80

Spartacus

преди 12 години

До 91 - Абе заблуден - през турско робство България е била по-добре от колкото сега за времето си ! Даже сега щяхме да сме по добре под турско отколкото сега - под управлението на мафията на Русия,Сега свещенници крадът и разпродават църквата и се возят на линкълн, НСО и Бойко комуниста газят не с танкове като Асад а с мерцедеси. Мафията и олигархията са превзели държавата и българите са без никакви права - 2 вида закони за бедните и за олигарсите

79

Анонимен

преди 12 години

Ако америка се срине, ще почне да се почва (хахахаха) сичко отначало, а то няма да минава нито през архипелага гулаг, нито през белене. ще се върнем на точка 1968 - нещо ново с човешко лице (вместо сатанинска демосрация). америка е сатанинска империя. обречена е.

78

tuzarya

преди 12 години

приятелю, ако си мислиш, че нещата са се променили - бъркаш - нищо не се е променило, само чукането на камъни в Белене е заменено от уволнение на "виновника" и неговото семейство и куп други неприятности!! да приятелю, докато има комунисти и агенти от Държавна сигурност - независимо от къде са: БСП, ГЕРБ, СДС, РЗС, ДПС и т.н. - няма да има оправия в тази държава!!!

77

Анонимен

преди 12 години

Аятоласите не се гъбаркат. САЩ ако не ги беше страх, досега да са ги изравнили с земята. Чичо Сам знае, че и народа в САЩ тоя път нема да мълчи на фона на безработицата и мизерията като цяло.

76

Nyakoi

преди 12 години

Ако не бяха Руснаците на времето сега нямаше да пишеш този коментар...............

75

Анонимен

преди 12 години

За разлика от правителствата, народите винаги знаят правилната посока. Израел не е само правителство и върхушка. Там вече силно вее вятър на промяна. Дано, дано, дано!

74

Аз

преди 12 години

Ако хамериканците тръгнат към Иран, ще се върнат по-*** и от Виетнамската си екскурзия

73

do81

преди 12 години

Колега , нали осъзнаваш , че ако не са Америка ще е друг ? Да ти кажа , предпочитам Америка пред Русия , Китай или Обединените Емирства :)) Много от вас приемат свободата като даденост , колкото и да са е лоша демокрация , поне си изразяваме мнението свободно , докато за 99 % от написаните до момента неща във форума , щяхме да даваме наряди в Белене ;)

72

Анонимен

преди 12 години

gledam tuka mnogo radosni *** izkazvat mnenie..sledva6tia za bombandirane da ne e israil

71

123

преди 12 години

Аре бутайте ги тия янки и да се свършва с тях. Писна ми с империалистичната им агресия и потъпкването на чужди народи, включително и нашия. КРАЯТ ИМ Е БЛИЗО!

70

Zz

преди 12 години

чудех се на снимката откъде такива интелигентни физиономии... а то били израелци

69

Nyakoi

преди 12 години

Така като гледам коментарите много от вас се възхищават на Американците и даже сте за атака от тяхна страна а не осъзнавате, че точно Америка е врагът на всички искат да контролират целия свят....................

68

Анонимен

преди 12 години

нали от изрел и иран доскоро си пращаха кисчета по социалните мрежи, Хюсеин не е Дубия, а изреал да ръчка му е обичайното положение, много напън за world dominance, обаче оставете хората на мира и да не слушат подобни глупости, понеже са миролюбиви и не са виновни за его-съображенията на своите управници

67

haha

преди 12 години

Атомно оръжие , момчета и момиче вече има климатично ... плашите гаргите с това ядреното ... :)) А Иран , ако не са Китай и Русия за около 24ч ще са изравнени с земята ;)

66

ЛЕФТЕРИС БОЦИС

преди 12 години

иран и турциа са врагове на ЗАПАДА..НЕКА САЩ И РОССИА ДА ИЗБОМБЯТ ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ..ИРАН Е СТАР ВРАГ НА ЕЛЛАДА И ЕЛЛИНИЗМА..ВУЛГАРИТЕ СА ВРАГ НА ЕЛЛАДА,ТУРКИТЕ СА ВРАГ НА ЕЛЛИНИТЕ..НИЕ ЕЛЛИНИТЕ СМЕ ЗАЕДНО С НАШИТЕ СТАРИ БРАТОВЧЕДИ-ЕВРЕИТЕ..ВСЕ ПАК--ЕДНО ОТ ГРЪЦКИТЕ ПЛЕМЕНА- КОИТО СА 13 НА БРОИ --Е ИМЕННО НА ДАНАИДИТЕ--КОЛЯНОТО НА ДАН.ДРУГИТЕ 12 СА ...СЕГА НЕ МИ СЕ ИЗБРОЯВАТ.

65

narod

преди 12 години

Turcia nqma da pozvoli ot tqhna zemq da se strelq kakvato da e raketa sre6tu Iran.

64

Анонимен

преди 12 години

Който вади нож, от нож умира!

63

История

преди 12 години

С Иран никога не е имало проблем. Всичките проблеми идват от уахабитските *** от Саудитска Арабия и Катар, които финансират джихадистите.

62

Анонимен

преди 12 години

Биби Натанияхо не е много с ума си. Той е грандоман и иска да влезне в историята. Израелския народ не иска тази война точно както и иранския народ не желаят война, Всички имат деца и всички искат да изминат земния си път без войни

61

Анонимен

преди 12 години

Америка воюва сама докато комунистите от бившия соц лагер си търсят ръжени с които да бъркат в огъна. Накрая иранския проблем ще се върне като бумеранг срещу руските ***