59

Анонимен

преди 12 години

Тоя май нещо намеква , че България трябва да се откаже и от Южен поток за да е "енергийно независима" ли или така ми звучи само..........?"България има напредък по "Южен поток" и такова решение България трябва да вземе сама за себе си. Нито една страна не трябва да бъде зависима само от един-единствен вид енергия или източник.....България може да продължи с напредъка по "Южен поток", но може и да продължава с диверсификацията на алтернативни източници".

58

Анонимен

преди 12 години

Тези сериозно ни вземат за балъци!Пълни ***!Уорлик с визи ли изкаш да съситете природата ни?Нещастници!

57

Пешо

преди 12 години

Аз мразя Уорлик и знам къде живее!!!

56

Смях

преди 12 години

От трибуната се изказва този на снимаката горе...- Другари, следващата петилетка ние ще живеем по-добре!Глас от матриала в залата- Ами ние?

55

до 57

преди 12 години

Доставят си го за собствени нужди ***, а между впрочем цената на втечнения газ приравнена към 1000 куб.м. е около 120-130 долара

54

за 56

преди 12 години

Щото сме българчета, а не мръсни чифутчета като тебе, дето се преструват по форумите на българи и се изказват уж като българи. Пиарковци н...срани.

53

ври и кипи

преди 12 години

Жалко е че САЩ не използват отличната си инфраструктура за впрягане на един обещаващ и екологичен енергиен ресурс, а именно метановите емисии на собствената човекомаса катализирана от говежди хормон на растежа.

52

Анонимен

преди 12 години

Тоя да си плаща най-накрая наема за базите и да почваме да си строим АЕЦа да дава акъли другаде.

51

до 54

преди 12 години

И до къде го доставя Грузия азерския газ на тази цена, ако не е тайна. Може би до границата с Турция. А Турция го купува и продава като собствен на международни цени. Да не говорим и оскъпяването от транзитни такси. Докато стигне до България, каква ли ще е цената. Дори Турция да се съгласи, да не ни удря секирата. което няма как да се случи.

50

Анонимен

преди 12 години

Брай *** газ пикаят на всяка новина свързананА със САЩ що така бе *** ?

49

Смях

преди 12 години

За нова газова централа "Белене" Уорлик каза, че първо трябва да се вземе решението дали ще се изгражда такава. "Това решение все още не е взето окончателно. Ако се обяви обществена поръчка за изграждането на такава централа, се надявам, че американските компании ще обмислят внимателно и ще проявят интерес", добави посланикът на САЩ-------------Ква стана тя сега работата, явно и за Белене е било предпоследното решение на ТИКВАТА и компания ? Баба Килъри явно му е обяснила на Боко, коя компания е правилната за Белене и за шистовия газ и да внимава във картинката че има едни дебели папки за неговото СЛЪНЧЕВО МИНАЛО :))))))

48

Анонимен

преди 12 години

За сведение на пишештите Грузия доставя азеррски газ на цена 140 $ за 1000 куб.м , диверсификацията на доставките е принудило Газпром да смъкне цената там до под 200 $ :)

47

безработен

преди 12 години

Що не скочите на Венецуела , Иран ,Сирия ,Северна Корея !!! Щото Чавез ви спира кранчето на момента , Иран работи с Русия а Корея просто няма петрол !!!Оня жалкия ви черен клоун , нещо спря да защитава интересите на еврейските ви корпорации и май му изтървахте конците !!! Уж сте независими а сте се оградили с огради , смърт , смрад и корупция та цял свят ви се смее вече !!! Жалки колонизатори !!! Някой ден ще свърши и вашето , дано съм жив да го видя !!! Само с сила печелите за сега ....засега!!

46

Анонимен

преди 12 години

САЩ са фашистите, скоро ще идaт да грабят петрол в Уганда, новия Осама КОНИ 2012.

45

Анонимен

преди 12 години

Глупав бот,старх го е от атомната енергия.Поведението им напомня малко дете скрито в гардероба а къщата гори.Детео стиска некъф *** и повтаря че всичко ще бъде наред защото парцала е негов и така са му казали.Кажи ми тикво *** дрогирана като свърши шиистовия газ кво става?А когато любимите ти *** станат повече от българите и са все така безработни неплащащи нищо и диви къф е плана?Знам, знам малка гражданска война и после ще дойдете с демокрация и обеднен уран.Отидохте,видяхте и те умряха

44

до 42

преди 12 години

Ааааааааааа,сега усети ли се кой е Уорлик и кои са най великите?Ами тези умните,прокудени от сънародниците си от собствените си родини!

43

Анонимен

преди 12 години

Ми прав е човека какво го плюете, няма как нещо да е евтино и достъпно в условията на монополна търговия

42

Ууууууууу

преди 12 години

Кой пък му иска смрадливите US визи на този самозабравил се гнусар

41

ПАТРИОТ

преди 12 години

УМРЯЛ СЪМ ИМ ЗА ТЪПИТЕ ВИЗИ ЕЙ СЕГА ПРЕЗ ГЛАВА ЩЕ ХУКНА ДА ЕМИГРИРАМ В БАНКРУТИРАЛАТА ИМ ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА!

40

анонимен

преди 12 години

Не схванах "Искам да видя ......?Така можеше да ни говори преди време само друг посланик , но поне получавахме нефт и газ на символични цени.А сега висиме на опашката за ..... визи !!!!!