93

ufu

преди 12 години

На Цецо Шестака ще му вземат ли апартаментите?Ако държавата ги вземш, шапка свалям на ГЕРБ.... май е време да се събудя :)

92

Анонимен

преди 12 години

чакам да видя кой ще е първия щасливец ,който ще подгони новия закон

91

но комент

преди 12 години

Този закон ще има само един ефект-всеки българин който е скрил някой лев от данъчните ще го харчи или влага в чужбина , не и в България.

90

но комент

преди 12 години

Във Великобритания приеха такъв закон, и се оказа, че се харчат многократно повече пари за разследване и издръжка на органа, отколкото се конфискуват.тоест ефекта е силно отрицателен за държавата.И при нас ще е същото-поредната бюрократична хранилка.какво стана с Боркор, спецсъд, спецпрокуратура?Нищо не стана и нищо няма да стане.Айде някой отворко да ми каже как това законче ще попречи на престъпниците да си изнасят парите в офшорните зони, да не говорим че всички вече са го направили.

89

123

преди 12 години

Ама вие не разбрахте ли, че този закон няма да засегне никой от незаконно забогателите през прехода?Проверката ще е 10 години назад. Според вас дали има някой, който не си е вързал гащите и не е узаконил всичко? Е, ако има такъв - да му е честито!И дали щеше да има и един депутат гласувал "за" закона, знаейки че по този начин връща на държавата всичко крадено през годините?

88

men

преди 12 години

А кой забави влизането в сила на винетките с малко повече от месец за да минат плащанията през СИ Банк... и явно спестява от закуски... чрез умишлени фалити съсипаха доста фирми на които станаха собственици по "законен"начин и всеки ден по един или друг начин пием кръвчицата на бедния народец... и за всичко това е виновна тройната коалиция 3 години само харчим държавния резерв без нищо да се прави освен обещанията ...просто са майстори на късия разказ... още им вярвайте народе

87

анонимен

преди 12 години

Чакаме сега да видим откъде са парите на комунистите-олигарси?!Тези, които изкупиха предприятията и ги затвориха, и сега няма къде да работим!Не, бойковите глупости, а червенотиквеничковчетата заедно с другарите им от ДПС съсипаха България!Крайно време беше за този закон!

86

до 105

преди 12 години

Защо само за последните 10 години ли?Защото толкова време се пазят архивните записи в НАП.Няма как да е за по-дълъг период, защото тогава наистина ще настане лов на вещици.И такива баш тарикати като 90-ти ще се съдерат да подават сигнали за щяло и нещяло.Въпросът не е защо само последните 10 години.Въпросът е защо подобен закон не е приет по-рано, за да може да обхване мътните години на прехода.

85

ДО 122

преди 12 години

ЧЕ ТЯ ПУРАТА МУ ОТДААААААААААААВНА Е ИЗГОРЯЛА.ХАХАХАХАХАХАХАХААХХАХ.

84

Анонимен

преди 12 години

ех още колко бойкови глупости ни чакат нема ри кой да ги махне тези гербер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЪСИПАХА СТРАНАТА

83

Анонимен

преди 12 години

Я ВИЖТЕ КАКВА АКТУАЛНА СНИМКА - И ТРАЙЧО ТРАЙКОВ Е ТУК!ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ!

82

Българин

преди 12 години

Жалко!Този ще "сътвори" още толкова много глупости ,че няма да могат да се опишат.

81

Лили

преди 12 години

ах само как си хапе устничките...цирк

80

Анонимен

преди 12 години

В "*** конституция на България" както я наричаш е записано - ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО. Така е в България, а не като другите страни НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО.

79

Анонимен

преди 12 години

Комедията продължава, в тази скапана държава......

78

Анонимен

преди 12 години

И аз питам от къде са парите на Борисов, Цветанов, Плевнята, и още куп други "богопомазани" управляващи.Как от *** пожарникар и охранител, сега имаш милиони, палати и скъпи колекции от класически спортни коли.Най вероятно тоя закон е за да се конфискуват апетитни имоти, който властимащите досега не са можели да притежават, та тоя законн им отваря много вратички да ги придобият.Кой знае колко обикновенни данакоплатци ще изгорят покрай закона с претекст че са забогатели незаконно.

77

Илкова

преди 12 години

Тия които пишат тук са айлякчии и хора без ангажименти. Браво на Бойко. Говорете колкото си искате, той си гледа работата

76

Анонимен

преди 12 години

МНОГО ДОБРИ ЗАКОНИ ИМА . ВЪПРОСА Е , КАК СЕ ПРИЛАГАТ И ДАЛИ ИЗОБЩО СЕ ПРИЛАГАТ.

75

Анонимен

преди 12 години

Смешен плач с тая оставка :) Демек, парламентът гласува някакви закони, само за да остави правителството на другаря Боко Тиквата на власт. Ха кажете сега за чий *** трябва да хрантутим парламент, който 'работи' само като придатък на правителството и гласува необходимите му шуробаджанашки 'закони'? Направо да уволняват парламента, да обявяват еднопартийна диктатура и да си върнат онзи прословут член от конституцията на БКП, за "ръководната роля на Партията" (но Партията вече ще се казва ГЕРБ).

74

Кратун

преди 12 години

...жалко! Не, че се очакваше ГЕРБ да си отиде, но само мисълта за това стопляше сърцето....