕНЕ ИЗВЪН ТЯХ.НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ДИША МОЯ ДИМ.КОГАТО ХОДЯ В ПОЗНАТИ НЕПУШАЧИ ИЛИ НЕ ПУША ИЛИ ИЗЛИЗАМ НА БАЛКОНА.САМО ЕДИН ЕГОИСТИЧЕН *** ЩЕ ИСКА ДА СЕ КЪДИ И ЗАДИМЯВА В ЗАТВОРЕНИ ОБЩЕСТВЕНИ ПРОСТРАНСТВА.НО ИМАМ И ПОЗНАТИ С ДЕЦА НА ПО 3-4 Г КОИТО ПУШАТ ОКОЛО ТЯХ , В КОЛИТЕ СИ ...ПРОСТИ ХОРА СТАНАЛИ РОБИ НА ПОРОКА СИ

47

до д-р Петков 48

преди 12 години

Аз пък съм учуден колко граматически неграмотен сте!!!

46

Мими

преди 12 години

Не ми давайте за пример англичанин, който заплашва да се махне ако тук станело, като в Англия пълно със забрани. Щото големи се барат в цяла Европа и мноооого си уважават родината, ама бягат от нея. Търсят къде да правят каквото си искат и всички да се съобразяваме с тях, щото виждаш ли били англичани. Айде у лево.

45

Анонимен

преди 12 години

Толкова ли ви е трудно да схванете за какво става реч бе, лумпеняги?!?! Ако искате и в г*за си наврете цигари, стига да не пречите на останалите!!! Просто и ясно, дори за *** като вас!

44

до галфон 47

преди 12 години

Само дето ти не ми запрашаваш, а ми димиш в носа, цървуле!

43

Анонимен

преди 12 години

един англичанин ми каза вчера , ако си направите държавата като в англия пълна със забрани и правила аз се махам от българия.

42

XMAN

преди 12 години

А милиционера кой ще глобява? Почти всички ченгета пушат и няма да спазват забраната.

41

д-р Петков

преди 12 години

Очудвам се колко здравно неграмотни са младите хора у нас!

40

Анонимен

преди 12 години

запрашеността е много по вредна от цигарите, това е *** забрана

39

Ben

преди 12 години

Навярно е замислено-зад всеки пушач да ходи милиционер-иначе не е ясно кой ще осъществява тази дейност и на какво основание ще изисква документ за самоличност, лични данни и ще състави акт за нарушение. Пълен ***. Затова и законодателството ни е на това дередже-последната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки свят.

38

do 21

преди 12 години

По същия начин може да се каже: какво сте ревнали срещу правителството,идете си в къши и го псувайте колкото си искате.Това проповядваше "зрелия социализъм".А пушачите са "писнали",защото се драстичнпо се нарушават гражданските им права.Остава да им се поставят знаци на ревера-"пушач",да им се определи вечерен час и да се пращат в концлагери.Затъова пък непушачите са любимци на всяко правителство-казва им се това е лошо-те се подчиняват,гласувайте ЗА -гласуват.Групата е управляема.Пушачите-НЕ!