121

Рамбо Кючуков

преди 12 години

Що ми слагате минуси на 118? Това, което съм написал е вярно.

120

jen

преди 12 години

Айде стига де, като проституират и крадат в Европа са българи, като трябва да вземат едни пари са роми. Тия пари да отидат за болниците, училищата или все тая къде, но да отидат за българи! Не знам за друго дали бих скочила да протестирам ама ако продължава тая *** история бих отишла до парламента да метна някое паве! Просто отказвам да плащам данъци и в същото време да ме е страх да влезна в държавна болница, а *** да им строят къщи за милиони! Да си ги прибират и да си ги интегрират!

119

Европеец

преди 12 години

Българите не ревахте като купувахте до 2009 г. панелки по 1300 евро кв.м и тухлени жилища по 1800-2000 евро кв.м. От глупост и от алчност се забатачихте с кредити за цял живот и сега изплащате жилища, които в момента струват почти два пъти по- малко, отколкото като сте ги купили.

118

циганизация в Бг

преди 12 години

Кирил Рашков ---президентцарица циганица Костадина ---министър на външните работиминистър-председател --Ал.ПитроФ---стар закрилник със МенТа Стоянова Румен Петков --МВР---коалиционен партньорФилчев ---министър на Съд. система ....спасител на Кирил Рашков от 30 годишен затвор

117

Анонимен

преди 12 години

ей *** искам да те заколям като *** и да извърля червата ти в някой кенефтака ще процедираме със всички ромище им помагаме да се интегрират по-лесноще им отваряме главите с брадва и така бързо всички ще ги превърнем в "отворено общество"

116

outsider

преди 12 години

За пореден път ще направят тази грешка да настанят *** в блок. Изглежда опитът на нищо не учи нашите общински и държавни власти. Ще похарчат парите, ще ги настанят и след време блокът ще бъде без врати, прозорци, дограма, парапети на стълбите и терасите, и въобще ще е готов за събаряне. На *** трябва да се строят само самостоятелни къщи, те в друго не могат да живеят. Отделен е въпроса доколко има смисъл изобщо да им се строи нещо.

115

;;;;

преди 12 години

Подобни жилища ги има в цяла европа ,новмално е. За социално слаби граждани,не само за роми.Всеки,който е бил в някоя европейска държава го знае.Лошото е,че в бг не се спазват законите!!!! независимо какъв си българин,турчин,***,арменец,руснак и т.н трябва да са "еднакви" пред закона. ще има развитие само тогава.но за съжаление тук се делим на бедни и богати,няма значение какъв си ,има значение дали имаш пари,ако не .. си "нищо"

114

Анонимен

преди 12 години

Аиде къде е Сидеров сега или ВМРО мишки популисти гадни

113

ицо

преди 12 години

Какви къщи какви пет лева бе,трапове трябва да се изкопаят за тях и да бъдат заринати вътре,ама нека хак да ние на нас...Толерантност от страна на еврообществото,само искам след 1 година от построяването им да дойдат и да видят на какво ще приличат селищата,на едно голямо бунище,а ние ще сме им платили тока и водата която са изхарчили за тази една година.

112

Айшето

преди 12 години

Чшае шукарийе, нашо е вече цело Булгарийе...Изкам утре някоа слугиня българка . заповядвам ви, роби наши български.

111

НФБ

преди 12 години

толкова плодородна земя пустее. но ромите не искат да я обработват а налитат на готовата продукция!Кой да ги организира в ТКЗС?И по тошово време нямаше ром с мотика!

110

ksenofob

преди 12 години

това е то .... в тая държава няма дискриминация едни могат да крадат лъжат мамят да убиват , а ние имаме право да ги дундуркаме

109

ЕС

преди 12 години

Това е предупреждение към българите ,..........за да се изнасят от Бг.....!Действително това ще е първата в света --*** ДЪРЖАВА ---БЪЛГАРИЯ!Какво ли ще правят тогава ---политиците ?

108

Анонимен

преди 12 години

Това е ДИСКРИМИНАЦИЯ на расова основа европеиският съюз се подиграва с Българите какво означава "етнически групи в неравностоино положение "ми то всички Българи сме в неравностоино положение спрямо другите Европеици да дадът и на нас

107

???

преди 12 години

еее боже не ви ли писна бе? колко пъти *** ограбват стари хора, колко пъти бият и убиват, колко още ще чакаме и търпим? не искам да емигрирам, но не искам да живея в магналия! стига им давахте, това е дискриминация за българите! на болните пенсионери в българия кой ще построи нещо, на децата в училище кой ще помогне, само за тая *** *** се грижите, а те ни тъпчат!

106

Рамбо Кючуков

преди 12 години

до 94 Ели95% от българите си имате собствени жилища. Никой не ви е виновен, че вместо да живеете в тях, ходите по разни квартири.

105

Анонимен

преди 12 години

Това е война.И ЕС иска да унищожи България.Трябва да се воюва.Ако направят нещо за тях рушете, саботирайте, пречете.Не купувайте от ***.Не давайте пари на мними просяци ***.Помагайте на Българите.Обичайте България.

104

Анонимен

преди 12 години

Не можеш да ИНТЕГРИРАШ този, който сам се СЕГРЕГИРА!Избират си определени райони, квартали, села и се набутват всички там - после го осират и обезобразяват, но това е друг въпрос!Те ИСКАТ да са ОТДЕЛНО!Казват "от наш`та вера"-независимо дали става въпрос за ***-мюсюлмани или християни.Важно е да е ***.Те самите се наричат ***, гордеят се с това,присмиват ни се че им казваме роми!Не признават ЗАКОНА в държавата,живеят по родово етнически правила-купуват и продават децата си като добитъ

103

Анонимен

преди 12 години

ЕЙ *** ЩЕ ТИ *** НА ГРОБА

102

НФБ

преди 12 години

показно за интеграцията...всеси министър да осинови по едно ромче!хайде дон боко да нареди сега на своята администрация да реализира този проект както с бонусите...Трябва личен пример от вожда!