12

Анонимен

преди 12 години

Та казвам аз,понеже нямаолиои хлябът еот мъката по-чер,един е лозунга:Терора долу!Съюз със СССР!

11

Ердоган

преди 12 години

Откакто влязохте в Свинския Съюз,всичко скача,бе комшии.Само заплатите ви не мърдат.Защо така? Как я смятате да продължите?

10

Анонимен

преди 12 години

Що се оправдават с бъдещите цени на тока? Токът ще поскъпне едва през юли!

9

СПЕТЕ СИ СЛАДКО

преди 12 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ !!!! ТЕ ТОЛКОВА МИРЕН ГЕНОЦИД ЗА СЕФТЕ СЕ ПРОВЕЖДА НА ТАЗ ПЛАНЕТА !!!:))))))))))))))) КВО СЕ СЛУЧВА - МАЙ ФЛУОРА В ВОДАТА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА , А ??? ПОСЛУШАНИЕ И НИКАКВА СЪПРОТИВА ПРИ ЗАКОЛЕНИЕТО ????? ТАКА ЛИ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ВЕЛИКАТА ИСТОРИЯ НА РОДЪТ БЪЛГАРСКИ ,КОЙТО СЕ Е ЗАСЕЛИЛ ПОД РЕКА ДУНАВ ??????? А???

8

ббб

преди 12 години

Добре тук сигурно чете някои политик,нека ми обесни на къде вчужбина няма работа тук няма работа,какво да правя,какво да ядем?или да умра?

7

до 5

преди 12 години

Ей глупакТи където отиваш,ние от там се връщаме-ламер пропадналЩе те намеря по линкчето дето си дал да ти стават реферали и ше хванеш вирусите,*** малолетен от село

6

Жо

преди 12 години

СПОКО, няма да има поскъпване на хляба! Е, ще намалят грамажа- вече ще бъде по 550 грама, така че, недейте да говорите за УВЕЛИЧЕНИЕ, а за НАМАЛЕНИЕ :))

5

до 4

преди 12 години

ДРУГАР ще викаш на майка си на любовника ***

4

Анонимен

преди 12 години

Ще ви *** майката грозна, докарахте ни до просешка тояга, *** мутра смотана некъдърна.... вдигни заплатите и пенсиите, само цените вдигаш.

3

до 3

преди 12 години

*** ГЕРБЕРСКИспомни си поговорката - НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБАИначе се прави на модерен,колкото си искаш.Яж ла*на

2

Лавина на цените

преди 12 години

Здрасти Боко,как си?Много искам да с*р*м у устенцата П.П. на бас,че от НСИ ще излезат на края на годината и ще "заявят сигурно" , че инфлацията е 2,3 %

1

ГЕРБераст

преди 12 години

Гарантирано от ГЕРБ ! Като няма хляб,яще пасти...може и асфалт !