187

БГ

преди 12 години

На тази госпожа, ако баща и го разкъсат бездомните ***, дали пак така ще говори. Та нали жертвите на кучета са все нечии бащи, майки, синове или дъщери. Мислете преди да говорите, за да не настигне нещо подобно госпожо Боснева.

186

Анонимен

преди 12 години

Вие сте *** бе! Кой иска да има бездомни кучета по улиците? Със сигурност хората,които ги защитават са тези,които най-много искат да няма осакатени и гладни животни по улиците,но за разлика от вас,които ръсите единствено агресия и злоба,се опитват наистина да правят нещо по въпроса.Само една софийска фондация,която НЕ се издържа от вашите пари е кастрирала и задомила близо 4000 животни. Ама българина му дай да бездейства и злобее против тези,които действат..

185

:)

преди 12 години

Да внесем малко Виетнамци или Филипинци, те ще решат проблема ........ а и може ли да ги съди, че спазват традициите си .....

184

авджия

преди 12 години

язе обичам да избивам такива гадини само дето не дават с пушката между блоковете да се пуца иначе лесно...мама ви кучелюбска съвсем сме полудели с тия НПО само гепите кинти и създавате *** обстановка за живеете в БГ

183

Николай

преди 12 години

Нега ги избиват бездомните кучета! Те и селяните са ми завзели хубавия град! Искам си го обратно! Моля, г-жо кмет, по-твърдо пипайте по въпроса с бездомните кучета!

182

БЪЛГАРИНО....

преди 12 години

....НЕ ЧУВСТВАШ ЛИ ,ЧЕ ОТКРОВЕННО СЕ ГАВРЯТ С ТЕБ....А , ТИ СТОИШ, ГЛЕДАШ ТЪПО И СЕ ЧУДИШ КАКВО ДА ПРАВИШ...!В УСЛОВИЯ НА КРИЗА И КРАЙНА БЕДНОСТ В БЪЛГАРИЯ....СЕ ХАРЧАТ ПО 13-хил.лв.ЗА КУЧЕ...А СОБСТВЕНИТЕ НИ ДЕЦА ...СТОЯТ ГЛАДНИ ,ГОЛИ И БОСИ !ТГОВА ЛИ ТИ Е ХУМАНИЗМА ,БЪЛГАРИНО.....ДА МОРИШ ДЕЦАТА СИ ---И ДА ОТГЛЕЖДАШ КУЧЕТА?ИЗХОДА Е:...УБИЙ КУЧЕ ---СПАСИ ДЕТЕ....!!!!....убий ти -за да не убият утре твоето дете...или да го разкъсат на улицата!НЕ ЧАКАЙ ДРУГ-ВЗЕМИ СЕ САМ В РЪЦЕ!ИМА ОТРОВИ..

181

Анонимен

преди 12 години

Ще ги дезирфицираме , нема лабаво !

180

NIE OT BSP

преди 12 години

OKSANA KUCHETATA NE NI EBAT PO ULICITE A NI HAPIAT----ZA6TO DA GI SKOPIAVAME

179

boby

преди 12 години

Ще се оправим когато кастрират тия дето искат да има бездомни кучета по улиците. Ама де тоз късмет.

178

въпрос

преди 12 години

Защо не защитавате агънцата,теленцата,прасенцата,а само тези равъдници на ***-кучетата?

177

Анонимен

преди 12 години

Като си бил/а в Германия сигурно си видял/а,че отношението им към животните е на светлинни години от нашето.Всички реват против уличните кучета,ама 90% от имащите кучета ги развъждат на поразия.То не става хем да искаш да правиш бизнес от тях,хем да ревеш,че са ти в повече по улиците,че и на всичкото отгоре да скачаш срещу тези,които се опитват да ти оправят бакиите,защото със сигурност т.н"кучкари" са кастрирали и задомили повече кучета от екоравновесие..

176

Виена до 222

преди 12 години

Точно заради такива *** като тебе аз и почти други два милиона сънародници напуснахме. Но ти си мисли каквото искаш.

175

до 220

преди 12 години

... ще ти се.Когато се измъкнеш от България, тепърва ще усетиш дали ти се иска да се върнеш.А дотогава се подписвай с Виена, Бомбай или Сидни, колкото си искаш - писна ми от такива като тебе, "видели свят", да разправят в какви лай.а сме

174

Анонимен

преди 12 години

значи, трябвало да се кастрира кучето, и да се върне там откъдето е взето, за да не седи празна нишата и да се завъди друго ...а бе от коя ниша ги измисляте тия простотии? колко години живях в Германия, такова нещо като бездомно куче на улицата не видях. Явно ги кастрират по-добре там.

173

Виена

преди 12 години

Прочетох доста коментари крещящи за убиване на кучетата. Сега разбирам защо един мой приятел,които за нещастие е все още в България ми казва винаги да не се връщам. Само *** селендури с основно образование, ***,силиконки и мутри са останали в това тресавище,казва той. Сега вече му вярвам.Да, има нужда от кастрация,но не на кучета.

172

коко-хапан от помияр

преди 12 години

Нещо в нашата държава не е наред.Защо се харчат пари един *** да бъде хванат,обезпаразитен ,кастриран и след това върнат на улицата.Какво ще яде той там?Като огладнее става агресивен и разнася зарази.Защо сме водещи в Европа по заразени от тения?Явно *** са доволни,че живеят в развъдника за четирикраки и двукраки ***,наречен на името на една била велика преди 1300 години държава.

171

Анонимен

преди 12 години

6 млн. за приют-тая държава ни взема за канарчета. Винаги може да се намери адекватно решение,например вместо приют може да бъде направено заграждение с кучешки колибки.Въпроса е,че трябва да се краде максимално много и да се отчита дейност,така,че им е по изгодно кучетата да са по улиците и да си пълнят гушите за тяхна сметка. Освен това трябва да се регулира непрестанното развъждане на домашни животни в тази държава,защото много хора са го обърнали на бизнес..

170

Анонимен

преди 12 години

Е добре де значи могат да ги осакатяват но не могат да ги убиват?Очевидно е че кат се убиват кучетата те ще изчезнат.Ако само се кастрират те пак ще са си там същата бройка все така гладни пълни с болести и опасности.Винаги ще се намери някой потентен мъжки екземпляр да осъществи контакт с 100 *** и след няколко месеца ще се радваме на още 1000 болни,гладни и пълни с болести бездомни кучета.Изобщо тая със странното име Аксиния май само мисли как да прибира повече пари.

169

Анонимен

преди 12 години

аз да попитам, кучетата като не са виновни, че са на улицата, *** зашо ги трепете? Или те са виновни? А може би някой безотговорен първо си ги е отглеждал, а после ги е захвърлил на улицата ...А НПО-тата, тях кой ги изпусна та сега както са прегладнели, гледат откъде да откъснат някой по-сочен къс?

168

Blur

преди 12 години

МЕН НЕ МЕ Е СТРАХ,ЧЕ ЩЕ НИ НАЕБ.Т,А ЧЕ ЩЕ НИ ИЗЯДАТ.