65

от Ванкувър

преди 12 години

Та мисълта ми беше не толкова за Гърция колкото за България.Възмущавате се от гърците,но те си живеят в Гърция и колкото и да си мислите,че са зле те пак са по-добре от БГ и много малко гърци са хукнали да бягат в чужбина.Тук в Канада гърци почити не съм виждал.А какво става с БГ?Толкова народ се изнесе.Политическата клика от последните 22 години ме изгони от България,изгони още поне милион хора от родината им.За това говорим.

64

Анонимен

преди 12 години

Еврейските гърци първо да искат еврейската страна САЩ да си плати дълговете към всички държави пък после да иска от Германия нещо.

63

мислещ

преди 12 години

Не ерчи баш толкова, че наистина те гърците могат и да поиска ревизия на съмнителното опрощаване на нашите задължения по репарации от нашето пресъствие там през хода на втората световна война. Известно е че когато са дошли на власт фашистка военната хунтата в Гърция е била изолирана от цял свят. Тогава само живковиска България, официялно контактува с фашистка Гърция тогава. През този период по съмнителен начин фашистка Гърция отпрости дълга на комунистическа България ??? Ревизия винаги идва.

62

до 78

преди 12 години

Колко си прав само страхливците и завистливите плюят срещу свободните хора, а в същото време ходят в Гърция да копат царевицата за жълти стотинки, дребни душици са българите робско племе.

61

най-добрите

преди 12 години

работил съм едно лято при тях и съм ги признал велики са бачках в кухнята и 5 членно семейство се въртеше на смени да върви подире ми само и само да не седна за 2 минути и така 14 часа и се оплакваха че ги болели крака ръце всичко все едно не аз ами те по 14 часа не спират измуфтиха 200 милиарда и сега ще измуфтят поне още 50 няма такива просто

60

разчистване на сметк

преди 12 години

Че то българите ако трябва да искат компенсации ха ха ха ха ха ха само от Гърция дето се вика ха ха ха ха ха ха стандарта на Холандия ряпа да яде ха ха ха ха ха .

59

до 73

преди 12 години

Хахаха това си е твой проблем страхливецо като не можеш на един протест да идеш ще живеееш в кенефчийската си дупка.

58

Сигутурас Накуракис

преди 12 години

Браво на гърците! Да му мислим ние простите българи или бълхари по-скоро.

57

до 69

преди 12 години

Алоооо оня с високия стандарт:)))) от де си бе кравар?То тука всеки се прави на бизнесмен.*** аре скрий се в нужника от който си излязал.

56

Папуляс

преди 12 години

Вулгари вийте мишки срещу велика Елада пак ще сте кенефчийските роби на европа. Радвайте се кучета безродни кога Меркел ви хвърли кокалче.

55

До 68

преди 12 години

Ако не беше този циониски европейски съюз, под управлението на комунисти и турци, без надзор от Европа, тук щяхме да сме фалирали поне 5 пъти до сега.Така че си трай!

54

до 68

преди 12 години

Дано се разпадне най-после циониския европейски съюз.--И отъкъде-накъде ЕС е ционистки?! Аз съм за, но не съм нито евреин, нито ционист. Така и стотици милиони европейци, които са граждани на ЕС - най-голямата икономика в света.

53

Анонимен

преди 12 години

Аз пък искам, всички български територии, за които има изтекли договори за ползване от Сърбия и Румъния да се върнат на България. В края на краищата договорите трябва да се спазват, нали, без значение, че са отпреди близо 100г.?

52

до 61

преди 12 години

Не разбирам как е възможно да плюете по гърците,които живеят много по-добре от българите?Когато стигнем техния стандарт тогава можем да ги критикуваме. --Много българи имаме стандарт, който е по-висок от гръцкия. Така че, по твоято логика, имаме право да критикуваме. А ти, мълчи и трай! И се хвани на по-добра работа, та и ти да имаш право на дума. Успех!

51

Анонимен

преди 12 години

Дано се разпадне най-после циониския европейски съюз.

50

от Ванкувър до 60

преди 12 години

Оооо не мога да причиня това на децата си.Ако става въпрос за мене,може би,казвам може би бих се върнал,но децата си не бих подложил на този ужас!

49

Анонимен

преди 12 години

Долу ЕС и Меркел.

48

Анонимен

преди 12 години

Гърция ще затъне, с или без помощта на Европа.Въпросът и защо бяха необходими тези милиарди траншове.Най-важното от всичко е, че инвеститорите нямат доверие в гръцката икономика.Това с колкото и помощи от Европа няма да се промени.

47

Честито!

преди 12 години

"Не знам какво си мислят европейците и нашето правителство? Коя икономика може да бъде спасена чрез обедняването на народа и упадъка на пазара? Какво да правят младите с 300 или 400 евро на месец в един от най-скъпите градове на Европа?", пита Елени Николаиду. Елени Николаиду издаде в Гърция книгата "Рецепти на глада". "От половин година насам престанах да си купувам обувки и облекло. Парите не стигат. Опасявам се, че това е само началото. Ние, гърците сме в предверието на ада", казва тя.А коя е любимата й рецепта от книгата? "Вземате един ***, настъргвате го на едро. Парченцата добиват кафяв цвят. Запържвате с няколко капки зехтин и го слагате върху сварен ориз. Не е като с истинско месо, но с малко фантазия поне прилича на сувлаки".Как да приготвим боб без боб? Или как да нахраним семейството с лъжица брашно? Днес подобни рецепти от времето на Втората световна война преживяват ренесанс в Гърция."Гладни сте? Нямате пари за месо? Омесете кюфтетата си от булгур. Вместо яйца използвайте желатин. Най-добре е да ядете много билки и зеленина. Стомахът не ги смила бързо и по този начин получавате илюзията, че сте сити. Най-важното - дъвчете много дълго и бавно!"

46

Анонимен

преди 12 години

Скапаните фашисти са длъжници на целия свят заради ВСВ тая държва наречена Германия трябва да бъде продадена на търг.