174

Анонимен

преди 12 години

Защо не направим инсталации за производство но Браунов газ?Чрез системата на Браун 1 kW час електричество е равен на 340 л. газ.В 1 литър вода се съдържат - 1860 л. газ, както и обратното. По време на изгарянето, газът имплодира което създава 1859 празни части ( вакумни части ) за една част вода.1.8601 : 3401 = 5.47 kW час.

173

Распутин

преди 12 години

В АЕЦ-Белене би инвестирал само инвеститор-самоубиец! А такъв инвеститор не може да има такива пари. Много по-рано би профукал ВСИЧКО, КОЕТО ИМА...

172

Анонимен

преди 12 години

Двер - ти не разбра ли, че евтин ток няма да видиш в България! Знаеш ли през колко ръце минава, докато ти бръкне в джоба? А сега си го представи ПОНЕ 4 пъти по-скъп! И то ако не го вдигнат руснаците в движение още! За тока от Белене си говорим.

171

Рашо

преди 12 години

210, ти това верно ли го верваш това, дето го пишеш?АЕЦ-а дава тока на 4-5 стотинки. ТЕЦ-а и ветропарка на AES го дават на 36 стотинки. Колко е средната цена, която плащаме? Кви руснаци, ква мафия те тресе, не става ясно...?! Ама прав е пича 214 - много свобода ви се събра и на вас...! хахаха

170

hes

преди 12 години

Крис, тоно обратното е - една АЕЦ при терористична атака е желана мишена на терористите. АЕЦ Козлодуй се охранява от летище в състава на 1д ПВО Божурище. Летателна ескадрила "Дива котка". Защо не попиташ колко струва това годишно на данъкоплатеца? И защо тази сума срамежливо не се прибавя към "евтиния" ток от АЕЦ? Защо не направиш справка колко бойни полета имаше по времето на конфликта в бивша СФРЮ?

169

До 215

преди 12 години

Не 300%, а 700%(8 пъти!!!)

168

666! СУПЕР...

преди 12 години

....ПОЛИТИЧЕСКИЯ МАЗОХИЗАМ НА БИВШИЯ ПОЖАРНИКАР ШАШНА ЕМИРА НА КАТАР ...ДОКАРА ИСТЕРИЯ НА ПУТИН ..ДОКАЗА НА МЕРКЕЛ ЧЕ Е ПРАВ БИСМАРК ЗА БУЛГАРИТЕ ЧЕ СА КОНЕКРАДЦИТЕ ОТ ПОРЕЧИЕТО НА ДОЛНИЯ ДУНАФ...ХИХИ...И ПОКАЗА НА ТАПАНАРА БАРОЗКО ЧЕ БУЛГАРИТЕ СЕ РАДВАТ НА 5 ? КОИ ТОИ ИМ ФРЪЛЯ У КАНЧЕТО...Е ТОВА Е...НАИ ИЗЛИШНА У ТАЯ КАРТИНА Е БАНИЧАРКАТА КУМИСАРКА КРИСТАЛИНКЯ...БКП ПАРТИИКА ОТ ДИВАТА ПРОВИНС...НА ЗАПЛАТА ПРИ СТАЛИНИСТА БАРОЗКО КОИ УПОРИТО РАЗБИВА ЕУРОП УНИЯТА...ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО УВАЖАЕМИ ...

167

Анонимен

преди 12 години

Толкова ограничени хора са се събрали тук, че просто нямам думи. Имаме 4 (четири) спряни атомни реактори всеки от които може да отрови татковината ни за стотици години напред и те ми говорят как АЕЦ били най-екологични. Строели цех за рязане на реактори - брей голямо рязане ще пада, ама друг път щото парите са ги профукали. Складирали ядрените отпадъци и чакали да ги откарат в специално хранилище, ама ние щото нямаме такова трябвало да платим на някой да ги откара, но пък нямало пари!

166

Распутин

преди 12 години

СРЕДНА СЕБЕСТОЙНОСТ на вятърната енергия в САЩ за 2011 г - 4 цента/кВтч... Де Киро на кирия с 30 цента/кВтч от АЕЦ Белене...

165

Анонимен

преди 12 години

национален предател ....!!!!мизереници негодници предатели ченгета ходете се онождайте със себеподобните си ***

164

до дзвер

преди 12 години

Ами прочети истината а не сводките на ФСБ и ще рабереш колко е истинската цена на тока от Козлодуй, а от АЕЦ Белене тока ще е 100-300% по-скъп заради лихвите по кредита и новите задължителни посредници на изхода на централата набутани ни от руската страна.

163

do 187

преди 12 години

Е те сега разбра ли колко беха умни комунистите, като забраняваха свободата на словото?! Ти си пример защо не требва да се дава право на секи да пише и говори! Как можа толкова простотии и глупости да изпишеш у 4 реда?!Бъгария има ядрена енергетика от 40 години и не само, че никой не е пострадал, ами де що контролни органи имаше по света, сичките се извървиха от тук и никой не можа да се хване за една бурма, за да ни спрат АЕЦ-а. Спреха го по ПОЛИТИЧЕСКИ, да кажем търговски причини - евтин ток!

162

bbb

преди 12 години

Нагъзонародна турбина ще направите накрая!!!

161

дзвер

преди 12 години

Абе щастливец, абе ***...Колко е тока от АЕЦ-а бе, знаеш ли?А колко е от "екокюмура" на AES?С пиян като изтрезнее, ще се разбереш, но с *** никой не може.

160

щастливец

преди 12 години

Евтиния ток от български АЕЦ е мит най-вече заради съществуването на социалистическата енергийна мафия.Тока излизащ от Козлодуй се оскъпява от задължително набутаните ни посредници от руската страна, която ни продава ядреното гориво.

159

дзвер

преди 12 години

Та де е оня с шистовия газ.На какво ще заприлича Добруджа от СТОТИЦИ кладенци само за проучване.Де е сега оня ***, според който с един-два кладенеца ще се разбере колко газ има?*** са и Мавъра и МаЛтинчо.

158

Анонимен

преди 12 години

Целия свят мечтае и строи ядрени централи , само ние се натискаме да се върнем , към каменната еряа ! Вече съм сигурен , че умишлено искат да закрият България !

157

Анонимен

преди 12 години

без АЕЦ с тази "зелена енергия " не ми се мисли на какви цени отива електроенергията ,по мое виждане с 10 % годишно ще се вдига със сигурност в близките 5-6 г Това за газова централа само на *** може да му хрумне ,минаха годините когато газта бе без пари

156

Немеца

преди 12 години

Нали Боко обясняваше как си требе диверсификация на мощностите в България. Ще ми обяснява, че с АЕЦ съм се заробвал за Русия. А една газова ТЕЦ от кого ще взема газ бе. Тоя хептен ни взе за мезе. Толкова *** държавник като Тиквата, България не е имала в своята над 1300 години история. Или смята, че американците ще копат шистовия тука, който така или иначе не се знае има ли го няма ли го, ще ни го продават на тройни цени, а ние ще заголваме дупенце и ще си подаваме един на друг вазелинчето.

155

Анонимен

преди 12 години

България има четири спряни реактора и не е рециклирала нито един - срам и позор. Проблема с рециклиране на спрените реакторите, отпадъчните силно радиоактивни води и заразената почва струва МНОГО ПАРИ. Само за един реактор пълното рециклиране и възстановяване на терена в първоначалния му вид се изчислява на 8 милиарда лева!!! 8 000 000 000 лв !!!