20

Анонимен

преди 12 години

Спокойно Миро, те хората ще избият бездомните *** и без да те чакат. Кога ли някой е разчитал на държавата тук?

19

Анонимен

преди 12 години

ВСЕКИ ДА утрепа по едно две и готово.Само тровене му е майката и застрелване.После кметицата да му бере гайлето понеже не може да се оправи с проблема вече втори мандат,ама и нея да я разкъсат дано.Като замирише София на умряли пумияри,значи край с проблема.

18

е щом няма да

преди 12 години

избивате кучета ,вижте в криминалната хроника ,човекът е утрепал синът си ! Ако нямаше забрана за се избиват кучета,*** и турци ,сега този човечец нямаше да убие собственият си син , а някое куче ,турчин или *** !

17

Анонимен

преди 12 години

откакто професора дото го нападнаха кучетата и той умря от инфаркт започна тази невиждана кучешка кампания ,защо за много други случай на нахапани хора и малки деца нямаше такъв отзвук се даде отговор в предаването на Милен Цветков по нова където се каза ,че този професор е живял дълго време в щатите работел е в световната банка ,а в България е бил главен представител на отвореното общество на Сорос ,затова се раздухва толкова много този случай,защото потърпевшия бил от (избраните )

16

Анонимен

преди 12 години

Няма да търпим повече бездействие на властите. Преди малко БТВ показа една ученичка ухапана от пес в центъра на София. Стига безобразия. Прибиране на песовете в приюти после поетапно трябва да се изтрепят! Хората са по-важни от псетата!

15

Тялото

преди 12 години

Яко злоба се лее от коментарите. Но странно защо злобата не е към виновните за това че има кучета, я върху самите кучета. До 15: А ако отровиш някое домашно? За повечето хора домашното е член на семейството. Смяташ ли че ще ти простят?

14

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Правилно, един убит и стотици нахапани не са основателна причина. Миро-мършата като гледам колко е дебел не ходи пеша и за това не е проблем за него! Гражданите ще се справим сами. Само вижте след това как Фъндъкова ще каже, че е решила въпроса!

13

Ети

преди 12 години

Аз съм за това да няма кучета по улиците и да мога спокойно да се разхождам из софийските улици. Не ме интерисува какво ще правите с кучетата, но искам да ги няма. Колко деца и възрастни хора трябва да си отидат от ухапвания още, че да се реши този проблем. Харесвах министър Найденов, но с това, че иска да запази кучетата по улиците, вече не. Винаги съм си мислила, че кмета е виновен, а то...и си бях казала, че повече няма да гласувам за нея, заради кучетата.

12

Важно!!!

преди 12 години

За антифриза: Отровният антифриз подходяш за кучета е на базата на Етилен Гликол (Етан-диол-ди-етилен-гликол)!!!Другият не става.

11

Анонимен

преди 12 години

"Няма да избива кучета безпричинно".Нека да чакаме да бъде изяден още един човек та да има причина.***

10

Анонимен

преди 12 години

Изтрепах ги поголовно около блока.

9

KOSTOV

преди 12 години

Ste ostavim ku4etata da ni izbivat bezpri4inno.A i sega za edin profesor li ste.

8

светлин косев

преди 12 години

подкрепям.

7

Петър

преди 12 години

И кога ще ги приберат/евтанизират всичките ??? След 5-10-15 години...защото това нито е от вчера проблем , нито ще свърши за 2 дни... Аз лично през целия си живот НИТО ВЕДНЪЖ не съм виждал да се прибира улично куче от сътветните органи ... Дано децата и жените на ВСИЧКИ политици пострадат от тези ***, за да видим тогава...

6

Анонимен

преди 12 години

Не виждам смисъл да ги кастрират , щото те не ни е..т , а ни хапят ! Да им осигурим стоматолози !

5

Анонимен

преди 12 години

NAIDENOV MOJE KATO IZBIETE KU4ETATA DA PRODAVASH MALKO KU4ESHKO MESO TI NALI SI SPEC V TAZI OBLAST ,SMISAL DA PRODAVASH MARSHA NA NARODA SI I TI SI BALGARIN GADINO MRASNA NA KOL DA TE POBIQT TEB

4

BULG

преди 12 години

Но те нас може да ни избиват...аиде марш!

3

anonimen

преди 12 години

G-n Ministar badi pone vednaz Maz i izdai zapoved Vsicki bezdomni pseta da badat Izbiti i sled tova si podai Ostavkata za da ostanesh v Istoriata kato Ministara reshil problema sas kucetata i NPO

2

Анонимен

преди 12 години

Айде бе Миро, време беше! *** що всеки път трябва някой да пострада та да се сети някой че трябва да си размърда чиновническия ***!Дали ще има ефект? Предстои да видим. Аз лично невярвам!

1

mk"

преди 12 години

40 leva e kastracia na mazko kuce a 70 leva na zenskoTREPETE KUCINJA