119

fuck off

преди 12 години

eee barvo bravo edno hubavo ne6to da se slu4i v bg.no nemoga samo da razbera za6to samo tozi *** sa gramnali.ami gramnete i ostanalite 6te ima pari4na nagrada.i bez tova sa paraziti i na nikomy nujni.raztrel i tolkovapozdravi na tezi koito sa go gramnali-bravo mom4eta edni istinski maje da ima v bg

118

2 в 1

преди 12 години

Шкаф във Шкафа.

117

наблюдател

преди 12 години

...мисля, че с право отлагат приемането ни в Еврозоната. С такава правосъдна система и корумпирани съдии - ето какво се получава...Жалко за "Европейската България" !!!!!!Цялата ни правосъдна система, заедно с изпълнителите и - е просто един голям фарс, свързан с печеленето на много пари......

116

какво става

преди 12 години

мутрата си замита следите

115

до 150

преди 12 години

Не знам какво е "гарантирано" от ГЕРБ, ама поръчковите убийства и отвличания сега са в пъти по-малко от тези за периода 2005 - 2009 г.!Дори май са повече по време на тройната ламя, отколкото през 1995 г.! Не знам какво целиш с такива пропагандни лъжи или си мислиш, че като повториш лъжата 1 000 пъти .... става "истина"!

114

Анонимен

преди 12 години

Добре дошли обратно в 1995-та година, гарантирано от ГЕРБ!То е ясно че нито един от истинските организатори на тая банда не е в ареста.

113

Анонимен

преди 12 години

Принципно,такива не трябва да живеят! Но ако имаше нормална държава,обаче,с нормални институции,то този Шкаф ли е,скрин ли е, щеше да е жив,защото в момента щеше да е в затвора с присъда от 30-40 години!!Но тъй като не живеем в нормална държава,отношенията ще трябва да се регулират чрез улично правосъдие! И отвлечените и отвличащите са за едно и също място,защото и отвлечените бизнесмени са същата престъпна *** като и отвличащите,но чрез други престъпления!

112

до 137

преди 12 години

Що за човек трябва да си за да "харесваш" наглите?!Вероятно фен на гоце и трактора или индивид, чиито доходи и съществуване са в пряка зависимост от разни гоцета... Потресаващо!!!

111

от отвлечените

преди 12 години

шанса за живот на другите нагли е самопризнанието и доживотен

110

Анонимен

преди 12 години

МАФИЯТА НА ГОЦЕ И ТРАКТОРА ЗАЛИЧАВА СЛЕДИТЕ.АМА ВСЕ НЯКОЙ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ДА СВИДЕТЕЛСТВА СРЕЩУ ТЯХ.ЗАТВОР ЗА ГОЦЕ И ТРАКТОРА---ПОРЪЧИТЕЛИТЕ НА НАЙ-УЖАСНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ.

109

факти

преди 12 години

Бягал 150м. простелян в краката.Явно е познавал убиеца/убийците/си и е побегнал.Кой е трениран да стреля в краката по бягащ човек-полицаите...За мен е очевидно че има замесени полицаи,а този "красавец" е пуснат на свобода точно за да бъде отстрелян...Просто факти.В сраната на мутрите е така.

108

Анонимен

преди 12 години

139Бе то медиите отразяват мненията на Боко и Цоко, а не реалните факти!

107

Анонимен

преди 12 години

136Дай Боже такова правосъдие и за теб! Така България ще стане едно по-добро място за живеене!

106

Анонимен

преди 12 години

Колкото повече опознавам нашите "бизнесмени", толкова повече харесвам "Наглите", ако са те де!

105

шшшшш

преди 12 години

правосъдието беше абсолютно точно за този наглец.иначе трябваше да го храним в затвора.

104

Пъзел

преди 12 години

Оставили го вкъщи за да им е лесно да го елиминират ако е готов да свидетелства :)Елементарно, ушев. измислете друга постановка, че тая вече я гледахме!

103

Анонимен

преди 12 години

129За всеки загубил дело няма страна, която да не е правова държава! Ха на бас!

102

@!!!!!!

преди 12 години

Крайно време е да се потърси и отговорност от тези,които търсят такава!Сиреч крайно време е съдии и прокурори да почнат да влизат в затворите!Тяхната работа е изключително сериозна и когато някой не си я върши добре....трябва да може да бъде контролиран!Сега някой може да ревне,че не съм прав,но ще кажа че ако наистина не съм,то всичко това няма да се случва!БЪЛГАРИЯ ЧЕ СИ ОСТАНЕ МНОГО ДАЛЕЧЕ ОТ ЕУ МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО....(ЗА ВСЕОБЩО СЪЖАЛЕНИЕ)

101

Анонимен

преди 12 години

Няма ги 6 милиона от отвличанията. Ясно е, че са давани на някой по-нагоре. Такива като Кирилов са заработили по 20 -30 хилядарки ....и дузина куршуми, ако не мълчат.....за Човека отгоре, вероятно на високи позиции я в престъпния свят, я в полицията?!

100

Анонимен

преди 12 години

Ми Боко и Цоко може да ги е страх и този да не ги издаде, както онзи в Шуменския съд!