24

Тихомир Томов

преди 12 години

До 20 години франция ще е населена само от маймуни и фрянцузите ще изпитат какво е търпимост върху гърбовете си

23

KOKO

преди 12 години

Ами на французите им писна да ги натискат и дори съдят за расизъм,ако споменът че някой е евреин веднага му лепват дело и го ударят по джоба.Как ще изискваш от народа на една католическа държава да уважава друга религия.Нали Господ казва,не се срамуваu да се наречеш християнин и разпостранявай християнството на Земята!!!Евреите в Израел,арабите в Африка и Европа ще се изправи

22

Кой бе, аз ли?

преди 12 години

Антисемитизмa в цял свят се спотайва под повърхността, мене ако ме питате. Ама нали никой не ме пита...

21

1

преди 12 години

Нищо лошо няма в тези училища изучаващи религия.Аз съм български родител но живея от 30 години във Франция.Моят син учи в католишко училище от колеж до гимназия.Имаха по 1 час седмично религия,изучават културата на католиците,протестантите,християните и т.н.Учат те на морал.В двора на училището има църква и който е практикант влиза и се моли,молитви в час няма.Училищата са частни,но всеки плаща в зависимост от годишния доход.Правят посещениея на градове и държави настоятелството плаща на беднит

20

ДО 22

преди 12 години

АБСОЛЮТНО ТОЧНО КАЗАНО - ТЮРКО НОМАДИ (***)

19

Анонимен

преди 12 години

и ква стана тая

18

TTT

преди 12 години

Долни *** простотий - такова понятие като АНТИСЕМИТИЗЪМ Н Я М А!!!!! Защото , за да има антисемитизъм логично е да съществува СЕМИТИЗЪМ - също Н Я М А!!! А ако все пак говорим за някаква форма на антисемитизъм , то съвсем определено е от страна на евреите спрямо арабите!- научно е установено и доказано , че ЕДИНСТВЕНО АРАБИТЕ ПРИНАДЛЕЖАТ КЪМ СЕМИТСКИТЕ ПЛЕМЕНА И СА СЕМИТИ!!! А *** евреи са от тюркско-номадски произход!!!

17

offffff

преди 12 години

Я СТИГА - КВОТО СИ НАДРОБИШ , ТОВА СЪРБАШ !!! АКО ВООБЩЕ Е ИСТИНА ТОВА ЗА УБИТИТЕ ДЕЦА , ТЪЖНО ТОГАВА , АЗ ОБАЧЕ НЕЩО НА ЕВРЕЙСКИ ЧАЛЪМИ ВЯРА НЯМАМ - ТЕ СА СПОСОБНИ НА ВСЯКА МЕРЗОСТ ПОЗНАТА НА СВЕТА ЗА ДА СТОРЯТ ДРУГА ОЩЕ ПО-ДОЛНА МЕРЗОСТ ( СИГОР ИМА СВЕСТНИ ИЗ НИСКИТЕ ИМ КАСТИ ,НООО НЕ Е СИГОРНО !!!!!)

16

Анонимен

преди 12 години

До 16 били ни осведомил за коя съседна страна става въпрос

15

анонимен

преди 12 години

АКО БЯХА БЪЛГАРИ НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ПИШЕ

14

do 15

преди 12 години

Не знам точно коя партия имаш предвид,но президентската кaмпания я прекъснаха заради евреите консерваторите на клоуна,крайно десните на Le pen,социалистите на Олан,само комунистите на Мелан6он и сентристите на Баъру продължават.

13

Анонимен

преди 12 години

Всечке виждат антисемитски прояви, а никой не вижда геноцида, който извършват тия хора над съседни страни.

12

ринго

преди 12 години

най силната националистическа партия е във Франция и дано спечелят власта че им се смени фасона на франсетата изглеждат все повече като араби или ***.Дори ги управлява потомък на евреи Сарко затова пее в един хор с евреите от САЩ и тези от Палестина.А много вероятно да се е вдъхновил мотопедиста от норвежкия килър и да е прегърнал идеята за чистота на нацията .Трудна работа с едно пищовче не става...

11

Анонимен

преди 12 години

До 9 забравяш Иисус , Апостолите , първите мъченици , първите християни , първата чааст на Библията , все такива подробности и най вече , че ако я янмаше Голгота нямаше да го има и Христос.

10

AHA

преди 12 години

Не ги съжалявайте французите,те знаят че нямат мощна икономика като Германия а имат почти същият стандарт на живеене.Тия араби и евреи са от бив6ите им колонии дето са крали.Не знам дали сте ходили в Лувъра,но всички картини,склуптори cа откраднати от африка.Продажна нация са,женят се за мюсюлмани и чисти французи са само старата им буржоазия

9

Анонимен

преди 12 години

Мачкай, Миньоро...

8

555

преди 12 години

донякъде ги оправдавам - страната им прелива от емигранти; ако сте попадали в някое парижко гето, знаете за какво става въпрос. Милиони чужденци от всички възможни раси прииждат към развитите европейски страни и ги превръщат в мулти етническа ***, защото мн малка част от тези хора са образовани и успяват да се интегрират.

7

AYYYYYYYY

преди 12 години

Евреина Юда предаде Христ,юдеизма е сатанизма...анатема

6

Анонимен

преди 12 години

"Франция е особено чувствителна към своята еврейска общност" демек франция под контрола на евреите и никой няма право да им се бърка в работите. Във франция има толкова много евреи че е трудно да се нарече франция и като следствие сарко президент. в момента евреите разпалват война против мюслимите, която трябва да се пренесе в иран, сирия и т.н. едновременно с това ще изгонят мюслимите. а християните както знаем са си душички, каквото каже чичо евреин веднага се изпълнява, а чичко евреин обича роби:))

5

Анонимен

преди 12 години

Франция си просят "омиротворяване"! Щом са си позволили да посегнат на свещената еврейска раса по такъв брутален начин. Чакаме еврейската *** САЩ да разположи самолетоносачите в атлантическия океан.