16

Prase

преди 12 години

Откъде знаеш?

15

Безцветен

преди 12 години

Ами ти, с какъв цвят си, защитавайки ислямисти ?

14

ДИДО

преди 12 години

,,Иран може да създаде ядрена бомба''-----------------и да не искате ,ще тряба да я създадете ,иначе демократите от USA ,ще ви обяснят за какво става въпрос,като не искате да продавате петрол в долари.Как си позволявате изобщо да мислите за евро,юани ,песос или друго

13

Анонимен

преди 12 години

Ехааааа, тук било пълно с *** и ***.

12

Анонимен

преди 12 години

От всяка война изходът е винаги един и същ-гаравни1000 точки,човек-0 точки.

11

Анонимен

преди 12 години

До 20: *** си лекувай шизофренията ! Много са ми смешни едни такива тъпоглави същества, които навсякаде виждат евреи...Иран е една от най-дивите ислямистки държави. В тази държава убиват с камъни хора, които богохулстват, а жените им дори не могат да шофират сами. Такива хора, които са на такова еволюционно ниво НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СДОБИВАТ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ.Ама тук умниците разсъждават, че видиш ли сме приозлезли от там, та значи ни обичали...хахах, смешни сте.

10

мунчо

преди 12 години

Иран може да създаде ядрена бомба -може и да не създаде...Но е ясно ,че няма да продава петрол в долари !!!!!

9

Аз

преди 12 години

Индия, Пкистан, Северна Корея имат атомни бомби. Русия, Англия, САЩ, Франция - също.Сега Иран прави, или я е направил вече. От тях не ме е страх. Страх ме е от чифутската бомба, щото и те я имат отдавна.

8

до 9

преди 12 години

Само обикаляте из българските форуми и се правите на българи да ни настройвате. Да ви играем по свирката. Стойте си в Израел и не се мяркайте в България. Не ви искаме тук. Където ходите носите само нещастие и човешки разврат. От пустата лакомия да яздите всички. Освен Иран Германия и Япония имат технологии да произведат ядрено оръжия, но също не го правят.

7

Анонимен

преди 12 години

Тц, не съм ***, аз съм просто човек, който знае, че ядрено оръжие не бива да попада в ръцете на ислямисти. Но очевидно вие сте на друго мнение, тъй като "сме приозлезли от Иран". Егати смешниците сте просто...

6

Анонимен

преди 12 години

Попринцип войната не е добро решение, защото, както Израел, така и американците отлично знаят, че тръгнат ли срещу Иран с някакви военни действия под предтекст, че това е за ядреното разоръжаване на Иран, почти целия близък изток ще пламне и ще им се стовари върху главите. А те(израелци и американци) колкото и да се правят на велики нямат подобен ресурс да водят такава война.

5

Анонимен

преди 12 години

До 3: Ти чуваш ли се, бе ? Не се страхувал, тъй като видиш ли сме произлезли от там...Иранците са диви ислямисти, които не биха се поколебали в името на Алах да заличат някои "неверници"(християни) от картата на земята. Тези маймуни никога, за нищо на света не бива да се снабдяват с ядрено оръжие, не желая хора, които в евелоюцията си са някаде в 16 век да имат нещо като ядрена бомба

4

@#$

преди 12 години

А ИЗРАЕЛ ОТДАВНА Я ИМА И КАКВО ОТ ТОВА ..

3

димитър

преди 12 години

Защо Израел може да има ядрено оръжие а Иран да няма .За да му се случи това което се случи на Ирак може би.

2

Анонимен

преди 12 години

Войната е все по близо i ще бъде в огромен мащаб целят близък изток ще се запали :X.

1

Тц

преди 12 години

Ядрено оръжие трябва да се предостави на всяка една държава ! Само така, страха от ответен удар ще сложи край на конфликтите в света !