18

Анонимен

преди 12 години

КостОФ ,*** надушваш ли ,че вече няма да има имунитет и се задава мега делото САПИО

17

Doctor Horror

преди 12 години

На Костов песента му беше изпята отдавна, отдавна. Той си остава единствения политик, който не дава и дума да се изрече в негова критика. Вечно другите са му виновни, а той е прав та прав за всичко.

16

Пурко

преди 12 години

странни са ми феновете на Костов дето много му се кефят а плюят ГЕРБ че създавали полицейщина. дали си спомняте когато всички дето рекламираха при Слави се махнаха щото Костов ги притискаше и как никой не можеше да критикува Костов(Путин). как така мавъра мафиот бил супер а сегашните били много зле и искаме пак Ваньо

15

иво

преди 12 години

Иване, винаги идва денят в който всеки плаща за грешките си.Ти избра да тръгнеш по пътя на Атака,РЗС,а може би и ДПС.Нямаше място с ГЕРБ.Наистина те уважавах, но много неща...провали.

14

Анонимен

преди 12 години

Kostoff is guilty!

13

Анонимен

преди 12 години

Въпреки измислените валутен борд и финансова стабилност, Костов тотално се провали и вече няма да може да влезе в следващия парламент. Затова и софийските плъхове от СДС и ДСБ масово напускат СДС и ДСБ и бягат към ГЕРБ или НДСВ-Кунева.

12

eгати -ДЕМОКРАТИТЕ

преди 12 години

В Бг---ДЕМОКРАТ.....?Каква е тази дума....?ДЕМОКРАТ В Бг ,ОЗНАЧАВА ---*** ---,........ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ!

11

Анонимен

преди 12 години

ТОВА Е СЪДБАТА НА ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ОСОБЕНО НА ТАКИВА СЪС СИНИ ,ВЕНЦИ ,КОСТОFF ,ВЕЧЕ НЕ МОЖЕШ СЕ КРИ В ПАРЛАМЕНТА ОТ НАРОДНИЯ ГНЯВ ,ТИ СИ ПОЛИТИЧЕСКИ И НАДЯВАМ СЕ И ФИЗИЧЕСКИ ТРУП *** КРАДЛИВ!!!!!!

10

Говедарин

преди 12 години

Иванеее, а га яде кифтета не рева...

9

дзвер

преди 12 години

"В декларацията си те обвиняват още ръководството на тъмносините в подменени ценности, а депутатите в имитирането на опозиция, която не защитава интересите на гражданите."Ами писна им на хората.Уж опозиция, пък сини министри имат(не били такива-смях).Не се разбра за почти три години дали са против герберите или са с тях.Позицията им беше като вентилатор.Е сега вече и във файтона ще им е широко.

8

Анонимен

преди 12 години

Когато кораба потъва,плъховете го напускат,а ДСБ потъва главоломно.Само капитана Ваньо е още над водата,за около година .

7

Гошо

преди 12 години

след трийсет до четиресет години прогнозирам че Костов ще се сети да напусне след като го намерят в някой парк да говори пред въображаемите си последователи

6

хахаха

преди 12 години

Пръмова е развързала кесията!

5

Анонимен

преди 12 години

Хроника на една предизвестена смърт. Кой внесе декларацията , че сме извършили геноцид над турците? /геноцид - м. р., само ед.ч. Изтребване на цели групи хора по расови, религиозни или други мотиви./ Да се готви и по-голямото му братче, дето е стъпило на подвижни пясъци и с чиято парламентарна група е приета декларацията!!!

4

Анонимен

преди 12 години

Скоро пак ще се съберете,но извън парламента :)

3

наблюдател

преди 12 години

Време е веднъж за винаги СДС да се отърси от задушаващата прегръдка на Костов.СЕГА е момента.

2

Анонимен

преди 12 години

Крайно време беше да го напуснат.Този човек е за прокуратурата , заради разпродаването и унищожаването на българската икономика.Време е да се връща лихвите.

1

...

преди 12 години

Брех още имало хора дето вярвали на Костов!!! Ама то какво да се чудя то още има хора дето боготворят и Сталин!