192

аз

преди 12 години

ще глсувам за първанов

191

До ПИЧ

преди 12 години

Даде галантност ама друг път.Хората на Костов изкараха на светло бонусите на шефката на здравната каса ,на агенцията по вписванията и най-вече на Министерството на финансите.До предишната седмица /може да се провери/ Дянков разправяше че не е раздавал бонуси с изключение на Горанов-18 хиляди лева.

190

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 12 години

КРАДЛИВИ НЕГОДНИЦИ...........

189

Анонимен

преди 12 години

Мале колко магистрали можеше да построи Бойко с тези 120 милиона .... :)

188

Анонимен

преди 12 години

Решили по албанската телевизия да покажат живота на вожда, за да вдъхнови народа.Сутринта предаването почва:Сега нашия вожд се събуди, събудете се и вие.Сега нашия вожд пикае, изпикайте се и виеСега нашия вожд прави гимнастика, правете и вие.Сега нашия вожд си мие очите, измийте се и виеСега нашия вожд сяда за закусва, а за вас - музика!

187

Анонимен

преди 12 години

МАЙКО МИЛА КЪДЕ МИ ОТИВАЛИ ПАРИТЕ ОТ ДАНЪЦИ И ОСУГУРОВКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! от днес минавам към малцинствата !!!!!!!!!!!!!1

186

hohoho

преди 12 години

Минимални и специфични изисквания за заемане на длъжността длъжност, звено, административна структура: Началник на отделОтдел: Организация на службите по вписванията и службите по регистрация; Дирекция: РегистриАгенция по вписванията кратко описание на длъжността по длъжностна характеристика: Организира, координира и контролира работата на служителите в отдела и оказва съдействие на ръководството на Агенцията по отношение на дейностите извършвани в службите по вписванията и службите по регистрация; извършва анализи на дейностите в службите по вписванията и службите по регистрация и др. изисквана минимална степен на завършено образование:Магистър години професионален опит: 6или минимален ранг: II младши категория: специфични изисквания за заемане на длъжността, установени с нормативен акт: Кандидатите следва да отговарят на изискванията на чл. 7 от Закона за държавния служител. допълнителни умения и квалификации, носещи предимство за кандидатите: Наличие на организационен опит в държавната администрация и дейности, свързани с логистика, управление на собствеността и маркетинг; Компютърна грамотност. размер на основната заплата, определена за длъжността: 393 лв. брой работни места, за които е обявен конкурс за тази длъжност:

185

Анонимен

преди 12 години

Увеличиха пенсионната възраст защото нямало пари.От това ще спечелят при оптимистичен вариант около 52 милиона.А тук са раздадени 53 милиона ,май повече колкото струва автомагистрала "Струма " от Драгичево до Дупница.Браво,браво! Хвала на такива министри - популисти .Сега остана да лапне и Сребърният фонд оти нема пари.

184

Анонимен

преди 12 години

Всизки знаем, че държавните чиновници са мързеливи търтеи, които не си дават много зор да свършат някоя работа. Досега основното им оправдание беше, че получават малко пари, затова и толкова работят. оказва се обаче, че те не вземат толкова малко пари колкото сме си мислили, а пак не вършат работа!!!

183

Анонимен

преди 12 години

И тия хора имат наглостта да ни повтарят непрекъснато, че пари няма, че сме бедни, че трябва да затягаме коланите, че има криза .... И в същото време министерства и ведомства се надцакват кой повече да си раздаде! И това ако не е наглост безбожна, здраве му кажи . Такива досега трябваше да са си подали оставката 1000 пъти досега, барабар с шефа си.

182

Васил

преди 12 години

Моля журналистите да си направят труда да проверят какви доходи декларираха пред сметната палата миналата пролет министри,депутати и други висши чиновници.Доколкото си спомням сумата се въртеше около 12 000 лв.спестени от заплати.Като че ли се бяха наговорили за една и съща сума.Сега излиза,че само от бонуси някои са припечелили над 50 000 дори и много повече.За укриване на доходи не се ли влиза в затвора?Или както е казал народа "За кон няма закон,за кокошка няма прошка".

181

До 198

преди 12 години

Дребна душичка си ти! Твоята логика е дай да вземем от другия за да си ги раздадем на нас - повръщами се вече от такива егоисти с полирани мозъци като теб! И да всички служители на министерствата получават бонуси, защото това е заложено в ТРУДОВИТЕ ИМ ДОГОВОРИ! Уникална простотия е да напишеш, че някой има 11 500 ПРИБЛИЖЕНИ - такава глупост може да роди само много зомбиран мозък. Да не говорим, че в МФ сигулно работят максимум 2-3 членове на ГЕРБ, дори Дянков не е член на ГЕРБ.

180

Dedo Ivan

преди 12 години

Ако си спомняте, тоя *** отдели за науката в България едва 50 млн.лв. и то с хиляди пазарлъци и обидни квалификации към хората на образованието и науката..... А то какво било! По-мръсно, лицемерно, некадърно и гадно управление в последните 20 години няма! Тия биха дори Луканов, Беров, Виденов и тройката разбойници от предното правителство взети заедно! Евала им! И пак да си ги избереме догодина, догодина-до амина! хак ни е!

179

men

преди 12 години

Не се притеснявайте пари има от къде... само от акциза който е половината от стойността на горивото на литър цената скочи с около 30 ст. а на ден се продават милиони литри в цялата страна...просто калкулират бонусите на наш гръб все пак те са финансовите управници и знаят най-добре как да си вземат "полагащото" се

178

До: ПИЧ

преди 12 години

Деца, всички плюете по Борисов и Дянков, но пропускате важния факт, че Борисов поне даде гласност на тези дългогодишни (повтарям - дългогодишни!) проблеми в държавата и начерта някакви стъпки, по които този батак ще се оправи... Да бе, Борисов бил дал гласност!!! Добре че опозицията развя бонусите на г-жата от зравната каса и оная от АВ, та им лъснаха насраните ***!! И чорапа почна да се разплита... Не бих се учудил, ако лъснат още много милиони.

177

Сашо с елката :)

преди 12 години

Благодаря за светването на крушката ...ама то така си е още по-лошо значи всеки месец сме се подхранвали да не заслабнем...Най ме е яд за болните, за децата и за пенсионерите защото за бонуси има а за мизерстващите и умиращите не.това е престъпление срещу тях !!!

176

бивш българин

преди 12 години

ГЕРБАВ 199, можеш да си гласуваш за ГЕРБ и посмъртно, НО нека се разберем веднъж завинаги - вие от ГЕРБ СТЕ СЪЩИТЕ МРЪСНИ *** КАТО ТЕЗИ, КОИТО ПЛЮЕТЕ, а "ХАОСЪТ" ЗА КОЙТО ДРЪНКАШ, СИ Е В СЪЩНОСТ ТОЧНО ТАЯ УПРАВИЯ, ПРИ КОЯТО СИ РАЗДАВАТЕ СТОТИЦИ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ, А В ОЧИТЕ НА ПРОСТИЯ НАРОД ХВЪРЛЯТЕ ПРАХ ОТ ДРЪНКАНИЦИ КАТО ТВОЯТА, псе *** помиярско.

175

Анонимен

преди 12 години

Като знам как се разпределят парите за ДМС съм по-склонен да повярвам, че 11 456 души са взели средно по 300 лева на месец, а 100-ина шефчета са лапнали по 11-12 бона на калпак месечно.

174

линч за тиквите

преди 12 години

120 000 000 лв.бонуси за 1 година?!?!

173

работещ

преди 12 години

194, ВСИЧКИ ВЛАСТИ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ГЕРБ И 100 МИЛИОНА ЛЕВА СА РАЗДАДЕНИ ИМЕННО ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ, НА СВОИТЕ ХОРА В АДМИНИСТРАЦИЯТА, ТАКА ЧЕ, НЕ СИ ИЗМИВАЙТЕ РЪЦЕТЕ, НАГЛЕЦИ!