24

Анонимен

преди 12 години

До скоро бяха капаните на Тройната коалиция , сега къпаните на Трайков ! Има ли някой , който да не е виновен на Банкянския Гений ?

23

Анонимен

преди 12 години

И за Трайков - СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕН!

22

БСП-ОЛИГАРХИЯ

преди 12 години

Другари,Конгреса ще се проведе на стената на Язовир Цанков Камък.Молим всички членове и симпатизанти да си носят въжета и тежести.Примките ще ги слагат лично Пръдналов и Серналов

21

Анонимен

преди 12 години

Е как хем преля чашата-хем го искаш за съветник..А сега, кажете кой говори глупости????!!!

20

Признание

преди 12 години

Трайчо кажи си!!! Кажи номерата на сметката по която постъпват парите(контрабанда, бонуси) и ще имаш подкрепата на народа.

19

Анализатор

преди 12 години

Той лично/Б.Б./ не е повлиял за решенията за лукойл и Белене , но пък те били лично негови . Някой ще преведе ли това безумие или отново ще си го приемем за нещо нормално

18

Анонимен

преди 12 години

Кутевците ,как сте настроени днес.Има ли,материал за оплюване.Колко и да се напъвате,вече сте бита карта

17

странжата

преди 12 години

Стана тя каквато стана ,ако се укаже че и Делянчо Добрев няма диплома.!!!После пак ще ни се обеснява как не догледали, как не разбрали ,как повярвали и т. н.Мирослав -главата повярвал -и никаква отговорност и за Калина и за другия там назначени от него на доверие без дипломи - това не е ли подсъдно да мамиш и заемаш постове в държавната администрация?

16

Анонимен

преди 12 години

Значи недоверие била причината! Понеже преди една седмица нещо за някъв плаж се спрягаше, а тая седмица недоверието изби на преден план. Остава да гадаем какво ли ще е другата седмица. Смях :))))

15

Ivan Grozni

преди 12 години

Мутрата цял мандат се орпавдава с предишните комунисти... сега подхвана министрите си....

14

зрител

преди 12 години

Цитат: "КАПАНИТЕ НА ТРАЙЧО ТРАЙКОВ" !?!?!?Ако някой още не е разбрал,кой му е виновен за поскъпването на всичко,управленската немощ и икономичесия хаос,то универсалният виновник са"КАПАНИТЕ НА ТРАЙЧО ТРАЙКОВ"Да не си помисли някой,че са Партията,Правителството и лично Другаря........ТРАЙКОВ Е ВИНОВЕН,ха-ха-ха-ха.....

13

Анонимен

преди 12 години

Аве, нищо не му разбрах на Бойко! *** мъглявите обяснения, нямал му доверие? Това да не е било лична връзка, та да говорим за доверие? Да не говорим, че недоверието си е признак за параноя и страх.

12

Черен Петър

преди 12 години

Всички тикви на бостана имат шанс да узреят.

11

Анонимен

преди 12 години

В тази държава няма най-голям скандал.То няма скавдали изобщо!Не си спомням в новата ни история първи държавник да е издигнат от народа, каквато е идеята за демокрацията по принцип.Вероятно един Стамболийски, ама и той знаем как свърши.Всички идват и казват как ще ни оправят.От оправяне ми се разпра г.за!Но тези ще си ходят.жалкото е че никой свестен няма на хоризонта.Как успяват все да ни доят се чудя, как все намират от къде да краднат. Нищо хубаво не ни чака!

10

Анонимен

преди 12 години

Тоя как можаха да го изберат! Толкова *** Премиер никога не е имало! *** ама крадлив! И с цяла шайка имамници около него!

9

смех

преди 12 години

Явно вече няма да е виновен Станишев,а Трайков:))))

8

народът

преди 12 години

Абе Боцко то и народа ти няма доверие *** на теб не ти пука и продължаваш да ни вкарваш в батака!

7

тъп и прост

преди 12 години

ББ забрави и още един виновник - Станишев ... но вече не е сам и *** си и компания Трайков.Това твойто е , с извинение към всички,- кой ми *** в гащите !!!ОСТАВКА И ЧАО

6

дА

преди 12 години

Трайчо е *** ,но тъпанара е борисов щото не разбрал с кого работи.3 години управление на мутри и калинки и още не е фалирала държавата, да целуват ръка на БСП , ако не беше резерва които боко харчи вече да са ги убили гладните с камъни.

5

Анонимен

преди 12 години

БОЙКО така ли се прави политика ,човека който ти правише политиката с турция го изрита и сега сам се кланеш на ердоган ефенди н Българите виждат ,че на излага .