33

Петко

преди 12 години

Не съм подстрекател , но не можеш да я подадеш ! Трябва разрешение от Краля -слънце (((

32

Една

преди 12 години

Щом чак след смъртен случай се сещат, че нещо не им се получава, какво трябва да стане, за да им се получи в крайна сметка? Да измре цяла БГ от тези *** ли? Некадърна марда! Съжалявам за тавтологията, малко е, за да изразя възмущението и отвращението си от тая мън-мън-мънла.

31

анонимен

преди 12 години

И Георги Кадиев да беше кмет,положението щеше да бъде същото.И Прошко Прошков - същото.Който и да е кмет, от която и да е политическа формация, нещата няма да се променят при тези закони!!Спешно трябва да се приемат нови закони за бърза евтаназия на агресивните кучета и такава за тези, които не са осиновени до 2 седмици!

30

Анонимен

преди 12 години

и тази е била учителка,и е учила децата ни,на възпитание и морал....ужасссс

29

до 27

преди 12 години

Ти терминала не го ли знаеш?Какво ревеш, не ти харесва ....... никой не те държи насила

28

Анонимен

преди 12 години

И тази, като онзи. С оставките в джоба, но не ги вадят. Ако си отиде, къде ще работи? Или за тези години каквото е успяла да "спести" ще и стигне до края на живота?

27

Фандък

преди 12 години

Не и искайте оставката, че като гледам гейберите колко са прости, ще дойде някой още по-некадърен. Изобщо, за гейбер Фандъка е доста умна и кадърна.

26

Анонимен

преди 12 години

А ти, Данче, освен, че четири години мислиш за оставка, какво направи по въпроса? Или пак, чакаме да стане некой сакатлък и тогава почваме да проявяваме некви наченки на мисъл?

25

Анонимен

преди 12 години

ОТ Граждани за Европейско Развитие на Българската Комунистическа Партия всички до един са наглеци ! Те са хора без морал ! С политиката си в обищаната другарката Фандъкова уби човек ! И даже и няма капка достойнство да си подаде оставката !

24

Анонимен

преди 12 години

Естествено, че трябва моментално да си подаде оставката! И да си посипе косата с пепел! Че какво струва нейния говорно-дефектен даскалски животец, пред този на достолепния професор !? Ай сиктир, да идва следващия кмет ....

23

Анонимен

преди 12 години

Кметка марионетка!

22

до 17

преди 12 години

Г-н ЯсенЕ,нали 20г.ни управляваха -----кадирни,образовани и "умни"----глави?РЕЗУЛТАТ:"20г.,......СКАПАН ПРЕХОД, ПРЕХОД НА КРАДЦИТЕ"....А?

21

Анонимен

преди 12 години

Аз и до ден днешен немога да намеря човек, който да каже, че е гласувал за Фъндъкова и продължава да ми е чудно откъде ги намери тия 50 и кусур процента таз тетка

20

кучета ни яли

преди 12 години

В БЪлагрия буквално и преносно - кучета ни яли. Сигурно сме мазохисти да живеем тук.

19

мимикрия

преди 12 години

Приют ще има за 1000 кучета , а те са 50 000.Само бездетен *** може да защитава скитащите зверове.Избирайте- децата или кучетата!Замърсяват всичко, дори и домашните "любимци" гадно замърсяват детските площадки.Виновна е властта!Фъндъкова- оставка! Един въпрос не можеш да решиш ако Б не ти нареди.Той те постави ,както и всеки друг .За какво си там? Общината е вилает на ББ и го знаеш.Оттегли се!

18

бездомо куче

преди 12 години

Добра ни е кметицата....!

17

Милев

преди 12 години

Нямам спомен някога София да е имала толкова безличен кмет. Фандъкова сигурно е добра жена, но си е една кукла на конци. Каквото каже Бойко - това е. Кметът на София трябва да е авторитетна и независима личност.

16

Писна ми от вас, ей!

преди 12 години

Като не ще да си ходи - да се даде на бездомните кучета... Добре ще похапнат от нея.

15

Косев

преди 12 години

По-лошото е, че и оставането й не решава проблема!

14

глас в пущинак

преди 12 години

Добре, ще приберат 1000 кучета в приюта, а останалите 9000 какво става с тях, те по улиците пак, така ли? Егати и рещаването на проблема. Шансовете ни да бъдем нахапани или разкъсани намаляват с цели 10 % урааааааааааа