56

maki

преди 12 години

Тази година-не.Догодина като минат изборите в Америка-да.Избирателите не искат война,а парите идват от евреите.На това му се вика-и вълка сит и агнето цяло.

55

Анонимен

преди 12 години

до 67:"Ами Иран искат да си правят атомни бомби, освен това президента им каза, че ще изтрие Израел от лицето на земята, ти ако си на мястото на Израел какво би направил!? Като не искат мир иранската управляваща върхушка ще получи бомби."Така ли, на тебе върховният аятолах на Иран сигурно ти се е обадил да те информира, че Иран искат да правят атомни бомби - затова си толкова добре осведомен. Американското разузнаване потвърди, че в момента няма данни за разработка на ядрено оръжие от Иран. Всичко друго е спекулации и борба за петрол. Иран никога не са нападали друга страна. Президента им никога не е казвал, че ще изтрие Израел от лицето на земята. Точните думи са "избиването на палестинците от Израел, този позор трябва да бъде изтрит от историята" - това за изтриването от картата на земята е чиста лъжа и пропаганда. В Иран живеят много евреи и за тях има запазена бройка в иранския парламент, Иран никога не заявявал, че ще унищожава Израел. Защо ли ционистите са отказали предложението на Хитлер за еврейска държава в Мадагаскар, който е райско кътче, ами са искали да се заселят в тая пустиня където са сега и където е суша и нищо не расте - ами заради амбициите да управляват целия близък изток и заради петрола. Конфликта с Иран има толкова общо с разработката на атомна бомба от Иран колкото и химическите оръжия за масово поразяване на Саддам в Ирак.

54

мера според мера

преди 12 години

Преди изборите в Русия Обама каза че САЩ маже да нападнат Иран А след изборите каза че щатите нямат намерение да нападат Иран И какво излиза сега евреите се перчат Ама изглежда не напразно Хитлер ги е правил ***.

53

Анонимен

преди 12 години

И все пак не забравяйте че турците са роби на израел

52

Носест евреин

преди 12 години

"Израел е поискал от САЩ оръжия за удари срещу Иран" - Израел да си удари една злобарка

51

Nikeman

преди 12 години

Война с Иран ще има, никой няма да остави ислямизирана д-ва да има ядрени глави, а и петрол имат, който е нужен на запада, въпроса е кой ще нападне пръв! Според мен Израел ще атакува първи, а НАТО ще помагат индиректно, както и руснаците ще помагат с оръжия на Иран и Сирия! Наистина изхода от такава война е непредвидим, защото и зад 2 д-ви стоят супер сили не говоря само за САЩ и Русия, тук са Китай, Англия, Франция и др.

50

Анонимен

преди 12 години

И все пак не забравяйте че иран са командва от евреин

49

Анонимен

преди 12 години

60 това дето го искаш може да ти го донесе само Халоперидола.Сериозно се замисли за психичното си здраве. турци не станахме и иранци няма да станем.

48

Анонимен

преди 12 години

Не е вьпроса кои кого обича и кои е фен на Евреи или ,,*** или ,,*** и т.н. т. и кои какьв договор е подписал и какво правят МОСАТ --- казвам че Израел ще опатка великата неподима армия на Иран и това е ! Защото Иран с ядрена мощ е смьртоносна заплаха за Израел и те няма да допуснат изравняване на силите , за да не го допуснат трябва да ударят сега докато онези нямат ядрено орьжие--- значи воината е неизбежна !

47

Анонимен

преди 12 години

leleeeeeeeeeeee samo gleite taa godina kvo che stava....

46

KOKO

преди 12 години

САЩ отдавна е снабдила Израел с подобни бомби!Какви са тия статии от преди 2 години не ми е ясно.Единствения най кратък път до Иран е през сирия,затова в момента са там защото Башар не им дава коридор

45

Анонимен

преди 12 години

Всъщност САЩ до сега само възпираха Израел - в противен случаи до сега да са въдворили ред в тая част на света.Нямаше да има опасност от зелени пешкири - макар на някои маи много да му се иска още една ислямизазия тук.Ама нали балгарите сме генетични иранци.

44

Анонимен

преди 12 години

Като нямат самолети и бомби , да яхват камилите ! Защото за еврейският *** най-важното е да се изкара жертва ,да започнат едни напоителни сълзи и сополи от техния холивуд и накрая пак Германия да плаща "скъпоценното" им съществуване .

43

до Жоро

преди 12 години

само един съвет, Жоро. не използвай кофти изразни средства, кгато спориш. Всеки има място под слънцето!Пак да кажа, че съм против воната и разпространяването на ядрено оръжие.

42

ДО "УМЕН"

преди 12 години

Еничарска журналистика и наемници на антибългарските интереси,защо не публикувате,защо Израел до сега не е подписал основополагащият международен договор за НАРАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ И ИЗПОЛЗУВАНЕ НА ЯДРЕНАТА ЕНЕРГИЯ ЗА МИРНИ ЦЕЛИ!Защо отвлеченият от Лондон и лежал в затвора Мордехай Вануно 18 още не може да напусне и дома си?Какво има в центъра в Димона и как извършиха ядрен опит с ЮАР?ТРагичното е,че стееничари за паничка бобец!Боже пази опази България!

41

Българин

преди 12 години

Аз като Европеец заставам твърдо зад ИРАН и ИРАНСКИЯ народ.Това е суверенна държава с морал и чест.Доблестни хора с история и култура.Няма мафия,няма Ку..ви няма Лихви по кредити които да обират всеки един гражданин и няма тази престъпност и разврат където го има в цяла Европа и Сащ.Искам МИР по целия свят и всички пари4ни средства да се съберат и изгорят.Не е нужно човечеството да прилага обменна дейност под формата ПАРИ.Ние трябва да се обединяваме ,а не РАЗРУШАВАМЕ

40

Пешо

преди 12 години

До 36...не му се ядосвай,че е ***..погледни го само какво лого има в долния десен ъгъл и ще се сетиш,че това че пише ЕгипеД му е най-малкият проблем!

39

До 35

преди 12 години

Никои не зае точно какво и колко е ядреното орьжие на Израел...за теб това може и нищо да не значи ,но примерно за 5-минути могат просто да изчезнат доста ирански градове ,ако се стигне до лош вариант.

38

Анонимен

преди 12 години

Не е редно да се подигравате на Жоро. Просто си кажете мнението и това е. По темата ще кажа, че съм против войната, и против разпространението на ядренето оръжие. Приятна вечер!

37

Анонимен

преди 12 години

Без САЩ Израел не може да спечели нито една война срещу арабите, камо ли срещу Иран. Разбирам им параноята , те са обречени, времето не работи за тях.