71

аре бе

преди 12 години

Не намесвай кой с кого си ляга!Тук вече тотално я бъркаш.Личния живот си е личен и много Ви моля не го намесвайте в политиката!Точно по тази причина изгоних жена си щот се направи на мнооого умна и се опита щот беше доносник на ДС да спре дъщеря ни да замине за USA!Не намесвайте децата си в отношенията си защото голям рев ще ревете !

70

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям 60

69

new koz

преди 12 години

71 не пиши глупости в германия президента падна защото са му дали изгоден жилищен кредит. Тук цветанов едва ли не прави секс с банкерите а премиера буквално прави.

68

Анонимен

преди 12 години

в Германия един открадна чантата на една жена полицията го спука от бой на улуцата пред очите на хората .. ама тук е димокрацияя престъпниците само с чай и кафенце се посрещат

67

вв

преди 12 години

В милиционерските школи, промиват и малкото останало сиво в-во на фуражките и ги надъхват, че всички останали граждани са престъпници или потенциални такива - за това ненормалното им поведение не им и прави впечатление. Тоя в блато плувал...всичко им е блато на тия!!!

66

Анонимен

преди 12 години

ОТИДЕТЕ В ТУРЦИЯ ДА ВИДИТЕ КВО ЗНАЧИ ПОЛИЦЕЙСКИ БОЙ! ЗА ТОВА ТАМ ПОЛИЦАЯ СЕ УВАЖАВА

65

Анонимен

преди 12 години

Сложете една по хубава снимка на глав сека , а не с брадичка ала Б.Б .Дори американските полицейски началници са обръснати и с къде по приветлив вид ако те са ни кумира, а не афганистанските ходжи.

64

new koz

преди 12 години

До 60 а може да има апетитен бизнес и го респектират да го преотстъпи на някои дарител на мвр.

63

АНОНИМЕН ПОСТРАДАЛ

преди 12 години

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!!

62

Анонимен

преди 12 години

С бандите, тарикати и *** одобравям полицията да бие

61

new koz

преди 12 години

До 53, ако някои катаджия ме рекетира иска подкуп може ли да се саморазправям с него????????

60

Анонимен

преди 12 години

Много са ми смешни такива като анонимния 53 - "Полицията има право право да бие .. така е навсякъде по света.. те залавят ПРЕСТЪПНИЦИ не девственици! "Ти живял ли си в цивилизована държава? Нещо да си чувал за човешки права, нещо са полицаи, а не като нашите тюфлеци...И тоя "манекен" дрънка ли дрънка глупости. Ама така ще е докато ни управляват бивщи мутри и калинки

59

до 50

преди 12 години

Абе умник милиционерски.Има си наука за превъзпитание наречена "педагогика".В нея обаче тъпите милиционери още не са успели да добавят глава наречена' Превъзпитание чрез насилие"поради простата причина ,че всяко насилие разда насилие.Или малко по смилаем за теб закон от физиката:Срещу всяко действие има противодействие с обратен знак!АНАДЪН МУ?Отговаря се "анадък" *** МИЛИЦИОНЕРСКИ ***!

58

KIKO

преди 12 години

ISKAT DA OKEPAZIAT 4OVEKA !!! az NE VIZDAM V KAKVO SE E PROVINIL TOVA E 4IST KOMPROMAT !!!

57

Анонимен

преди 12 години

Тоя задържания преди това ти е ограбил жилището или е пласирал дрога на децата ти, много ясно че ще му вика *** и шамари трябва да му олепи!!! Подкрепям Николай Николов, така трябва да се действа с бандитите и тарикатите!!!

56

3ти опит

преди 12 години

Действието на този служител на МВР според мен може да се счита за принуда. Прочетете член 143 на Наказателния кодекс. Да не говорим за обидите. Ами ако задържания е невинен??? Но дори и да не е, могат само да му задават въпроси и толкова. 90% от българските полицаи са абсолютни ... непрофесионалисти. Респект не се вдъхва с победа на канадска борба и с псувни.

55

Пиринец

преди 12 години

Много сте глупави бре татари аспаруховски! Изпод коя ли конска опашка се появихте !?

54

до 53

преди 12 години

За твое просветление, има и девствени престъпници. Едното няма никаква връзка с другото.

53

Дааааам

преди 12 години

Значи ДНЕС.БГ, СПРЕТЕ ДА МИ ТРИЕТЕ КОМЕНТАРА! Като цитирам Наказателния кодекс, НЕ НАРУШАВАМ ПРАВИЛАТА НА... ПРЕКРАСНИЯ ВИ САЙТ. Ако го правите щото си мислите че нарушавам авторски права, трябва да знаете че върху законите няма авторски права... Член 4.1 от закона за авторското право и сродните му права. Няма да го цитирам че и тоя коментар ще изтриете.....

52

new koz

преди 12 години

Същия полицаи на този клип принуждава човек да играе на канадска, на друго видео с друг човек принудата е да се прехвърли фирма или имот.