81

киро

преди 12 години

Ако АЕЦ Белене е толкова скъпа и ненужна, тогава да дръпнат шалтера и на АЕЦ Козлодуй и да внасяме по-евтин ток от Турция и Румъния или ГЕРБ да раздадат безплатни агрегати с бензин на населението.

80

Анонимен

преди 12 години

Всичко си дойде по местата. Костов и Бочко се сдобиха с отдавна чаканите комисионни от няколко милиона. Българският народ със съдбата да оцелява с картофовъдство, овцевъдство и дъщери проституиращи по пътищата с турските тираджии.

79

Анонимен

преди 12 години

Руски вицепремиер днес заяви, че Русия може да се откаже от АЕЦ Козлодуй и централата ще трябва да спре да работи след няколко години или даже догодина. Така след АЕЦ Белене ще бъде затворена и АЕЦ Козлодуй, защото няма да има кой да монтира новия реактор и да ремонтира старите.

78

TCO

преди 12 години

Ако една централа струва 3-6 млрд и животът и е 30г., това прави от по 100-200 млн на година или само от инвестицията й. А колко се плащат за поддръжка, за построяване на останалата инфраструктура, за ново гориво? За рисковете няма да говорим. Я добавете това към цената на тока от ядрената енергетика и после му говорете за "най-евтиното" електричество. Най-евтино е, ама само на теория. Най-евтино е за тези, които САМИ могат да си произведат реактори. Защо мислите Иран иска? За нас е дръвце.

77

1

преди 12 години

TIA DA JE TAIA CENTRALA E NA ZAMETRUSNA ZONA AXXAX

76

za 78

преди 12 години

На река Резовска ще има АЕЦ сама на партийните ви събрания ,проста червена пръчко :)) .........къде ви намират такива *** ??!?!?!

75

До 73

преди 12 години

Обясни ми как са го сколасвали до сега без атомни централи,при население (забележи) 75млн.души,сега ми обясни защо тъпите германци,с най-силната икономика в Европа се отказва от атомните си централи.Дали си наясно,че мощността на Белене щеше да има 15% дял от производството на електроенергията в България.Ток винаги ще има,но БСП не могат да повярват,че за първи път България има собствено мнение,различно от Русия.

74

Гу'син Кръсник

преди 12 години

Краят на ядрената енергетика го положиха Чернобил и Фукушима. Идват нови методи................И колко от вас знаят ,че отработеното гориво от Козлодуй се съхранява под вода в един от резервоарите за охлаждане на централата ? Много чиста е ядрената енергетика , нали? Де са еколозите или Офчия Румен се стиска и не ще да плати един протест?

73

До Наблюдател

преди 12 години

Погледни си сметката за тока и ще разбереш истината. Зелената енергия е 10 пъти по-скъпа от атомната. Това превръща икономиката ни в неконкурентноспособна. За джоба нанарода да не говорим. Знаеш ли колко печелят производителите на зелена енергия. Колосални суми. Кой е собственик на мощностите. ***, Р. Овч. и Боко Кратуня. Те ти зелена енергия, като я искаш!!!

72

Патриот

преди 12 години

То и аз на негово място щях да съм бесен. Сега няма да си вземе обещаното от руснаците....:))) Никой не дава пари за несвършена работа :))))

71

хах

преди 12 години

никаква антикризисна мярка нямаше да е, защото българия трябваше да плаща стотици милиони вноски за цената на централата, докато кризата продължава! Всъщност ББ затова се отказа от тази централа - защото след няколко месеца ще трябва да плати едни 700 милиона по едни облигации и ако централата беше останала, нямаше да има пари и щеше да падне правителството и да стане като в гърция, докато гоце си почива на някой остров, взел комисионната си безродника мръсен

70

Анонимен

преди 12 години

Някакви хора се позовават на гугъл и ми обясняват, че ядрената енергия била най-евтина. Я потърсете пак! Най-евтина е само ако не смяташ инвестицията в централата и това, че ще трябва да я затвориш след 30 г. Германците официално обявиха, че затварят всички ядрени централи до десетилетие и няма да отварят нови. Германците *** ли са според вас? Дали защитават националния си интерес? Пропаганда за неосведомени *** е това, *** на гоце!

69

дет вика един

преди 12 години

ашколсун на таз бъдеща трагедия за държавата ,почнаха я ,и докато не я загробят нацяло няма да се спрат тез шлангове,физкултурници ,стругарчета и старшинки ,евала за далновидната им политика .дет вика свако желю ,,КВА Я МИСЛЕХМЕ НИЙ,КВА СТАНА ТЯ

68

кандидат-член

преди 12 години

Ще ставам член на социалистическата младеш!! Ще бъде много вълнуващо, ще се обръщам с "другарю" към внуците на патизаните с кървави ръце и на бащите им с тлъсти банкови сметки в чужбина. Ще свалям "другарки" облечени с оскъдно облекло на Виктория сикрет. Ще ходя по другарски срещи, ще се запозная в вождовете Гоцко и Станиш. Какъв живот ме очаква, ех!!

67

Анонимен

преди 12 години

Сега е редно виновниците за злощастният проект "Белене" и хвърлените грешни пари по него, да бъдат изправени пред народен съд !

66

Анонимен

преди 12 години

GOCE AIDE STIGA SI SMARDQL...KREMAL I S PARI DA TE ZATRUPA,WSE SA6TIQ 4ERVEN SMRADLIOSI OSTAVA6 "OT WEKOVE I ZA WEKOVE".....

65

Васо

преди 12 години

До Наблюдател. Постигат го с пари бе отворко. Ама имат пари да си го купят. Като скочи у нас цената няколко пъти каква ли песен ще запееш?

64

Анонимен

преди 12 години

71-ви, алооо, ти явно си много *** човек и явно никога неси виждал такива обекти закоито говориш. *** виж в какво се е превърнал терена на тези "съвременни" възобновяеми източници или ВЕЦ , *** точно до Мездра има един такъв построен нов. *** и виш как са съсипали природата и как са образували блата и мизерия. А КПД-то всравнение с АЕЦ е мнооого по ниско.

63

Анонимен

преди 12 години

Понеже турците са по-прости от нас,строят 4 руски реактора,един от които на р.Резовска като този за Белене.*** народ сте и такива ще се останете.

62

.

преди 12 години

Щом Гоце лае значи е свършено нещо добро. Сигурен индикатор.