21

Лелее

преди 12 години

Сайтът пак е затрупан от ГЕРБ клакьори. И кой ще си върне бонусите? Как ще го накарат? И като го уволнят, нали ще осъди държавата? И ще прибере още пари? Ама няма Бойко Светилото да ги плаща, а ние, барабар с неговите ентусиазирани писачи по форумите!

20

Анонимен

преди 12 години

Заради 80%-ното увеличение на заплати и пенсии, затова имате 17% на последните избори. Дори пенсионерите, твърдият ви електорат, не гласуваха за вас. За БСП гласуват пенсионерите, нискообразованите и турците. Факт.

19

безпристрастен

преди 12 години

Няма да е лошо да опишеш колко е сумата на забавени нарочно плащания( за поръчки в армията) за инфраструктура и подобни и накрая да отчетеш влошаване на икономическата обстановка в световен машаб? И след всичко това да видиш дали остава нешо от този химерен излишък?

18

Анонимен

преди 12 години

Хахахахахахахахаха че то по време на тяхното управление ни спряха всички фондове защото техните приятелчета от Дпс бяха създали стотици фирми за източване на еврофондове !!!

17

optimist

преди 12 години

Другарите от БСП, ако бяха работили толкова съвестно и качествено нямаше да загубят така катастрофално изборите през 2009 г., а напротив щяха да управляват пак.

16

аватар

преди 12 години

Плугчиева ще види морала на народа като дойдат парламентарните избори,тогава БСП ще гледа парламента от крив макарон.*** НАГЛА и комунисти !!!

15

син

преди 12 години

E те на това се вика гьон суратлък ! Тройната коалиция си раздели 733 млн. бонуси , открадна : 1 милиард от Цанков камък , 1 милиард от АЕЦ Белене ,19 млн. сви само Масларката и сега са ревнали комунистите по ГЕРБ да връщат някакви си *** бонусчета от няколко милиона сумарно за цялата администрация !!! Аман от комунистическа демагогия и популизъм !!!!

14

хахахаа

преди 12 години

Новият морал на ***-да опоскаме държавата да нахраним калинките си и да си ходим!!!!

13

ЕС

преди 12 години

ЧЕРВЕНИТЕ ПАРТИЗАНИ СА СВИКНАЛИ САМО ДА КРАДАТ ЗА ТЯХ Е НЕПОЗНАТО ДЕЙСТВИЕТО ИЗВАЖДАНЕ

12

До пост № 5

преди 12 години

Прав си приятелю. БСП опоскаха всичко което можаха. Те обаче забравиха да опоска 8.24 млрд. лв. фискален резерв и 1,8 млрд.лв. от Сребърния фонд. Тези пари наследиха нашите от ГЕРБ. Лошото е, че почти са опапани. Още по лошо е, че държавата продължава да стои в необявен фалит. Хайде, отвори прозореца и извикай силно "да живее ГЕРБ".

11

Киро

преди 12 години

За добра работа ли Ви спряха еврофондовете. За това ли взехте бонуси, защото ЕС спря финасирането.То бива наглост, ама вашата няма граници. Мръсни комунисти.

10

az

преди 12 години

точно ТАЗИ на която ЕС и спря фондовете.....bitch please

9

Анонимен

преди 12 години

е нема такава наглост!

8

Бимбо

преди 12 години

Е те това са нашите *** дето ги хрантутим от 44-та г. насам.Долни,нагли,лицемерни,алчни - те това е червената *** !

7

Бо

преди 12 години

Според Меглена Плугчиева, бивш вицепремиер, отговарящ за еврофондовете, при добре свършена работа трябва да се взимат бонуси, затова тя самата е настоявала нейният екип да взима такива.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------До колкото не ме лъже паметта тогава бяха спрени всички Европейски фондове заради управлението им. За каква работа става въпрос.

6

Анонимен

преди 12 години

1, прав си. Комунистите нарекли партията си ГЕРБ не връщат нищо без бой. Време е за "на оръжие"

5

787

преди 12 години

Б С П са сиромашко невидяло . Опоскаха цялата държава . Б С П са лешояди . ебелокожи безсрамници са . ....

4

Емел Етем

преди 12 години

Дупе давам пари не връщам.

3

Господ гледа настран

преди 12 години

"Тезата на БСП е, че по време на криза трябва да има морал, а когато няма криза без морал. Моралът не е толкова еластично понятие. А оценката за добре свършената работа се дава от избирателя", контрира я депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев.Морала е у ТУНИС,а преди тва на Банско с Росица беше и цяла орда ***,които НИЕ плащаме а те взимат и бонуси.Сутрин минавам пред НСО на Кошарите-няма да ви казвам колко хрантутника влизат неспазвайки НИКАКВИ правила за движение.Насмалко да ме бутнат!!

2

Анонимен

преди 12 години

Комунист идеите си сменя за един ден, но парите си не дава.